![]() |
|
Љубов или кариера ? |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 45678 20> |
Автор | |
Isis ![]() Сениор ![]() CATALYST Регистриран: 19.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 5871 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
затоа сум за кариера
и да те остави љубовта барем ке имаш кеш а вака ![]() |
|
![]() |
|
Bugi lav ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 11.Јануари.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2002 |
Nemoj da gubis nades sogledaj gi rabotite od posvetla strana
![]() |
|
NE DIRAJ LAVA DOK SPAVA
![]() |
|
![]() |
|
Isis ![]() Сениор ![]() CATALYST Регистриран: 19.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 5871 |
translation???? а песничкава е супер си ја свиркам веќе Изменето од ACELERA - 06.Февруари.2007 во 22:57 |
|
![]() |
|
anakin ![]() Сениор ![]() ![]() Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
ne jas vekje go prevedov tvoe gornoto ( iznad ova eden red)
ahahhah aj mala pomos enja dio trija ligo mikro makro Изменето од anakin - 06.Февруари.2007 во 22:59 |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
![]() |
|
KaTeNcE1111 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 24.Јануари.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 168 |
Kariera
|
|
You will never get to HEAVEN if you`re scared of gettin HIGH!
|
|
![]() |
|
anakin ![]() Сениор ![]() ![]() Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
PRE BI REKOL
REZULTATOT E IZVESEN |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
![]() |
|
cecka ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Февруари.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 4011 |
LJUBOV, pa LJUBOV PA PAK LJUBOV......
A koga si poln so ljubov..... lesno postignuvas se.....
![]() |
|
![]() |
|
NE E TAKA
IMA TUKA I KVAKA LJUBOV DRZI -DA NE SE JADE EDNA SEDMICA A POSLE? |
|
|
|
![]() |
|
Tattoo Beauty ![]() Сениор ![]() Tetovirana Sexy Ubavica Регистриран: 10.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 4549 |
Би отишла но би се вратила!!!! Ќе поседам таму ханекоја специјализација или сл но ќе си се вратам! Што да праа,м љубаовџика сум а и плус што би било кога би било кариера без дусевна сатисфакција???
![]() |
|
![]() |
|
marco_antony ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
KAJ MI E TUKA KOMENTAROT ... MOZE ZAMINA VO RAZNO ... JAS SUM ZA LJUBOV I KARIERA ... AMA AKO BIRAM POVEKE ZA LJUBOVTA ... NAVIVAM ... MISLAM DEKA DVETE KATEGORII NE SE VO NEKOE RAVENSTVO... ILI NERAVNESTVO ... OVA E KAKO DA SE KAZE : PUBERTETOT NA MLADITE VO FUNKCIJA OD PUBERTETOT KAJ KOMARCITE...!!! MOZE NEKOJ KE KAZE OVA ILI ONA... AMA DOKOLKU NEKOJ IMA KAPACITET DA IMA USPESNA KARIERA ... TOJ TOA GO PRAVI BEZ GOLEM NAPOR.... I PLUS AKO MU SE POGODI I ZENATA ... ETE I LJUBOV I KARIERA.... ETE NA KRAJ EDNA BIO_MATEMATIKA... ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
MaVnaTa ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 18.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 165 |
poradi karierata ja zagubiv ljubovta,sega imam uspesna kariera,a nego go zameni nova ljubov no novata e bleda kopija na originalot
|
|
![]() |
|
tuturutka ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 22.Април.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1131 |
kariera!!!
![]() |
|
STRUGA
|
|
![]() |
|
mamma ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 15.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9879 |
Ako ljubovta treba da se zrtvuva zaradi kariera-ne ide
Ako pak od karierata(uz toa i uspesna)treba da se otkazes poradi ljubov i toa pak nekako ne mi ide. Neznam dali moze i ednoto i drugoto-taa varijanta nekako mi e najdobra. Moze li?? |
|
![]() |
|
black-eyes ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 08.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: -1 |
zad sekoja uspesna zena stoi uspesen maz,a zad sekoj uspesen maz uste pouspesna zena.......
![]() |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 45678 20> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |