IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Интима > Љубов
  Активни теми Активни теми RSS - Разлика во години: постар или помлад партнер/ка?
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Разлика во години: постар или помлад партнер/ка?

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 4041424344 70>
Автор
Порака
lidijaG Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член

Регистриран: 07.Јули.2007
Локација: Macedonia
Статус: Офлајн
Поени: 4
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај lidijaG Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 07.Јули.2007 во 22:57
Eh ova e najblesavoto razmisluvanje sto sum go cula, a koj garantira deka jas za nekoja godina ke mozam, BTW mnogu poveke e sposoben otkolku mnogu moi vrsnici, pa i pomladi.
Кон врв
brza Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 06.Февруари.2006
Локација: vidiFOTOupotpis
Поени: 34534
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај brza Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 07.Јули.2007 во 23:40
U princip ne e loso ama za nekoja godina nema da mozes da uzivas u sexot so neo...... a toa e problem milicka.........posle ke brkas klinci u Juke Box...

Eh ova e najblesavoto razmisluvanje sto sum go cula, a koj garantira deka jas za nekoja godina ke mozam, BTW mnogu poveke e sposoben otkolku mnogu moi vrsnici, pa i pomladi.,.....

bash taka,nishto ponetochno ne sum chul,...ima nekoj i na triesetina ne mu se saka,....ama,ima i sheesetgodishnici,koi shto sekojdnevno si se "mrsat"Big%20smileLOL
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein
Кон врв
DARKDOG Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 25.Јуни.2006
Поени: 218
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај DARKDOG Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Јули.2007 во 09:57
Jas idev so devojka koja bese postara od mene 10 godini na pocetokot razgovaravme i mi kaza deka godinite ne se problem .......poslem tri meseci vrska mi kaza deka godinite i se problem i sto ke kazelo naseto opstestvo
Sakam da znam zasto e toa taka i koja e pricinata
Кон врв
Вини Пу Кликни и види ги опциите
Група
Група
Лик (аватар)

Регистриран: 10.Јули.2007
Локација: Afghanistan
Поени: 26
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Вини Пу Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Јули.2007 во 10:18
Originally posted by DARKDOG DARKDOG напиша:

Jas idev so devojka koja bese postara od mene 10 godini na pocetokot razgovaravme i mi kaza deka godinite ne se problem .......poslem tri meseci vrska mi kaza deka godinite i se problem i sto ke kazelo naseto opstestvo
Sakam da znam zasto e toa taka i koja e pricinata

zs si bil ne zrel
Кон врв
Mishell_G Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 18.Јуни.2007
Локација: Sweden
Поени: 575
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Mishell_G Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Јули.2007 во 19:32
Ne se vazni godinite tuku dali i kako funkcionirate zaedno. Sto se odnesuva do potencijata povtorno ke kazam i toa e relativno, kaj nekoj i vo mladosta e namalen seksualniot nagon a kaj nekoj zgolemen. Istoto vazi i za zenite. Taka da na seksualno pole bitna e kompatibilnosta ne godinite.
Кон врв
Ateist Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 01.Јуни.2007
Поени: 757
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Ateist Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Јули.2007 во 20:13
Originally posted by lidijaG lidijaG напиша:

Toj 47 a jas 25. Mnogu ni e ubavo zaedno. Jas go sakam a toj mi se cini dusata ja dava za mene, tolku e fin i nezen. Go obozava mojot sin od 4 god.
No se poglasni se komentarite deka e pregolema razlikata vo godini, od prijatelite od rodninite, no jas sakam da sum so nego.
Sto mislite vie?

Батали што велат другите, гледај да ти е тебе убаво, годините се најмалку важни.
Кон врв
MisIcA, Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
The first MISS suspended

Регистриран: 01.Мај.2007
Поени: 1089
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај MisIcA, Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Јули.2007 во 22:46
Originally posted by lidijaG lidijaG напиша:

Toj 47 a jas 25. Mnogu ni e ubavo zaedno. Jas go sakam a toj mi se cini dusata ja dava za mene, tolku e fin i nezen. Go obozava mojot sin od 4 god.
No se poglasni se komentarite deka e pregolema razlikata vo godini, od prijatelite od rodninite, no jas sakam da sum so nego.
Sto mislite vie?
i za mene e pregolema razlika od 22 godni.no stom se slozuvate, srekna si so nego,se sakate, toj go obozava tvojot sin, ja gledas idninata so nego, ondak so sreka!Big%20smile
атеист да бидеш е слично како да си далтонист
а цел живот да пишуваш и зборуваш
за боите...(модератор аџија)
Кон врв
MENANY Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 09.Јули.2007
Локација: France
Поени: 239
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај MENANY Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Јули.2007 во 23:09
Jas sum protiv i ne veruvam vo ljubov na tolkava razzlika!
Cetirieset godini e starost za mladite luge,pedeset e mladost za starite.
Кон врв
molly Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 02.Јули.2007
Поени: 135
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај molly Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Јули.2007 во 03:20

ne postuvam razlika vo godina ne e toa ljubov nekoj 35 godisen ide so 16 godisna i kao ja sakaLOLLOLLOL

koga se osekas dobro ne grizi se ke ti pomine.
Кон врв
Joshua_Tree Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 27.Јуни.2007
Поени: 6477
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Joshua_Tree Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Јули.2007 во 08:35
Razlikata vo godinii ne e taka losa rabota,se pravi nekoe nadopolnuvanje kaj partnerite,samo da ne bidi preterana.Oti ko ke ne potisnat godinite taa razlika e ocigledna,pa posle da ne si imame svrljanje od strana....!!!WinkLOLLOLLOLLOL
Кон врв
badi Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член
Лик (аватар)

Регистриран: 15.Април.2007
Поени: 30
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај badi Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 16.Јули.2007 во 00:39
бев во врска со помлада 12 години од мене,возрасна е не е малолетна нити бесе коа тргнавме
3 години,имаше се,и среќа и радост и кавги,нормално за секоја врска
имаше и љубомора од двете страни,подеднакво,коа се заљубивме уште повеќе...
како заврши?дали заврши,незнам...?
кога соопшти дома по моја иницијатива,за мене...заврши се

не е битна разликата,ако не живеете за другите шо ќе кажат
Кон врв
MENANY Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 09.Јули.2007
Локација: France
Поени: 239
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај MENANY Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 16.Јули.2007 во 12:50
Moze samo ako se pocituva granicata da ne se premineWink!
Кон врв
green-eyes Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 15.Јули.2007
Поени: 74
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај green-eyes Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Јули.2007 во 02:17
NAVIDUM GOLEMA.....
Кон врв
zbunet Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Претседник Зеленковски

Регистриран: 24.Февруари.2007
Поени: 15549
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zbunet Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Јули.2007 во 09:42
Znaci navistina gi sakaat mladite
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 4041424344 70>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,204 секунди.