|
Што ако девојката е нерасположена за секс |
Внеси реплика | страница <1 7891011 20> |
Автор | |
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
A be ako neke, znaci se cuva za drug i tocka
|
|
LouWeed
Сениор I AM THE KING OF ROCK&ROLL Регистриран: 28.Мај.2005 Статус: Офлајн Поени: 13012 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
togas drugarka i ke go dobie.... |
|
B2
Сениор Тврдим Да Сам Непобедлив Регистриран: 26.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 361 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
AKO NE E RASPOLOZENA KE JA RASPOLOZIS FINO LEPO KUKLO KE TI DADAM BOMBONCE
|
|
Thor
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Нов член Регистриран: 30.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 18 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Bombonce,lizavce.... eheheh
|
|
B2
Сениор Тврдим Да Сам Непобедлив Регистриран: 26.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 361 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ma ako treba i na vodno ke ja nosam samo da ja raspolozam
|
|
танки
Нов член Регистриран: 14.Април.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 5 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
СЕ Е ВО ПРИСТАПОТ КОН ЛИЧНОСТА.
СИТЕ САКААТ СЕКС. ТОА Е ДВИЖЕЧКА СИЛА ВО ЉУБОВТА. А РАСПОЛОЗЕНИЕТО ДОАГА ОД НАТРЕ И АКО ТЕ САКА КЕ ТЕ РАЗБЕРЕ. АКО НЕ СУМ РАСПОЛОЗЕН ЗА СЕКС НЕМОЗАМ ДА СЕ РАСПОЛОЗАМ ПОД НИЕДЕН УСЛОВ А АКО СЕ СЛОЖАМ НА СЕКС И ОДГЛУМАМ ДЕКА СУМ РАСПОЛОЗЕН САМО СУМ НАПРАВИЛ МЕСТО ДА МИ ГО НАПРАВАТ И МЕНЕ ИСТОТО. А СЕКС БЕЗ ЧУСТА НЕ Е СЕ СЕКС. НЕ ПРОБУВАТЕ ДА ЈА РАСПОЛОЗИТЕ ЗА СЕКС САМО БИДЕТЕ ПОКРАЈ НЕА СЛЕДНИОТ ДЕН КЕ БИДЕ ПОИНАКУ. |
|
gunslinger
Сениор Регистриран: 01.Јуни.2007 Локација: Germany Статус: Офлајн Поени: 116 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Sekogas treba da postoi rezervna ljubovdjika vo toj period.A i ne e losa ideja bidejki prirodata si go ocekuva vetuvanoto.Nema lutenje.
|
|
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ke si masturbiram pred nea, pa ako ne i e zal, znaci ne e za mene
|
|
B2
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ova decava mnogu se razbiraat vo ljubovta samo ljubov samo vaka samo vaka a se gi ima po klipovi i poslem ljubov ke mi kazuva(ne za droga cisto za ljubov) c cc c c
|
|
LouWeed
Сениор I AM THE KING OF ROCK&ROLL Регистриран: 28.Мај.2005 Статус: Офлајн Поени: 13012 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
zbunet
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ke pustam LP so prasanje dali ke mi dae, na site forumdziki i valjda edna ke se smiluva
|
|
John Lennon
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Нов член Регистриран: 29.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 19 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ednostavno nemat da imam sex.Radi sto ako najstojuvam i po moeto nastojuvanje za sex bi imale,ali znam deka nemat da e dobar,moe mislenje e to da se imat koga i dvajcata bi bile spremni
|
|
Flower Power
|
|
Thor
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Нов член Регистриран: 30.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 18 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
moze da se proba da se ubedi, ali stvarno ona ako ne saka, togas toa ne bi bilo seks, i bilo nesto bezveze... samo kolku da svrsis!
|
|
zbunet
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ke i se pozalam na drugarka i
|
|
Внеси реплика | страница <1 7891011 20> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |