IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Интима > Секс
  Активни теми Активни теми RSS - Апстиненција?
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Апстиненција?

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1234>
Автор
Порака
plamenko Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 07.Август.2006
Локација: Macedonia
Статус: Офлајн
Поени: 2159
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај plamenko Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 31.Јануари.2007 во 15:51
abe si idat zaedno tie :) bitno ne bitno ako sakas da imas a so sila da se trgas ne biduva mislam
a vise ako si apstinenten pa togas ne se vadi so toa jas apstiniram
kazi jas ne mi se kreva :) i gotovo
sega ne mi kazuvaj masko ima dva mozoka misli i so gore a ako otide krvotokot nekade kade sto ne treba ce go apstiniras :)
pa ne zezaj kaj mene pantaloni ce mi skine :)
 visha sila Big%20smile

Изменето од plamenko - 31.Јануари.2007 во 15:51
Кон врв
GUOL Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 29.Јануари.2007
Поени: 131
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај GUOL Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 31.Јануари.2007 во 16:14
sekoj si ima svoj staf...i ja ti vikam deka ne mi e problem da izdrzam godina dve bez sex.....ali godina dve bez svirka/i>>>e toa tesko...........Wink
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај plamenko Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 31.Јануари.2007 во 16:23

ti si znaes vise togas sto si pocnal da ebes

togas ne ni pocnuvaj zemi pop bidi i sredeno

Кон врв
GUOL Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 29.Јануари.2007
Поени: 131
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај GUOL Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 31.Јануари.2007 во 16:27
LOLLOLLOL
LOL
Кон врв
ultra Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 17.Март.2006
Поени: 2616
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ultra Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 31.Јануари.2007 во 16:30
Originally posted by malecko malecko напиша:

pa jas mislam deka apstinencijata e predizvik +, zamislete 1 mesec  bez seks so deckoto/devojkata a samo dopiri, lizenja, predizvic....... edvaj ke cekate da pomine toj mesec i koga ke dojde denot za sex ke bide e ludnica. ProbajteWink

Еден познаник кога бил во војска, сакал нејќел морал да апстинира некое времеBig%20smile

Прво пуштање во град си платил к*рва и отишле да се сексаат. Таман да и го стави, свршил, а оваа го потапшала за рамо и му рекла: “Ти си добар момак.“LOLLOLLOL
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај plamenko Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 31.Јануари.2007 во 16:31
pa taka de ima manastiri :)
ova ona ne deka tamu apstiniraat ebarnik e tamu
nemoj nekoj tatko cerkata da go izlazela
:)
ona kalugerka
mala sala

Кон врв
Tattoo Beauty Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Tetovirana Sexy Ubavica

Регистриран: 10.Август.2006
Поени: 4549
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Tattoo Beauty Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 31.Јануари.2007 во 17:29
Праам аптиненција ама ТЕШШШШШКО ми е ErmmTongue
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај plamenko Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 31.Јануари.2007 во 17:37
treba pomos:)
da ti drzam sila:)
lolLOL
Кон врв
ivancic Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
NaughtyBitch

Регистриран: 11.Март.2006
Локација: United Arab Emirates
Поени: 753
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ivancic Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 31.Јануари.2007 во 17:55
Ja apstiniram i nema nikakov problem:)
Ke vidam do koga samo
Do kraj na sesija
posle ke me lepi mene nekojili ja nego :)
(na plafon)LOL

Изменето од ivancic - 31.Јануари.2007 во 18:02
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај plamenko Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 31.Јануари.2007 во 17:55
obostrano e sekad:)

Кон врв
brza Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 06.Февруари.2006
Локација: vidiFOTOupotpis
Поени: 34534
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај brza Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Февруари.2007 во 00:28
apstinencija e koga SVOEVOLNO ke reshish da ne se ebesh,......a,ne koga si prinuden na toa, bidejki nemash shto da ebesh ili slichno,....ima razlika......ne veruvam nekoj od ovie dosega da reshile da nemaat sex i koga mozat da go imaat,osvben ako ne bile bolni ili sl.sprecheni ,...
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein
Кон врв
anakin Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Unidentified Flying Object

Регистриран: 08.Август.2005
Локација: Machku Pichku
Поени: 18535
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај anakin Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Февруари.2007 во 00:30
sega si udril tocno na glavceto na sajkata
Clap

Изменето од anakin - 01.Февруари.2007 во 00:32
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.

Кон врв
Drlja Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 24.Октомври.2006
Поени: 3373
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Drlja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Февруари.2007 во 01:21
Vakvi temi se apsurdni! Ma kakva apstinencija covece, SEX samo SEX, samo samo SEX SEX!!! LOLLOLLOLLOLLOLLOLLOLLOL
Кон врв
ice_dmx Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 05.Март.2006
Локација: Jamaica
Поени: 390
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ice_dmx Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Февруари.2007 во 04:05
sto povece toa podobro !!!zaebete apstinencija
dudenz
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1234>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,172 секунди.