![]() |
|
ПРИЈАТЕЛИТЕ НА ФЕНИКСОТ |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 363364365366367 1769> |
Автор | |||
Valerija ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 105588 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
Ok e KOLEGA...od karshi...VAZNO SI tuka...OKOLU... |
|||
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!
|
|||
![]() |
|||
Teta ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 19.Декември.2006 Локација: Malaysia Статус: Офлајн Поени: 3503 |
||
![]() ![]() ![]() |
|||
A creative mind will always survive bad advice
|
|||
![]() |
|||
Valerija ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 105588 |
||
Sto sukate..OD SABAJLE..ne sfakjam... |
|||
|
|||
![]() |
|||
Stone Rose ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 07.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 15 |
||
Šta , ne sme da se citira ?!
![]() |
|||
![]() |
|||
la fille ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 42032 |
||
Tetine, rekov eden citat e vo red, samo kolku da pokazes komu mu e nameneta porakata, ama ne i po 10 posta koi se naogaat na 15 razlicni strani.
Vaka ti treba cel saat za da stignes do posledniot post samo poradi toa sto prethodno nekoj citiral 50 licnosti pred nego |
|||
Sarcasm is just part of my irresistible charm ;)
|
|||
![]() |
|||
Bugi lav ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 11.Јануари.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2002 |
||
Da i celo vreme pratam nakaj tvojot objekt
![]() ![]() |
|||
NE DIRAJ LAVA DOK SPAVA
![]() |
|||
![]() |
|||
Teta ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 19.Декември.2006 Локација: Malaysia Статус: Офлајн Поени: 3503 |
||
![]() ![]() |
|||
|
|||
![]() |
|||
||
A sto PRATIS tolku NAKAJ...mojot objekt KOLEGA,OD KARSHI...
![]() Uste li plocki pagjaat...
![]() Ili nesto drugo imas VO FOKUS..
![]() |
|||
|
|||
![]() |
|||
la fille ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 42032 |
||
Stone Rose, mozes da citiras, ama poradi preglednost, pozelno e sto pomalku citiranja
![]() |
|||
Sarcasm is just part of my irresistible charm ;)
|
|||
![]() |
|||
PITU GULI ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 13.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 11254 |
||
А НЕМА ЛИ ДА ТИ ПРЕЧИ КОЛЕШКЕ АКО НЕКОЈА ПСОВКА ИЛИ ВУЛГАРНОСТ ШТО СУМ САКАЛ ДА ЈА УПАТАМ НА НЕКОЈ ДРУГ СТИГНЕ ПОСЛЕ ТВОЈ КОМЕНТАР ???????/
НЕМА ДА СИ ПОМИСЛИШ ДЕКА ТЕБЕ ТИ Е УПАТЕНА ????????/
ЕБА ГО.......
|
|||
POSAKAJ DA BIDES ZELBA KE TE POSAKAM
POSAKAJ DA BIDES LJUBOV KE TE ZASAKAM SAMO NE POSAKUVAJ DA SI BOLKA , OTI NIKOGAS NEMA DA TE PREBOLAM... |
|||
![]() |
|||
||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
|
|||
![]() |
|||
||
Fille....zaludno objasnuvas,, Toj sto citira,,nema sansa da prekine so CITATI...jas ne komentiram vekje za TOA... btw..KE POCNAM da ne gi citam TIS TO CITIRAAT |
|||
|
|||
![]() |
|||
DJAKONDO ![]() Сениор ![]() ![]() Султанот на Феникс Регистриран: 28.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 15052 |
||
Rose: svetsko a nashe
![]() nisi ti bash strankinja, imam ja nos (shto bi rek'o pokojni Mija Aleksic)
|
|||
Изјавувам дека ги прочитав условите за користење на форумот и со истите се согласувам и ги прифаќам
s.r. Dzaki |
|||
![]() |
|||
||
Kolega,MOZES fino lepo...da naglasis vo textot KOGO GO PCUES
NE MORA CITATI...KILOMETAR...me sfakjas
![]() |
|||
|
|||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 363364365366367 1769> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |