|
Неверство |
Внеси реплика | страница <123> |
Автор | |
meco
Сениор Регистриран: 17.Октомври.2005 Локација: Canada Статус: Офлајн Поени: 147 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
i ti si vo pravo nema nekoe posebno pravilo
|
|
me nemase ama ne znaci deka ve zaboraviv
|
|
meco
Сениор Регистриран: 17.Октомври.2005 Локација: Canada Статус: Офлајн Поени: 147 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
samo sakav da kazam deka toa deka site go pravat mislam deka ne e tocno. bar od moja maska strana e mislenje
|
|
me nemase ama ne znaci deka ve zaboraviv
|
|
macas
Сениор Регистриран: 29.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 730 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
i jas se spglasuvam so meco
|
|
zivej denes zosto vcera nema da se vrati,a utre moze i da ne dojdi
|
|
marence
Сениор Регистриран: 13.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 365 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
tocno e toa deka mazite koga se na pozicija koristat sansa da zlouptrebat seks, no ne kaj sekoja mu uspeva
|
|
VkusiMe_M
Сениор Регистриран: 30.Јуни.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 515 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Неверството е обострано .. и машките кој се на позиција ја користата позицијата за секс ... но да не заборавиме дека има и згодни директорки кој истото го прават.. така да за неверство нема правило..се е до човекот. Ако не е задоволен партнерот од сопругата или мажот ќе го бара тоа задоволство на друго место без разлика дали со човек кој е на позиција или не.
|
|
Itn...
|
|
zajkoo
Сениор Регистриран: 05.Јули.2007 Локација: Vatican City State Статус: Офлајн Поени: 200 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
a se napiv ..a mi teknuva odma za komsivkata
|
|
Биди добар со сите,услужлив за повеќето, близок со неколку, пријател со еден, непријател со ниеден.
|
|
emkas
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 05.Јули.2007 Статус: Офлајн Поени: 398 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
se prashuvam shto tebe te navelo da imash isto mislenje za site zenski, mozebi nekoe licno iskustvo ?
Kako i da e ne sme site zenski isti, ne odime site so posituirani mashki odnozno shefovi od firma kaj shto bi rabotele....
Neverstvoto licno ne go opravduvam, nikogash ne sum izneveruvala, a sum bila izneverena i za toa ne go opravduvam.
|
|
zajkoo
Сениор Регистриран: 05.Јули.2007 Локација: Vatican City State Статус: Офлајн Поени: 200 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ooo.. se izvinuvam ..mi teknuva i na nekoj drug taa si znae..
|
|
Биди добар со сите,услужлив за повеќето, близок со неколку, пријател со еден, непријател со ниеден.
|
|
emkas
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
bajaderam
Сениор Регистриран: 19.Ноември.2006 Статус: Офлајн Поени: 178 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
taka e
|
|
zajkoo
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
e dur sega se zapaliv... koj rece deka neverstvoto e loso ..a
|
|
|
|
emkas
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
se dodeka ne premine vo delo e dobro ....iako i mislovnoto e izneveruvanje.. a koj ovde toa izneveruva
|
|
badi
Нов член Регистриран: 15.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 30 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
неверство-болест на умот
и тоа шо ќе бендиса окото |
|
MissWarrior
Група Регистриран: 18.Јули.2007 Статус: Офлајн Поени: 44 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Tebe nekoja izgleda dobro ti go zabiberila pa sega od frustracija site ne stavas vo eden kos. Preispitaj si gi malku stavovite |
|
Внеси реплика | страница <123> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |