IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Стил на живот > Други хобија
  Активни теми Активни теми RSS - Пирс - Нега,Хигиена,Важни Прашања
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Пирс - Нега,Хигиена,Важни Прашања

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 45678 12>
Автор
Порака
Tattoo Beauty Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Tetovirana Sexy Ubavica

Регистриран: 10.Август.2006
Статус: Офлајн
Поени: 4549
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Tattoo Beauty Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Декември.2006 во 01:26
Originally posted by Boogie Boogie напиша:

Престрашена си ти одамна само незнам кога ке го видам и ја тоа
Јас кога ти викав ти...
сега пак треба да се договарамеLOLLOLLOLLOLLOLLOL

Ништо право да ти кажам само се загледувам и ај да не кажам што али ова за страшно ми делува ќе мора некоја анестезија да ми надеш иначе....

LOLLOLLOLLOLLOLLOLLOL

Изменето од SeXY - 21.Декември.2006 во 01:31
Кон врв
Boogie Кликни и види ги опциите
Модератор
Модератор
Лик (аватар)
Слобода или Смрт

Регистриран: 26.Октомври.2005
Поени: 10652
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Boogie Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Декември.2006 во 01:33
Е ке те престрашам ја и без анестезија не се секирај само кажи кога
Кон врв
Сениор
Сениор

Tetovirana Sexy Ubavica

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Tattoo Beauty Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Декември.2006 во 01:45
Originally posted by Boogie Boogie напиша:

Е ке те престрашам ја и без анестезија не се секирај само кажи кога
Како ќе ме престрашиш??LOLLOLLOLLOL

Сеа ме збуни пази ептен па да не се опуштам после којзнае со ќе ти стане ,немоја само ти да се уплашишLOLLOLLOLLOLLOL

а за кога ај ќе се договориме чим има решение...

Изменето од SeXY - 21.Декември.2006 во 01:46
Кон врв
Сениор
Сениор

Tetovirana Sexy Ubavica

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Tattoo Beauty Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Декември.2006 во 00:48
Ај прво да гу видиш местенце па после ако дое ред и ќе го бушнемоLOLLOLLOLWink 
Кон врв
Модератор
Модератор
Лик (аватар)
Слобода или Смрт

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Boogie Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Декември.2006 во 01:07
Леле ке дојдеш само на гледање,незнам дали се исплати
Кон врв
Сениор
Сениор

Tetovirana Sexy Ubavica

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Tattoo Beauty Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Декември.2006 во 02:05
[QUOTE=Boogie]Леле ке дојдеш само на гледање,незнам дали се исплати

Ќе дојдааааааааааамммммммм и тоа деновиве ТИ ВЕТУВАМ !!!
Море имаш право на се ќе дојам,ипак само за глеање нема да се испалти а вака и тоа и тоаLOLLOLLOLLOLLOLLOL

али мора да биде ок се за стални муштерии се работиLOLLOLLOLLOLWink

Кон врв
plamenko Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 07.Август.2006
Локација: Macedonia
Поени: 2159
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај plamenko Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Февруари.2007 во 01:42
nego koj kako ima pirsovi po genitalii ima li nekoj me interesira nesto
:)
sto mislite kozata na ekstremitetiteb izdrzliva li e ?
zapoznaeni ste so lageri pod koza i drugi trakatancii
?

Кон врв
Сениор
Сениор

Tetovirana Sexy Ubavica

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Tattoo Beauty Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Февруари.2007 во 17:29
Originally posted by plamenko plamenko напиша:

nego koj kako ima pirsovi po genitalii ima li nekoj me interesira nesto
:)

sto mislite kozata na ekstremitetiteb izdrzliva li e ?

zapoznaeni ste so lageri pod koza i drugi trakatancii

?

А кај сакаш па ти пирс??   

Иначе ако е правилен металот(титаниум) нема прблем

и тиа ималантатните не се опасни се прават со ,мал засекот на избраното место

Позз палменче ај па ако ставиш нешто се знае одма да пријавиш

Изменето од SeXY - 22.Февруари.2007 во 17:37
Кон врв
La Ninja Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
She Hulk

Регистриран: 13.Јуни.2006
Поени: 1605
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај La Ninja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Февруари.2007 во 22:50
dobro kako da si go NEGUVAM pirsot megju noze sto mi e???? LOLLOLLOL
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
Кон врв
Модератор
Модератор
Лик (аватар)
Слобода или Смрт

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Boogie Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Февруари.2007 во 22:54
Пирсање на гениталиите

ЖЕНСКИ ГЕНИТАЛИИ

1. Labia: Жените од Тракија ја пирсале на labia(усните) и ставале мало ѕвонче да виси од нивната labia за да го привлечат својот партнер.
   2. Clitoris: Ова е модерна техника која се извршува за да се подобри и продолжи женскиот оргазам.

ЖЕНСКИТЕ ГРАДИ
Во 14 век Баварските жени ставале низ пупката на градите алки со дијамант а низ алката ставале златни синџири.

МАШКИ ГЕНИТАЛИИ
Главната причина за која се става овој пирс е зголемувањето и продолжувањето на сексуалната возбуда,како и иницирање за преоѓањето во возрасни мажи!

1. Dydoe: ова е пирс кој е поставен на челната грпка(бразда) на пенисот.Овој пирс е застапен во Југо-источна Азија и Индија и треба за впреме на полниот однос да го зголеми женското задоволство.
2. Foreskin: Овој пирс се користел од римските атлети за да се одржува нивното внимание на игрите.Имало метална алка на кожичката на пенисот при што отворот се затворал т.е ја соединувал и било наречено "fibula".Ова било за превенција од ерекција.А на робовите се ставало за да се спречи половиот однос.И грците го користеле за своите атлети.Врзувале пантлика на кожичката и ја поврзувале со основата на пенисот.Ова го намалувало мрдањето,скокањето,за време на Олимписките игри,бидејќи тогаш играле голи.
3. Guiche: Мажите од Самоа го пирсале местото (месото)меѓу нивните тестиси и анусот.Ова бил ритуал на пубертет и се верувало дека ја стимулира просатата(простатната жлезда).
4. Kandoekoe: Мажите од Боронео користеле топчести направи и ги имплантирале нив во кожата на пенисот.Ова се правело така за да се стимулира вагината,и да се зголеми циркулацијата во пенисот.
5. Palang: Овој метод се ставал стап кој проаѓал низ жлездите на пенисот.Се користел за да се зголеми протокот на крвта со што отекувала жлездата.За да може ерекцијата да трае подолго и оргазмот да биде поинтензивен.Во Борнео некои жени одбивале да се мажат за мажи кои немале ставено ваков тип на пирс.Кама Сутра го препорачува ова за импотенција.
6. Rhinoceros penis: шипка која е поставена 2 прста позадиглавата на пенисот и се проектира од двете страни,за да изгледа како носорог.Овој метод потекнува од Кина и Борнео.
7. Scrotum: Француските војници го користеле за да го означат преоѓањето од деца во младинци или пак возрасни мажи.

МАШКИ ГРАДИ
Ова означувало машкост во Римската империја,се гледало како знак на храброст.
Повеке може да прочитате на овој линк -Пирсање
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
She Hulk

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај La Ninja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Февруари.2007 во 22:56
abe mene mi e gore, levo i pagja na klitot!?!?!?
Кон врв
Модератор
Модератор
Лик (аватар)
Слобода или Смрт

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Boogie Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Февруари.2007 во 22:57
Као бемка а,добра финта
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
She Hulk

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај La Ninja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Февруари.2007 во 23:00
abe kako 4engel e kakva bemka....LOL ako vekje stavam kje stavam nesto o4igledno, neli???? a ne samo na oralen da se osekja....hi hi hi.....LOLLOLLOLLOL
Кон врв
Модератор
Модератор
Лик (аватар)
Слобода или Смрт

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Boogie Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Февруари.2007 во 23:41
Ченгел а Леле леле ти ке закачиш нешто гледам ја
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 45678 12>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,172 секунди.