![]() |
|
ФЕНИКСОТ СЕ ВРАЌА - ПАК |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 14391440144114421443 1762> |
Автор | |
bosab ![]() Сениор ![]() ![]() the greatest legs in the world Регистриран: 21.Јануари.2006 Статус: Офлајн Поени: 11079 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Zasto me u obraz ljubis
necu da mi budes drug promasi bar milimetar i poljubac ce biti dug. Zasto me u obraz ljubis takvih mi je spisak dug sto me ljube prijateljski ja necu da mi budes drug |
|
![]() |
|
PITU GULI ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 13.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 11254 |
УШЛА СИ ЗА ЧАС У ЗАБРАЊЕНИ ГРАД У СРЦА МОГ ОПУСТЕЛО ДО ТАД ЧИНИЛО МИ СЕ ДА СТОБОМ ПОЧИЊЕ И ЖИВОТ МОЈ И РАНО ПРОЛЕЧЕ ....................... |
|
POSAKAJ DA BIDES ZELBA KE TE POSAKAM
POSAKAJ DA BIDES LJUBOV KE TE ZASAKAM SAMO NE POSAKUVAJ DA SI BOLKA , OTI NIKOGAS NEMA DA TE PREBOLAM... |
|
![]() |
|
bosab ![]() Сениор ![]() ![]() the greatest legs in the world Регистриран: 21.Јануари.2006 Статус: Офлајн Поени: 11079 |
Hajde da se mazimo
samo da se pazimo, molim te Ne zanima me vise da l' si dobar ili los (los, los, los, los) svidjas mi se zato sto me zelis jos (jos, jos, jos, jos) |
|
![]() |
|
ana marija ![]() Сениор ![]() ![]() UBAJNA Регистриран: 05.Септември.2005 Статус: Офлајн Поени: 12244 |
stara ljubav josh je volim
josh je volim kao pre
stara ljubav kako boli
kad tudje ruke zagrle...
|
|
GIVE ME GIVE ME JUST A LITTLE SMILE
|
|
![]() |
|
PITU GULI ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 13.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 11254 |
АКО ТИ СЕ НЕ СПАВА НЕ СПАВАМ НИ ЈА ИМАМ НЕШТО ДА НАС УСПАВА АКО СИ ВЕЧ ЗАСПАЛА НИШТА НЕ БРИНИ ИМАМ НЕШТО ДА ТЕ РАЗБУДИ. АКО ТИ ЈЕ ДОСАДНО ЗНАЈ И МЕНИ ЈЕ ИМАМ НЕШТО ДА ТЕ НАСМЕЈЕ АКО ТИ ЈЕ ПРОХЛАДНО ЗНАЈ И МЕНИ ЈЕ ИМАМ НЕШТО ДА ТЕ УГРЕЈЕМ. ЖИВИМ У БЛИЗИНИ У ИСТОЈ СМО ДОМОВИНИ ...... |
|
POSAKAJ DA BIDES LJUBOV KE TE ZASAKAM SAMO NE POSAKUVAJ DA SI BOLKA , OTI NIKOGAS NEMA DA TE PREBOLAM... |
|
![]() |
|
ДИШЕМ ЗА ТЕБЕ,НИКАД НЕЧЕШ ЗНАТИ ТО ДАЉИНА НАС ДЕЛИ САЊАМ И ЛУТАМ,НИГДЕ НИСАМ СТИГАО КРАДЕМ ОД НОЧИ ДИО ПУТА... И СКЛАПАМ ОЧИ ЈАСНО ВИДИМ КАО ДА СИ ТУ ТУЏИМ ИМЕНОМ МЕ ЗОВЕШ ПРУЖАШ РУКУ И ПОЛАКО ДАН СЕ ДАНИ ЈУТРО СПРЕМА ТУЏИМ ИМЕНОМ МЕ ЗОВЕШ МЕНЕ НЕМА |
|
|
![]() |
|
DJAKONDO ![]() Сениор ![]() ![]() Султанот на Феникс Регистриран: 28.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 15052 |
Bili smo djeca mi Rasli smo ovdje mi Na vjecnu smo se ljubav Cuvas li tajnu jos Tu sam te prvi put |
|
Изјавувам дека ги прочитав условите за користење на форумот и со истите се согласувам и ги прифаќам
s.r. Dzaki |
|
![]() |
|
DJAKONDO ![]() Сениор ![]() ![]() Султанот на Феникс Регистриран: 28.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 15052 |
LILIJAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
|
|
Изјавувам дека ги прочитав условите за користење на форумот и со истите се согласувам и ги прифаќам
s.r. Dzaki |
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ЏАКИ ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]() |
|
ja pogodiv li definitivno pesnata?
|
|
s.r. Dzaki |
|
![]() |
|
Valerija ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 105588 |
Ve citkam....samo na blic,,,nemam TIM
![]() ![]() |
|
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!
|
|
![]() |
|
jas nema TIME, a ni SKIME
|
|
s.r. Dzaki |
|
![]() |
|
Valerija ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 105588 |
Bosa,,a ti kaj se izgubi...niz Fenix lavirintot
![]() ![]() |
|
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!
|
|
![]() |
|
♪ ♪ ♪ ♪
Ja znam da volim i da ljubim,
ja znam da pevam i da snevam, jer ti i ja, dva smo sveta razlicita jer ti i ja, ko to zna, ko to zna... jer ti i ja, dva smo sveta razlicita jer ti i ja, ko to zna, ko to zna... Kisa je padala, a ja sam plakao za njom, ulica duga, ko moja tuga ostace u gradu tom... Kisa je padala, a ja sam plakao za njom, ulica duga, ko moja tuga ostace u gradu tom... Ja znam da sve sto brzo dodje, ja znam da sve i brzo prodje... jer ti i ja, dva smo sveta razlicita jer ti i ja, ko to zna, ko to zna... jer ti i ja, dva smo sveta razlicita jer ti i ja, ko to zna, ko to zna... Kisa je padala, a ja sam plakao za njom, ulica duga, ko moja tuga ostace u gradu tom... Kisa je padala, a ja sam plakao za njom, ulica duga, ko moja tuga ostace u gradu tom... |
|
s.r. Dzaki |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 14391440144114421443 1762> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |