|
Што правите веднаш после добар секс? |
Внеси реплика | страница <1 1213141516 40> |
Автор | ||
a-pin-dim
Нов член Регистриран: 08.Април.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
poslem dobra partija seks, opet pocnuvam so nov seks ;o) mora uste podobro da se opushtish za da poslem te drugo da rabotish :o)...
|
||
BiggieSmalls
Група Регистриран: 09.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 75 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
после добар секс барам изговор за да можам да излезам и отидам и до кај швалерката
|
||
Tattoo Beauty
Сениор Tetovirana Sexy Ubavica Регистриран: 10.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 4549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
a sto ke ti e svalerkata?? |
||
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Spijam ko zaklan
|
||
BiggieSmalls
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Па сите ние трагаме кон ултиматното уживање, е сега ако сме имале добар секс со девојката логично е наредниот степен да бараме нешо повеке, односно кај швалерката и да и правиме работи кои не би ги правеле на девојката и да добиеме неверојатно добар секс. |
||
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Odma grb i vrtam i ja teram da me ceska
|
||
sandrica
Сениор Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 379 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
A stom odis kaj svalerkata neli pomisluvas deka mozebi i partnerkata odi kaj drug? Ne go pravi ona sto ne sakas da ti go pravat!!!
|
||
Just love
|
||
zbunet
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Se zaebava de, vie pa odma. . .
|
||
BiggieSmalls
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
HAH ! кога завршиме таа оди, или бар се обидува да оди на туширање и се
прашува кај е Тројанската Војска шо ја поминала сеа али ко погледне на
кревето ме глеа само мене. Ако може слободно нека иде кај швалеро.
|
||
Tattoo Beauty
Сениор Tetovirana Sexy Ubavica Регистриран: 10.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 4549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
e ponekad sum ko prav muz -ednostavno zaspivam!
|
||
танки
Нов член Регистриран: 14.Април.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 5 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
posle dobar sex molam za uste eden dobar sex
|
||
zbunet
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Me mrzi da si gi oblecam gakite go sljakam kebeto so toa sto ostanalo
|
||
BiggieSmalls
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
Arguing on the Internet is like running on the special Olympics, Even if you Win you are still retarded
|
||
Tattoo Beauty
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ме изнасмеа бе |
||
Внеси реплика | страница <1 1213141516 40> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |