|
Разлика во години: постар или помлад партнер/ка? |
Внеси реплика | страница <1 4041424344 70> |
Автор | |
lidijaG
Нов член Регистриран: 07.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 4 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Eh ova e najblesavoto razmisluvanje sto sum go cula, a koj garantira deka jas za nekoja godina ke mozam, BTW mnogu poveke e sposoben otkolku mnogu moi vrsnici, pa i pomladi.
|
|
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
U princip ne e loso ama za nekoja godina nema da mozes da uzivas u
sexot so neo...... a toa e problem milicka.........posle ke brkas
klinci u Juke Box...
Eh ova e najblesavoto razmisluvanje sto sum go cula, a koj garantira deka jas za nekoja godina ke mozam, BTW mnogu poveke e sposoben otkolku mnogu moi vrsnici, pa i pomladi.,..... bash taka,nishto ponetochno ne sum chul,...ima nekoj i na triesetina ne mu se saka,....ama,ima i sheesetgodishnici,koi shto sekojdnevno si se "mrsat" |
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
|
DARKDOG
Сениор Регистриран: 25.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 218 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Jas idev so devojka koja bese postara od mene 10 godini na pocetokot razgovaravme i mi kaza deka godinite ne se problem .......poslem tri meseci vrska mi kaza deka godinite i se problem i sto ke kazelo naseto opstestvo
Sakam da znam zasto e toa taka i koja e pricinata |
|
Вини Пу
Група Регистриран: 10.Јули.2007 Локација: Afghanistan Статус: Офлајн Поени: 26 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
zs si bil ne zrel
|
|
Mishell_G
Сениор Регистриран: 18.Јуни.2007 Локација: Sweden Статус: Офлајн Поени: 575 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ne se vazni godinite tuku dali i kako funkcionirate zaedno. Sto se odnesuva do potencijata povtorno ke kazam i toa e relativno, kaj nekoj i vo mladosta e namalen seksualniot nagon a kaj nekoj zgolemen. Istoto vazi i za zenite. Taka da na seksualno pole bitna e kompatibilnosta ne godinite.
|
|
Ateist
Сениор Регистриран: 01.Јуни.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 757 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Батали што велат другите, гледај да ти е тебе убаво, годините се најмалку важни. |
|
MisIcA,
Сениор The first MISS suspended Регистриран: 01.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 1089 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
атеист да бидеш е слично како да си далтонист
а цел живот да пишуваш и зборуваш за боите...(модератор аџија) |
|
MENANY
Сениор Регистриран: 09.Јули.2007 Локација: France Статус: Офлајн Поени: 239 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Jas sum protiv i ne veruvam vo ljubov na tolkava razzlika!
Cetirieset godini e starost za mladite luge,pedeset e mladost za starite.
|
|
molly
Сениор Регистриран: 02.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 135 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ne postuvam razlika vo godina ne e toa ljubov nekoj 35 godisen ide so 16 godisna i kao ja saka |
|
koga se osekas dobro ne grizi se ke ti pomine.
|
|
Joshua_Tree
Сениор Регистриран: 27.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 6477 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Razlikata vo godinii ne e taka losa rabota,se pravi nekoe nadopolnuvanje kaj partnerite,samo da ne bidi preterana.Oti ko ke ne potisnat godinite taa razlika e ocigledna,pa posle da ne si imame svrljanje od strana....!!!
|
|
badi
Нов член Регистриран: 15.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 30 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
бев во врска со помлада 12 години од мене,возрасна е не е малолетна нити бесе коа тргнавме
3 години,имаше се,и среќа и радост и кавги,нормално за секоја врска имаше и љубомора од двете страни,подеднакво,коа се заљубивме уште повеќе... како заврши?дали заврши,незнам...? кога соопшти дома по моја иницијатива,за мене...заврши се не е битна разликата,ако не живеете за другите шо ќе кажат |
|
MENANY
Сениор Регистриран: 09.Јули.2007 Локација: France Статус: Офлајн Поени: 239 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Moze samo ako se pocituva granicata da ne se premine!
|
|
green-eyes
Сениор Регистриран: 15.Јули.2007 Статус: Офлајн Поени: 74 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
NAVIDUM GOLEMA.....
|
|
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Znaci navistina gi sakaat mladite
|
|
Внеси реплика | страница <1 4041424344 70> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |