|
АПСЕЊА: ЗА или ПРОТИВ? |
Внеси реплика | страница 123 4> |
Автор | |
аџија
Сениор Регистриран: 25.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 5474 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
Испратена: 05.Април.2007 во 00:41 |
Форум Политика, а немате тема за актуелни случувања...ц..ц...ц....
Ги подржувате ли апсењава на доктори, судии, политичари итн., што ги прави новава влада како борба против корупцијата, ИЛИ сметате дека ова е политички реваншизам? |
|
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
shto lupash,be?!,...site tie treba da se pozatvorat,i toa po kratka postapka,..a,ne tuka da mi postavuvash glupavi prashanja,..dali trebalo!?,...aj,majkata,..poradi vakvi kako tebe shto se prashuvaat ,...i postojat takvi kako niv!!
|
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
|
аџија
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
pa ako ne prasame nema da znaeme deka imalo uste "biseri" za aps... da se prepoznaat kontas???
|
|
mamma
Сениор Регистриран: 15.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9879 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Toa e normalna rabota vo site normalni zemji.
Neznam zosto ne bi gi podrzuvala. Kako saka neka se vika revansizam ili neznam...redno e da se pocne nesto sto odamna trebase da bide napraveno. |
|
Tattoo Beauty
Сениор Tetovirana Sexy Ubavica Регистриран: 10.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 4549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Неможе да е реваншизам!!!!! Тој што треба да е затворен треба и да си се сноси со тоа е сега има разлика во вашиот "реваншизам" овие затвараат а другите не (правеа профит)
|
|
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
djabe ke gi zatvarash ,ako im go ostavash toa shto go drpnale,..
|
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
|
Makedonski
Сениор Регистриран: 17.Ноември.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 113 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ZA!
Redno vreme beshe! I da im go zemat toa shto go ukrale.
Изменето од Makedonski - 05.Април.2007 во 08:03 |
|
Makedonija na Makedoncite!
|
|
Dogi
Сениор Регистриран: 19.Април.2005 Статус: Офлајн Поени: 3168 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Апсења да, но ако апсиш некој за 300 Евра, а си пропуштил да уапсиш некој за многу повеќе, тоа не ми се допаѓа. Зошто тие што изградија кариера и бизниси не ги апсат, веќе не се ни овде, нели? Си уживаат по белосветските плажи и од таму си ги гледаат дневните извештаи за растењето на нивните акции.
Тоа не се прави во светот, освен во понекоја банана република. Секаде во светот се апси за обично крадење јаболко од пазар, исто како што се апси за проневера на државни пари. Се сеќавам дека Берлускони уште го влечат по судници. Поставив едно прашање и погледнете како ми одговорија: http://forum.idividi.com.mk/forum_posts.asp?TID=6934 Не дирај лав-а, док спава. Викале србите. |
|
Јас сум мајстор!
Кликни овде за комуникација со мене (потоа кликнете во полето 'Edit nickname' и впишете го вашето име) |
|
Freya
Сениор Регистриран: 29.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 491 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Sm ZA!
Ama po red...prvo krupnite dzverki pa tek posle sitnite, a ne samo da ni mackat oci so sitnite demek nesto rabotat. |
|
Во мене се борат две личности,идиот и гение, се плашам да не попушти попаметниот.
|
|
Nee*amAnderskor
Сениор Регистриран: 11.Ноември.2005 Локација: Canada Статус: Офлајн Поени: 291 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Dodeka ne go vidam onoj perverznjakot Ljubco i negovana smrdla so sesirite pozadi resetki, ne veruvam deka nesto ozbilno se pravi na poleto na sprecuvanje na korupcijata. Spisokot e dolg ...
|
|
No Reason to Lie: обичам БЪЛГАРКИ!
|
|
mamma
Сениор Регистриран: 15.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9879 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Malku ili mnogu ne e vazno.Toj ako si pobaral 300eur ne znaci deka pred toa ne zemal mnogupati po 300.Vazno e deka ima navika da zema i toa treba da se iskoreni.
Mene ova mi lici deka kratko ke trae ama...i toa e dovolno. I krupni i sitni site vo eden kosh.Pocnuvaat so 300eur.pa im doadja ubavo pa posle si ja zgolemuvaat tarifata. Imam bliski vo Drzavna klinika koi mi kazuvaat deka lekarite medju sebe si se majtapat komu kolku mu e tarifata.Se smeat na nekoj sto operira za "samo"1000eur. Najsmesno e toa sto istiot toj ne go priznavaat za dobar hirurg!! I ne samo vo zdravstvoto tuku sekade.... haos!!! |
|
Tattoo Beauty
Сениор Tetovirana Sexy Ubavica Регистриран: 10.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 4549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Глупаво е и да се прашува за или против??
А што би било ако сме за против тогаш и не обичниве луѓе треба да им се гледа кроз прсти, па тка би настанал општ хаос!!! (позитива - ке има место у затворите) Секаде е и онака хаос но сепак мислам дека со вакаво интензивно аспење ке се поместат критериумите и колку токлу сепак ке се подобри ситуацијата. Инче не се работи само за Докич( тој е пример на многуте- ставно жалосно живот да ти зависи од немање кеш за гооооолемо мито) Изменето од Анастеа - 23.Април.2010 во 18:44 |
|
аџија
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
eve skeptici be, koj vika deka gi nema... |
|
oblachinja
Сениор Регистриран: 12.Март.2006 Локација: United Kingdom Статус: Офлајн Поени: 4990 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Сосе нив и Бранко и Бучко |
|
|
|
Внеси реплика | страница 123 4> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |