![]() |
|
ФЕНИКСОТ СЕ ВРАЌА - ПАК |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 9495969798 1762> |
Автор | |||
Kockar ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 13.Септември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 281 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
Od mene tesko ..jas sum mnogu retko na sajt ...poslednava godina ...inaku bev tezok Djanky
![]() |
|||
Covek treba postojano da e vluben zatoa ne treba da stapuva vo brak ...O.V.
|
|||
![]() |
|||
kasper ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 24.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1899 |
||
....hmmmmm........"brakot e grob,nad koj sto zenata e krstot".....poveke mi se dopaga....mislam deka bese vo tomovite od triologijata na Perl Bak.....edinstvena samokriticna pisatelka.....
![]() |
|||
da se gresi e covecki.....!!!!
|
|||
![]() |
|||
kasper ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 24.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1899 |
||
....Kockar...nikogas ne veli NE....ke zamotame pak nekoja "truba"....samo oslobodi se malku od rabotata.......
![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
|
|||
![]() |
|||
Valerija 2 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 09.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 9044 |
||
Potpisot na Kockarce e FENOMENALEN.... BRAVO,,KOCKARCEEEEEEEEEEE |
|||
Jakiot covek ima samo edna slaba strana-zenata sto ja saka
|
|||
![]() |
|||
Kockar ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 13.Септември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 281 |
||
Ima mnogu mudrosti Kasper najubavi se onie sto ke gi naucis od zivotot ...tie vecno se pomnat
![]() |
|||
|
|||
![]() |
|||
||
Corection ----JAS SUM FENOMENALEN
![]() |
|||
|
|||
![]() |
|||
||
......se ubavo....samo kako sto znaeme "lepota je prolazna"....a se dobro sto proaga se zaborava........GRDOTIJATA NE....TAA UDIRA DO KOSKA........losoto ostanuva vecno vo nasite sekavanja.......
|||
|
|||
![]() |
|||
||
Val i tvojot ne e los ...potpis
![]() ![]() |
|||
|
|||
![]() |
|||
||
Pozdrav ..za denes dosta ...poveke vo nekoi poslobodni vremina
![]() Bidete mi uspesni sekogas vo se sto pravite ....gorcinata na neuspehot zamenete ja so slasta na zivotot
![]() |
|||
|
|||
![]() |
|||
marco_antony ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
||
BRAVO ZA POTPISITEEEE... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
![]() |
|||
Valerija 2 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 09.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 9044 |
||
Veruvam Kockarce....za zenata ......deka ke bide tvoja najjaka strana...
Ovoj mojot potpis....GO PISAL NEKOJ DRYG,,,NE E MOE..SEPAK MISLAM DEKA DRZI....
Slabost na JAK MAZ,NEGOVA AHILOVA PETA=SAKANATA ZENA
|
|||
|
|||
![]() |
|||
||
....Pozdrav Kockar.....te cekame.....tvoeto mesto popolnuvaj go pocesto....
![]() |
|||
|
|||
![]() |
|||
marco_antony ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
||
POZDRAV KOCKAR ...
drago ni bese ... ![]() |
|||
![]() |
|||
![]() |
|||
||
Pozdrav,PRIJATELU MILO MI E ZA TEBE... I BIDI POVEKJE DEL OD FENI |
|||
|
|||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 9495969798 1762> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |