IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Интима > Секс
  Активни теми Активни теми RSS - Зошто веднаш туш после сексот
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Зошто веднаш туш после сексот

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 45678 11>
Автор
Порака
Betty Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 04.Октомври.2006
Статус: Офлајн
Поени: 613
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Betty Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Октомври.2006 во 18:37
posle sexs se razbira ..........odmor od pregolemo zadovolstvo a so toa go odmaras i mozokot .....si kuliras ....ednostavnoSleepy
Vistinskiot prijatel e onoj koj te drzi za raka a ti go dopira srceto
Кон врв
S T E V O Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член
Лик (аватар)

Регистриран: 27.Октомври.2006
Локација: Australia
Поени: 3
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај S T E V O Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 29.Октомври.2006 во 10:35
WinkNe be choek! Toj tvojot sigurno boleduva od mizofobija ili ednostavno se gadi od tebe. Praviloto e:Sekoj maz ili obratno vljuben vo svojot partner nema teoretski shansi da go praj to sho tvojot choek go praj!
S T E V O
Кон врв
Нов член
Нов член
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај S T E V O Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 29.Октомври.2006 во 10:38
TongueEj! Najverovatno Jas i Ti sme na ista frekfrencija. Pishi nazad da se zapoznajme podobro!S T E V O (Bitola)
S T E V O
Кон врв
Нов член
Нов член
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај S T E V O Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 29.Октомври.2006 во 10:43

More kokolo! Imash delumno pravo! A?

S T E V O
Кон врв
Tattoo Beauty Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Tetovirana Sexy Ubavica

Регистриран: 10.Август.2006
Поени: 4549
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Tattoo Beauty Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 29.Октомври.2006 во 11:44
pa higiensi e a i plus e seXyBig%20smile  koa te mazat i kapkite pokraj partnerotEmbarrassed
Кон врв
kokolo Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 03.Февруари.2006
Локација: Macedonia
Поени: 2960
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај kokolo Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Октомври.2006 во 23:03
Originally posted by S T E V O S T E V O напиша:

More kokolo! Imash delumno pravo! A?

more stevo oti be delumno, pa skros sum vo pravo.
ONLY GOD CAN JUDGE ME NOW
Кон врв
plamenko Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 07.Август.2006
Поени: 2159
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај plamenko Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 31.Октомври.2006 во 12:19
tusce:) obavezno da se oladat ekstremitetite pa i da se dezimficiras malce sam od sokot za oploduvanje:O)
Кон врв
perinosi Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 15.Мај.2006
Поени: 406
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај perinosi Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Јануари.2007 во 13:12
Не е тоа фората одма после секс да се истушираш.
Кон врв
perinosi Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 15.Мај.2006
Поени: 406
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај perinosi Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Јануари.2007 во 13:13
Туширање само у Недела и за Велигден. :)
Кон врв
Сениор
Сениор

Tetovirana Sexy Ubavica

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Tattoo Beauty Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Јануари.2007 во 18:33
Originally posted by perinosi perinosi напиша:

Туширање само у Недела и за Велигден. :)

Ако ти текне да загрееш вода или имаш проточно бојлерче на ова ме асоцираLOLLOLLOLLOLLOLLOLLOL
Кон врв
Bugi lav Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 11.Јануари.2007
Поени: 2002
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Bugi lav Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Јануари.2007 во 18:38
Higienski e da se operes posle seksWink
Кон врв
Сениор
Сениор

Tetovirana Sexy Ubavica

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Tattoo Beauty Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Јануари.2007 во 18:41
Норамано и да не се лепиш LOL  LOL  LOL  LOL
Кон врв
ice_dmx Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 05.Март.2006
Локација: Jamaica
Поени: 390
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ice_dmx Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Јануари.2007 во 03:19
posle sex ne mozam da stanam 2 saata od krevet dremka me mava i taka receno u koma sumSleepy
dudenz
Кон врв
QT_boy Кликни и види ги опциите
Група
Група
Лик (аватар)

Регистриран: 24.Октомври.2006
Поени: 42
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај QT_boy Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Септември.2007 во 17:27
Originally posted by vatrena vatrena напиша:

Sto mislite za ova, seks, ludilo, svrsuva toj,ja normalno...sea sakam onaka posle seksot da se mazam, da sum vo negova pregratka..togas toj ima navika i odma ide pod tus kako da sme nekoj smrdlivci.Vo brak sum...ova mi smeta...sme razgovarale za ova..no toj vednas pod tus.Zosto odma ide pod tus..koga ja sakam onaka nekoje vreme da se izlezavam so nego vo krevet....

Kako e kaj vas?Vednas idete pod tus ili ostavate za podocna...nemojte samo kako imate seks po nekolku pati ...takvi nesta.... kazete..

Йас практикувам прво туш, па секс па си заспивам и така... мене така ми е найубаво , а и девойка ми истото го сака , па и4 не ми е гайле за хигиена или ова или она , оти не сум од в4ера со неа ...
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 45678 11>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,188 секунди.