|
Дали сте лажеле за својата невиност? |
Внеси реплика | страница <1 678910 13> |
Автор | ||
Tattoo Beauty
Сениор Tetovirana Sexy Ubavica Регистриран: 10.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 4549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Не лажев немаше црвено вино
Изменето од SeXY - 10.Февруари.2007 во 11:10 |
||
BiG_kIsS
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Крајно сериозна во с'e Регистриран: 01.Ноември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 8373 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Не.....
|
||
Never be afraid to Dream... Live... Love and Laugh. Be afraid not to!!!
|
||
Dana
Сениор Регистриран: 21.Март.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 3018 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
A koja e celta da se laze?
|
||
Love like an angel, make love like a devil. [IMG]http://i73.photobucket.com/albums/i215/enatara/eyer.gif" />
|
||
Tattoo Beauty
Сениор Tetovirana Sexy Ubavica Регистриран: 10.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 4549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ако си изгубила невиност еееептен рано па сакасш да испшаднеш поморална ....
Изменето од SeXY - 11.Февруари.2007 во 16:31 |
||
marco_antony
Сениор Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
AKO DVAJCATA SAKAAT NE E GREV... A TOA NEVINOST... SAMO KOLKU DEVICI IMA VO HOROSKOP... OVA ME POTSEKA NA EDEN VIC.... SE SRETNALE TRI ZENSKI ... I ISPADNALO DEKA TRITE SE DEVICI.. 1. JAS SUM DEVICA VO HOROSKOP !!! 2. JAS SUM DEVICA VISTINKI... NEMALA PROBANO ... 3. I JAS SUM DEVICA IMAM MAZ OD BITOLA I SE ZACUDILE ... KAKO TOA ???? @(#*&$* - AMI MENE MAZOT VO MOZOK ME EBAVA !!! |
||
PARADISE MACEDONIA
|
||
doriangray
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Опсесивен компулсивец Регистриран: 03.Јануари.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1460 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
На темава: не сум лажел за невиноста, сум немал потреба да лажам. Изменето од Eleni - 31.Март.2008 во 14:33 |
||
Don't tell me what to do 'cause I'll never be uptight like you.
Don't look at me that way 'cause I ain't never gonna change. And if you're talking about my life you're only wasting your own time! |
||
paris25
Сениор Регистриран: 16.Мај.2006 Статус: Офлајн Поени: 969 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ke bide ke imas |
||
bibce
Сениор Регистриран: 26.Септември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2203 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
...a zasto da lazam?????????nema potreba............
|
||
majstorce62
Сениор ... Регистриран: 23.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4251 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Кај многу девојки е присутен мајчинскиот (заштитнички) инстинкт...ЗАТОА ПОВЕЌЕТО МАШКИ ПРВОТО СЕКСУАЛНО ИСКУСТВО ГО СТЕКНУВААТ СО ПОСТАРИ... А И НЕКАКО СЕ ПО РАСПОЛОЖЕНИ ДА ПОДУЧУВААТ |
||
БИДИ СИ ГОСПОДАР НА СОПСТВЕНИОТ УМ
|
||
apce
Сениор Регистриран: 18.Октомври.2007 Локација: Malaysia Статус: Офлајн Поени: 2717 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ne be sto da lazam koa go izvadija toa carsavot na terasapa to aplauzi, pa ovacii, pa po nekoj rafal
|
||
apce
|
||
zagor
Сениор Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
...AMA ЗА СЕКОЈ СЛУЧАЈ,ПЕТЕЛОТ ОТИДЕ к*рБАН....
|
||
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
||
Lady Blue
Сениор Регистриран: 12.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8431 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Aloooooo pa ziveeme vo 21 vek.....sto ima tuka da se laze i zosto?!?!?
|
||
ivi
Сениор Регистриран: 08.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 127 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Nema potreba da se laze.Jas si bev iskrena,si kazav.
|
||
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Da lazam za nevinosta???...Nesto ne mi e jasno prasanjevo...A bogami i nekoi od odgovorite..
|
||
Внеси реплика | страница <1 678910 13> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |