|
Како да ги откажеш цигарите? |
Внеси реплика | страница <12345 26> |
Автор | ||
cecka
Сениор Регистриран: 04.Февруари.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 4011 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ne se ni obiduvam da se otkazam od pusenje
|
||
Freya
Сениор Регистриран: 29.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 491 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Јас бев пушач долги години, и пушев по кутија ипол до две,.... со едно кафе пушев најмалку по три цигари,... после неколку неуспешни обиди да ги намалам, пресеков и ги оставив одеднаш и веќе две ипол години сум непушач.Морам да кажам дека се уште понекогаш ме фаќа мерак да запалам, ама знам да се исконтролирам.
Изменето од Freya - 08.Март.2007 во 00:24 |
||
Во мене се борат две личности,идиот и гение, се плашам да не попушти попаметниот.
|
||
mamma
Сениор Регистриран: 15.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9879 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Freya,kaj tebe definitivno ne popustil popametniot! Bravo!!
|
||
Bugi lav
Сениор Регистриран: 11.Јануари.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2002 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Pa ne gi pali samo taka drzi gi vo usta
|
||
NE DIRAJ LAVA DOK SPAVA
|
||
Freya
Сениор Регистриран: 29.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 491 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Да, да ама првите денови кога ги откажував бев вистински идиот. Изменето од Freya - 16.Март.2007 во 17:02 |
||
Во мене се борат две личности,идиот и гение, се плашам да не попушти попаметниот.
|
||
speed
Сениор Регистриран: 09.Март.2007 Статус: Офлајн Поени: 803 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
pocni da sportuvas nesto moze toa ke ti pomogne do negde da gi otkazes... |
||
speed
|
||
mamma
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Nisto od toa ,imeno trcam sekoj den na kej i edvaj cekam da dojdam doma da sednam i.........kade mi se cigarite??????
No najverojatno navistina treba samo zelba golema i jak karakter,nisto drugo ne pomaga |
||
ivk!
Група Регистриран: 16.Март.2007 Статус: Офлајн Поени: 32 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ma so i da praam nikako da gi otkazam,me fatija i moite i brat mi pred nekoj den ama dzabe e be brat niso na pomaga....pak pusam ko turcin
|
||
PITU GULI
Сениор Регистриран: 13.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 11254 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ЗДРАВО...
ЈАС БЕВ ПУШАЧ 15 ГОДИНИ... СЕГА НЕ ПУШАМ ПООЛНИ СЕДУМ ГОДИНИ... И ГИ МРАЗАМ ЦИГАРИТЕ... НЕ ГИ ПОДНЕСУВАМ ВЕЌЕ... МИ СЕ ГАДИ ОД НИВ... АКО ОЧЕКУВАШ ДЕКА ЌЕ ГИ ОДВИКНЕШ СО НЕКАКВИ ПОМАГАЛА ИЛИ ПРЕПАРАТИ,НИКОГАШ НЕМА ДА НАЈДЕШ ПОМОШ... НАВИСТИНА САМО ЈАК КАРАКТЕР,СИЛНА ВОЉА ИЛИ НА КРАЈ ИНАЕТ (ПО ШТО СМЕ ДОСТА ПОЗНАТИ НЕЛИ ),Е ПОТРЕБНО ЗА ДА ПРЕКИНЕШ СО ПУШЕЊЕ... МОЈ СОВЕТ ТИ Е ДА НЕ БАРАШ ЗАМЕНА ЗА НИВ ЕДНОСТАВНО ПРЕСТАНИ ДА ПУШИШ... ЈАС СУМ ГАЗДА НА МОЕТО ТЕЛО И ТОА ЌЕ КОНЗУМИРА ТОА ШТО ЈАС ЌЕ ОДЛУЧАМ... ПОЗДРАВ... |
||
POSAKAJ DA BIDES ZELBA KE TE POSAKAM
POSAKAJ DA BIDES LJUBOV KE TE ZASAKAM SAMO NE POSAKUVAJ DA SI BOLKA , OTI NIKOGAS NEMA DA TE PREBOLAM... |
||
ana marija
Сениор UBAJNA Регистриран: 05.Септември.2005 Статус: Офлајн Поени: 12244 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
i jas se sl*gam so tebe i jas bev pushac nekade 10 god a sega eve vekje 3 god ne pusham i nemam namera samo cvrst karakter i volja ili inaet drugo nishto nemoze da pomogne
|
||
GIVE ME GIVE ME JUST A LITTLE SMILE
|
||
butel2
Сениор Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 4138 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
jas gi ostaviv cigarite pred 8 godini. Pusev po kutija i pol na den i ednostavno rekov od utre ne pusam, stekata ja staviv vo fioka, a samo sto ja kupiv, dali ispusiv edna kutija. od toj den do denes zapaliv 2-3 cigari koga bevme vo detska klinika edna nedela i toa ne od potreba tuku poveke za drustvo na edna majka. da ne zboram kolku otkako ke se ostavat cigarite, se stanuva osetliv na toj dim i miris, pa eden den ke si reces- lele i jas li vaka smrdev. znaci ne treba ne znam kakvi soveti tuku edinstveno treba da resis deka sakas da gi ostavis cigarite. Изменето од butel2 - 21.Март.2007 во 14:21 |
||
mamma
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Lele,blaze si ti vaka koga slusam vi zaviduvam,i neznam dali ke mozam i zatoa ne se ni obiduvam taka samo da kazam-dosta!!! Ke me fati sram od vas i taka mozebi........ |
||
R-C-F
Сениор Регистриран: 22.Септември.2006 Статус: Офлајн Поени: 368 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
cigari se otkazuvaat samo so program za otkazuvajne na cigarite a vo nego eden del se sostoi od razboluvajne na belite drobovi................................
|
||
M O J O T I Z B O R E I S L A M N E K A E I V A S
|
||
Carnation
Сениор Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 3499 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ma koj k*rac da gi otkazis cugarite,pusi si tamu i ic k*r da ne te bolit
|
||
Понекогаш дури и за Фројд бананата е само банана
|
||
Внеси реплика | страница <12345 26> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |