|
Дали некој го гледал филмот EMILI ROUZ |
Внеси реплика | страница <1234> |
Автор | |
oblachinja
Сениор Регистриран: 12.Март.2006 Локација: United Kingdom Статус: Офлајн Поени: 4990 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
leleee angle dosta pak so toastalno me plashish
|
|
|
|
soncence
Сениор Регистриран: 04.Февруари.2006 Локација: American Samoa Статус: Офлајн Поени: 2341 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ha ha ha ha ha ha ha
e pa i ti ne se plashi tolku |
|
|
|
angelwings
Сениор Регистриран: 10.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1927 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
go imam gledano voopsto ne se isplasiv a i ne mi se veruva da e vistinska prikazna kojznae
|
|
SABINA
Група Регистриран: 02.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 70 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
go imam gledano voopsto ne se isplasiv a i ne mi se veruva da e vistinska prikazna kojznae epa vistinska e prikaznata zasto filmot pred da pocne pisuva deka e vistinska prikazna i deka grobot na emili rouz uste postoi eh
|
|
ljubovta gi razdeluva ne razdelnite a gi osvojuva ne osvoivite
|
|
angelwings
Сениор Регистриран: 10.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1927 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
e dobro de
|
|
Cvekence
Сениор Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 2509 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
da be zaeban film...ali zaebi toa,nego ja so gleav eden film kaj so go udrija eden so kola i to vistinska prikazna bilo zamisli...abe ne zaebavajte poprvo 1000000 dr gluposti ke se desat...vie glejte na dvete strani koa ke minete ulica a pomalce mislete na demoni i sl. zaebancii
|
|
respect my authoritaaa
|
|
nemo84
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Young Modern Регистриран: 24.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 500 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Интересно филмче ама има далеку пострашни.
|
|
|
|
~ThA DrEaM~
Група Star Love Регистриран: 14.Јули.2007 Статус: Офлајн Поени: 79 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Баш така. |
|
www.vicoteka.srkaj.com
|
|
goor
Сениор Регистриран: 08.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 844 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
koi se postasni.....ve molam vo poslednite 5 godini nema 10 saglam horor filmovi sto taka mozat da te isplasat kako sto imase porano.....
inaku 1408 e odlicen i shooter(japonski horor) drugo nisto ..... a emeili rouz mi se dopaga ima strasni sceni a i sodrzinata e dobra se zemaat dvete strani na edna prikazna i logicnata i misterijata.... |
|
end off days 15...14...13....
|
|
Sektas
Сениор Регистриран: 14.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 175 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Dobar film.Sto znaci ne trba da potrosis 200 milioni dolari za da napravis dobar fim,treba da imas dobra prikazna, a ovoj film go dokazuva toa.
|
|
.............Тој е челник на назаретската секта. Дела 24:5
|
|
Rile
Нов член Регистриран: 19.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 19 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
jes
Изменето од Rile - 01.Септември.2007 во 17:07 |
|
Veruvaj mu samo na svoite jajca !!!!
|
|
EmIIIjA
Сениор Регистриран: 05.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 186 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ne bese tepana od duhovi nego opsednata:))) bas horor film vo psihata navleguva,brrrr bas strasno! najscena od toj film mi e koga vo stalata popot ke vrsi egzorcizam vrz emili i ke go prasuva demonot vo nea koj e koe e negovoto ime,i konjite begaat na site strani a taa pocnuva da se smee so maski iskrivopalcen glas i pocnuva da nabrojuva 5 iminja i za 6 ime veli end the lest at live meee satan !!!! i se se smracuva a samo nejzinite oci zasvetuvaat jaka crvena boja! bas da te naezi covece!!!!!! |
|
|
|
EmIIIjA
Сениор Регистриран: 05.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 186 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
veruvaj! da ne e egzorcizmot mnogu raboti ne bi bile kako so se! |
|
|
|
veXation
Нов член Регистриран: 20.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 29 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ahh zakon film!
|
|
If that's the winning i'd reather lose
|
|
Внеси реплика | страница <1234> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |