|
Болка при секс - Дали тоа ја пали жената |
Внеси реплика | страница <12345 7> |
Автор | ||
badi
Нов член Регистриран: 15.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 30 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ај да прашам ,ко што ми кажале?
дека при почеток на секс,значи првото пенетрирање во вагината,осеќаат некоја тапа болка иако е навлажнета!како да ги притиска нешто непријатно,но само дур да навлезе,потоа не. не мислам на прв пат секс,туку за секојпат кога се има односи! вистина? до девојките на форумов!!! |
||
Tattoo Beauty
Сениор Tetovirana Sexy Ubavica Регистриран: 10.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 4549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Не сепка болка има в о случаи:
- при првиот сксуален однос(вагинален) - и секако кога девојката иако не е невина не е спреман за секс - + силувње , мислам се подразбира |
||
LouWeed
Сениор I AM THE KING OF ROCK&ROLL Регистриран: 28.Мај.2005 Статус: Офлајн Поени: 13012 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
i Lou odzadi, i toa moze da zabole.......malce de.....
|
||
Tattoo Beauty
Сениор Tetovirana Sexy Ubavica Регистриран: 10.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 4549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Аххх а кој е однапред????
|
||
LouWeed
Сениор I AM THE KING OF ROCK&ROLL Регистриран: 28.Мај.2005 Статус: Офлајн Поени: 13012 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
epa ke izvines, ali gentyleman si kjuti i uziva, mozda na 22. ke ti sepnam.....
|
||
Tattoo Beauty
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ok ok I ok
Изменето од Eleni - 13.Јуни.2007 во 17:22 |
||
SeXy BaBy
Група Регистриран: 25.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 35 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
epa vidi tebe tocno te informirale
toa e tocno, da samo pri prvoto stavanje vo vaginalniot otvor. toa ne e bolenje tuku nekako tesko, stegnato. Toa se slucuva koga muskulite na vaginata se stegaat i im treba nekolku kratno istegnuvanje- znaci nekolku kratno stavanje na penisot.posle 3-4 pat muskulite se otpustaat i dozvoluvaat sloboden vlez odnosno lesen sex. No ima i slucai koga vaginalnite m,uskuli se stegnuvaat posilno posle dolgo stagniranje ili podolgo neimanje sex. Togas moze da dojde do ednostavno zapletkuvanje ili po naski kazano zalepuvanje na dvata polovi organi pri sex. Dokolku se sluci toa edinstveno moze da se otstrani- odlepi so medicinski zafat. Ne mi se slucilo takvo nesto i ne daj Boze... LOso e bogami. pozzzzzz
|
||
if opportunity doesn`t knock, then build a door...
|
||
La Ninja
Сениор She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
sexy zasto vo sekoja mozna tema na forumov si pametna???? mila ostaj mesto i za drugite...ne se site pametni no ne si samo ti... |
||
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
||
plamenko
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 07.Август.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2159 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
abe ne sme kucinja pa ova da se desi sto ce ti e medicinski zafat zimas kofa led:) i sredena rabota:)
|
||
|
||
Tattoo Beauty
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
па јас кажувам што мислам а ти не се праи попаметна |
||
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Koga mnogu se dere, nekogas ne mi e jasno dali uziva ili ja boli
|
||
LouWeed
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
so ne ja prasuvas??
|
||
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Pa mi vika : - Teraj be i ne jadi govna, sega si nasol muabet da prais !
|
||
LouWeed
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
pokazi i koj e muskoto.....
|
||
Внеси реплика | страница <12345 7> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |