![]() |
|
ФЕНИКСОТ СЕ ВРАЌА - ПАК |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 9596979899 1762> |
Автор | ||
marco_antony ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
ova e najgolema vistina.... Napoleon dodeka si ja imase Djosefina ... odese nagore.... koga ja otfrli.... i se glupirase.... sleze do dolu... RESPEKT NA SITE JAKI ZENI... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
![]() |
||
kasper ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 24.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1899 |
|
||
da se gresi e covecki.....!!!!
|
||
![]() |
||
Valerija 2 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 09.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 9044 |
|
![]() ![]() ![]() ![]() |
||
Jakiot covek ima samo edna slaba strana-zenata sto ja saka
|
||
![]() |
||
marco_antony ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
|
ne Djosefina... tuku Josefina.... hahaa ![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
![]() |
||
la fille ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 42032 |
|
dobar den
![]() |
||
Sarcasm is just part of my irresistible charm ;)
|
||
![]() |
||
kasper ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 24.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1899 |
|
....aaah....daaaaa....imase uste edna......"ljubovta ja izmislile grdite batki za da sexaat za dzabe".....
![]() ![]() ![]() |
||
|
||
![]() |
||
Valerija 2 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 09.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 9044 |
|
KASPERCE,,,,,
VERUVAM VO LJUBOVTA,ZIVEAM SO TAA LJUBOV...15 GODINI...
MOZEBI NEKOGAS BILA BAS ONAA PRAVATA,VISTINSKATA.....KOJA SO TEK NA VREME..POPRIMA POINAKOV LIK.....I POVKJE LICI NA POCIT....SEPAK VERUVAM JAS.....VO OVA CUVSTVO...I POKRAJ TOLKU IZMINATI GODINI,VERUVAM....NISTO NE BE RAZYBEDILO DA NE VERUVAM.....
I KOLKU DA SE KARAME...PREEFRLAME......IMA MIGOVI KOGA NE SAKAME DA SE VIDIME...
ALI TOA E KAKO MOLSKAVICATA trae SAMO EDEN MOMENT,,,
POSLE TOA,ZNAM DEKA.....GO SAKAM K
![]() |
||
|
||
![]() |
||
|
duhche ... izvini sto ke kazam ... LJUBOVTA E NEOGRANICENA ... ZATOA STO E BOZJA PRIRODA... taa ne e izmislena... taa ne e nitu telo ... nitu duh.... tuku momentalno DOZIVUVANJE... - od sostojba BEZ LJUBOV - vo sostojba SO LJUBOV toa ne se desava po nasa zelba ... sakame ili ne da se zaljubime... Inaku zaljubuvanjeto e mnogu retko.... Ama sepak ke kazam deka ima osobi na ovoj sajt koj me VOODUSEVILE ... I NAGLI SKOKOVI IMAM OD EDNA VO DRUGA SOSTOJBA... !!! ZATOA I SUM HIPERAKTIVEN ... ![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
![]() |
||
|
![]() ![]() ![]() |
||
|
||
![]() |
||
|
ETE GO LAFIILETOOOOOOO
![]() |
||
|
||
![]() |
||
|
![]() i na dadaaaaaaaaaaaa..cupceto
|
||
|
||
![]() |
||
|
.....cekajte be da stavam kaciga....leleee...pocnaa sisinja da frcat....abe samo sum zajadliv,zar ne kapirate....pa i jas imam nekoja sto ja sakam i pocituvam.......ma kolku i da negiram hemijata si go pravi svoeto......aj sea dajte go luleto na mirot i zakopajte gi ratnite sekirki........vo krug i da diskutirame.....ko pravi mudri indijanci...ajde....
![]() ![]() ![]() Изменето од kasper - 25.Јануари.2007 во 12:26 |
||
|
||
![]() |
||
|
POZDRAV DO SNASKATA MOJAAAAA... LA FILLE ... TE POZDRAVUVA SVEKRVATA ... ![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
![]() |
||
la fille ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 42032 |
|
Bate ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
Sarcasm is just part of my irresistible charm ;)
|
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 9596979899 1762> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |