IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Интима > Секс
  Активни теми Активни теми RSS - Потоа
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Потоа

Внеси реплика Внеси реплика страница  123>
Автор
Порака
zbunet Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Претседник Зеленковски

Регистриран: 24.Февруари.2007
Статус: Офлајн
Поени: 15549
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zbunet Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Тема: Потоа
    Испратена: 11.Мај.2007 во 22:53
Dali posle seks ste se pokajale i dali sega umot go upotrebuvate pri seks ?

Изменето од Ghost - 12.Мај.2007 во 00:47
Кон врв
Tattoo Beauty Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Tetovirana Sexy Ubavica

Регистриран: 10.Август.2006
Поени: 4549
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Tattoo Beauty Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Мај.2007 во 02:11
Не сум се покајала никогаш , баш дека размислувам со памет откако нормано прво ќе завладее страста но сепак пазам со кој ќе легнамWink

Изменето од SeXY - 12.Мај.2007 во 02:11
Кон врв
black-eyes Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 08.Април.2007
Поени: -1
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај black-eyes Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Мај.2007 во 02:12
EME KEIF BE-ME...TongueTongueTongueTongueSO TI E GAJLE..........Tongue
Кон врв
Tattoo Beauty Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Tetovirana Sexy Ubavica

Регистриран: 10.Август.2006
Поени: 4549
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Tattoo Beauty Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Мај.2007 во 02:12
 LOL мора иначе без гајле лелелееLOLLOL LOL LOL LOL LOLLOL
Кон врв
brza Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 06.Февруари.2006
Локација: vidiFOTOupotpis
Поени: 34534
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај brza Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Мај.2007 во 00:54
taka ti e toa so zenskite,...posle prviot pat im doaga umot,....barem na poveketo,..LOL
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein
Кон врв
MisIcA, Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
The first MISS suspended

Регистриран: 01.Мај.2007
Поени: 1089
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај MisIcA, Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Мај.2007 во 12:09
ne sum se pokajala zs sum legnala od zadovolstvo so nego se pojavila hemija nesto sto ne privlekuvalo
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Претседник Зеленковски

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zbunet Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Мај.2007 во 12:52
Porano mazite se dokazuvale preku borbi i : Aaaaaaa, maftale so macovi, streli itn. Ama sega, kako sega i za pcuenje moze da te tuzat, mazite kao ja se dogazuvaat preku legnati zeni, a nema veze dali mi se sviga, vazno da lici na covek, kako i preku falenje se dokazuva maskosta koga se opisuvaat detali : E, kako sum ja trtel cela nok, a be ja rasturiv, edvaj doma si otide i sea mi dosaga, ama koj ja vrti. Normalno, bitno e i da se bide viden u zensko drustvo za da ima potkrepa i nekoja lazna avantura plus dodadena i takaaa . . .
Кон врв
LouWeed Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
I AM THE KING OF ROCK&ROLL

Регистриран: 28.Мај.2005
Поени: 13012
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај LouWeed Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Мај.2007 во 16:11
Кон врв
MisIcA, Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
The first MISS suspended

Регистриран: 01.Мај.2007
Поени: 1089
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај MisIcA, Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Мај.2007 во 16:14
Originally posted by zbunet zbunet напиша:

Porano mazite se dokazuvale preku borbi i : Aaaaaaa, maftale so macovi, streli itn. Ama sega, kako sega i za pcuenje moze da te tuzat, mazite kao ja se dogazuvaat preku legnati zeni, a nema veze dali mi se sviga, vazno da lici na covek, kako i preku falenje se dokazuva maskosta koga se opisuvaat detali : E, kako sum ja trtel cela nok, a be ja rasturiv, edvaj doma si otide i sea mi dosaga, ama koj ja vrti. Normalno, bitno e i da se bide viden u zensko drustvo za da ima potkrepa i nekoja lazna avantura plus dodadena i takaaa . . .
zbunet LEGENDA SI!ima nesto sto te pravi SVOJ!Embarrassed
Кон врв
pecko Кликни и види ги опциите
Група
Група
Лик (аватар)

Регистриран: 10.Август.2005
Поени: 62
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај pecko Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Мај.2007 во 17:17
znaes,vo pravo si misice eve jas sum masko i bas taka e kako so zboris......10 poeni imas od mene...
leeeeeeeeeeee
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Претседник Зеленковски

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zbunet Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Мај.2007 во 16:31
Za da ne se pokajam, a da se napraam vazen se k*razam so zeni koi znaat da se zastitat. Na primer da ima bodigard, blindirana kola, pancir, smajzer i slem
Кон врв
Mindy Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Искрена, поискрена здравје

Регистриран: 14.Ноември.2005
Локација: United Arab Emirates
Поени: 14598
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Mindy Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Мај.2007 во 18:22
Originally posted by zbunet zbunet напиша:

Dali posle seks ste se pokajale i dali sega umot go upotrebuvate pri seks ?

ma kakvo kaenje, sega goram od zelba za sex, ama nikoj ne mi  e po keif za da me zadovoli ConfusedConfusedConfused
Кон врв
LAV Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 31.Октомври.2006
Локација: France
Поени: 241
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај LAV Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Мај.2007 во 18:27

ma kakvo kaenje, sega goram od zelba za sex, ama nikoj ne mi  e po keif za da me zadovoli ConfusedConfusedConfused
 Ajde ne se sekiraj, mozebi ke ja sretnis mlicnosta sto ja sakas i ke ti se ostvari zelbataWink
Кон врв
LAV Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 31.Октомври.2006
Локација: France
Поени: 241
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај LAV Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Мај.2007 во 18:37
Jas koga pristignav vo FRANCE mi se ukaza sanasa za sex uste prvata nedela, arno ama curata  bese ok doddeka da si legne na brasnotoLOL. Od ka si nlegna na brasnoto,5 min se bese dobro, ama posle minuvanjeto na ti e pet minuti se edno mi bese dali se sexam so nea ili  ne, dzbae pot tecese od meneConfused, curata si bese zadovolna a mene mi pomogna tushot da zaboravam na seConfused

Изменето од LAV* - 15.Мај.2007 во 18:48
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  123>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,236 секунди.