IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Интима > Љубов
  Активни теми Активни теми RSS - Разлика во години: постар или помлад партнер/ка?
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Разлика во години: постар или помлад партнер/ка?

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 4142434445 70>
Автор
Порака
devojka21 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 02.Јули.2007
Локација: Macedonia
Статус: Офлајн
Поени: 184
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај devojka21 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Јули.2007 во 20:16
 spored mene do kaj 10 godini razlika moze ako postoi golema ljubov toa ke go izdrzi,... no so  pogolema razlika toa e osudeno na neuspeh
Life is beautiful
Кон врв
Палестинец Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 24.Јуни.2007
Поени: 12129
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Палестинец Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Јули.2007 во 20:22
Originally posted by devojka21 devojka21 напиша:

spored mene do kaj 10 godini razlika moze ako postoi golema ljubov toa ke go izdrzi,... no so  pogolema razlika toa e osudeno na neuspeh

А 11 години може ли? Кажи ја формулата како ја одреди разликата од 10 години? Има ли некој начин или единица мерка за одредување на разликата во години помеѓу маж и жена?

П.С.
Се надевам дека ќе ни дадеш одговор, пред да го напуштиш Велес и заминеш во Германија.
Кон врв
zenmaster Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Interceptor

Регистриран: 05.Јануари.2007
Поени: 4262
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zenmaster Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Јули.2007 во 20:45
A ti palestinec od veles li si ?
[IMG]http://img148.imageshack.us/img148/4285/xxxpn7.gif">
Кон врв
Палестинец Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Поени: 12129
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Палестинец Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Јули.2007 во 20:54
Да.
Кон врв
zbunet Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Претседник Зеленковски

Регистриран: 24.Февруари.2007
Поени: 15549
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zbunet Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Јули.2007 во 22:30
Edipov kompleks. Na "sitel" gi imase Natali so sestrite i tatko im. I site tri rekoa deka bi sakale idniot soprug da nalikuva na tatko im i site slatko se iznasmeea, a ja se zagrcnav od jabolkoto i se lupav po grb za go izvadam zalakot od dusnik
Кон врв
devojka21 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 02.Јули.2007
Поени: 184
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај devojka21 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Јули.2007 во 23:33
 Ednostavno ..pogolema razlika porazlicni stavovi mislenja zelbi potrebi interesi....
Life is beautiful
Кон врв
baci Кликни и види ги опциите
Група
Група
Лик (аватар)

Регистриран: 14.Јули.2007
Поени: 59
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај baci Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Јули.2007 во 00:20
Razlika vo godinite razlika vo ljubovta ,toa e normalno,
no na malku postarite toa mnogu i ne e razlicno.
baci
Кон врв
str8up Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
The Producer

Регистриран: 18.Април.2007
Поени: 1492
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај str8up Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Јули.2007 во 04:14
Otsekogas sakav postari Embarrassed
i dobiv postaro....4meseciApprove
igram ruski rulet od k*rtasak!
Peni Saktivniot
Кон врв
dolnodupenka Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 18.Октомври.2006
Поени: 156
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај dolnodupenka Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Јули.2007 во 10:10
mngu be
prava baba si dobil
Кон врв
MissWarrior Кликни и види ги опциите
Група
Група

Регистриран: 18.Јули.2007
Поени: 44
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај MissWarrior Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Јули.2007 во 11:42
Jas sekogas sum bila za toa deka razlikata vo godinite ne e vazna. Najdov covek koj e 11 godini postar od mene, se zaljubiv i se zemavme.
Se izlazav deka postar maz poveke cuva zena. Toj me cuvase doma obiduvajki se da me odvoi od se sto mi znaci vo zivotot. Od roditelite, prijatelite, rabotata, hobite. Cuvaweto od posta maz bese toa. Ne mozese da ja kontrolira ljubomorata i sekogas bese opsednat so somnezite deka jas imam nekoj drug. Sega sme razdeleni bidejki toj zivot na koj naletav ne mozev da go izdrzam poveke
Кон врв
Tattoo Beauty Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Tetovirana Sexy Ubavica

Регистриран: 10.Август.2006
Поени: 4549
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Tattoo Beauty Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Јули.2007 во 13:03
дечко ми е 5 г поголем па што??Big%20smile
Кон врв
Цаци Галапчарот Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Локација: Byelorussian SSR
Поени: 955
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Цаци Галапчарот Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Јули.2007 во 13:14
zenska mi e 9 godini pomala pa sto
Кон врв
brza Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 06.Февруари.2006
Локација: vidiFOTOupotpis
Поени: 34534
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај brza Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Јули.2007 во 14:03
Originally posted by MissWarrior MissWarrior напиша:

Jas sekogas sum bila za toa deka razlikata vo godinite ne e vazna. Najdov covek koj e 11 godini postar od mene, se zaljubiv i se zemavme.
Se izlazav deka postar maz poveke cuva zena. Toj me cuvase doma obiduvajki se da me odvoi od se sto mi znaci vo zivotot. Od roditelite, prijatelite, rabotata, hobite. Cuvaweto od posta maz bese toa. Ne mozese da ja kontrolira ljubomorata i sekogas bese opsednat so somnezite deka jas imam nekoj drug. Sega sme razdeleni bidejki toj zivot na koj naletav ne mozev da go izdrzam poveke
  dobro,...sega zemi si nekoj"maloleten",pa da vidish shto e ljubomora,...ako ti se "pogodi",....a,da ne e do tebe?,...mozebii bash zatoa i  si bila so nego,...za da imash poveke sloboda,....a i ne e toa mnogu golema razlika,...fizichki duri i ne mora da se primetuva,..
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein
Кон врв
str8up Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
The Producer

Регистриран: 18.Април.2007
Поени: 1492
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај str8up Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Јули.2007 во 14:18
Originally posted by MissWarrior MissWarrior напиша:

tokmu taka...staro aro...star maz ne se zema...te poddrzuvam vo toj cekor.
igram ruski rulet od k*rtasak!
Peni Saktivniot
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 4142434445 70>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,219 секунди.