IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > АРХИВА > Вероисповед
  Активни теми Активни теми RSS - Ако Ѓаволот ја води вашата Црква!
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Ако Ѓаволот ја води вашата Црква!

Внеси реплика Внеси реплика страница  <123>
Автор
Порака
belichka Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 30.Октомври.2006
Статус: Офлајн
Поени: 2023
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај belichka Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Мај.2007 во 10:47
nema mesto za somnez za Nashata hristijanska crkva ama ti si pocnal da razmisluvas za toa prashanje....!?
Blagosloven e Onoj Koj ide vo imeto Gospodovo
Кон врв
аџија Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 25.Октомври.2006
Поени: 5474
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај аџија Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Мај.2007 во 10:49
Originally posted by mist mist напиша:

ајде аџија, КОЈА Е ЃАВОЛСКАТА?

едно е сигурно
тоа е џамијата.
Кон врв
vd Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 13.Јануари.2006
Поени: 1539
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај vd Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Мај.2007 во 10:51
Црква аџија, црква, за црква е отворена темата, за црква праевме муабет ... за ЦРКВА водена од ЃАВОЛОТ

триковите ти станаа демоде .. бегање од тема, плачење, кукање, пуштање секакви нечовечки извици ... бришење коментари, банирање членови

Изменето од mist - 28.Мај.2007 во 10:52
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај аџија Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Мај.2007 во 10:52
џамија!
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај аџија Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Мај.2007 во 10:56
Originally posted by mist mist напиша:

Како би дознале?

лесно
ќе бевме муслимани... Wink

Кон врв
vd Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 13.Јануари.2006
Поени: 1539
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај vd Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Мај.2007 во 11:55
Ако ѓаволот ја води вашата црква, вакви нешта се случуваат LOL

Jedinstvo crkvi i odobravanje homoseksualnosti

Episkopalna Crkva u Sjedinjenim Americkim Drzavama, izabrala je za biskupa otvorenog homoseksualca.

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај аџија Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Мај.2007 во 12:07
точно!

или евентуално се клањаш накај мека...
Кон врв
Studentski Klub Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 07.Февруари.2007
Поени: 272
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Studentski Klub Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Мај.2007 во 16:48
Не, ако ѓаволот ја води, туку биди сигурен дека ја води, како и сите нив, низ вековиве!!!!
Незнаењето е најголемиот непријател на луѓето!
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај аџија Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Мај.2007 во 16:55
сатанизмот е идеологија на исламот, така да боље да не коменитрате...

Кон врв
Studentski Klub Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 07.Февруари.2007
Поени: 272
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Studentski Klub Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Мај.2007 во 16:56
или беше тоа на христијаните????
Незнаењето е најголемиот непријател на луѓето!
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај аџија Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Мај.2007 во 17:01
сега и темичка ќе ви отворам, па ќе се стресе шејтанот во вас...
Кон врв
hardcore Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 20.Февруари.2007
Поени: 268
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај hardcore Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Мај.2007 во 20:12
Onaa crkva koja go slavi Boga,koja veruva vo dobri dela,koja siri ljubov i pocituvanje....taa ne e predvodena od gjavolot!Onaa,pak koja povikuva na vojna,omraza sprema drugite,razvrat,koja vo svoeto postoenje nema nitu eden svetec da posvedoci za nea,osven eden,onaa koja e nastroena da zavladee so svetot,....taa e sigurno sozdadena i predvodena od gjavolot!Pa na nas e da vidime koja e taa.
A za tvorecot na temava;mozebi treba bas TI da ni odgovoris na prasanjevo,kako eden od kompetentnite na forumov....no toa(barem jas)ne sakam da go znam....
Кон врв
belichka Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 30.Октомври.2006
Поени: 2023
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај belichka Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Мај.2007 во 21:57
Originally posted by hardcore hardcore напиша:

koja vo svoeto postoenje nema nitu eden svetec da posvedoci za nea

ClapClapClapClapClapClapClapClapClapClap

Blagosloven e Onoj Koj ide vo imeto Gospodovo
Кон врв
blue_line Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член
Лик (аватар)

Регистриран: 14.Мај.2007
Локација: Canada
Поени: 12
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај blue_line Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Мај.2007 во 22:20
dobro sto se zanesuvaat i studentski klub i mist, dali kako prvo znaat sto zboruvaat, kako moze gjavolot da ja vodi crkvata. Ako ja vodese gjavolot crkvaat nie nemase da bideme tamu, tuku ke bevte vie a vsusnost i ste. Bog ne dozvoluva ZLI stvorenja kako Luciferco da ja napadnat crkvaat zatoa sto toa e teloto hristovo anie sme negovite organi. Imam edna poraka za vas, site hristijani se molat za muslimanite znaete zasto, zatoa sto bog ni vika taka, sakajte se edni so drugi, no ako vie ne se pokaete vo najskoro vreme zaedno so luciferco ke gorite vo vecniot ogan, vo golemoto ogneno ezero. Zamisletet se malce i birajte gi zborovite !!!
FERARI No. 1
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <123>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,172 секунди.