|
Еднооки |
Внеси реплика | страница <1234 13> |
Автор | |
SURFAC
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 09.Декември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 350 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
dobri se
|
|
Михаил Мојата чанта
чантата ми тежи точно еден тон на неа ке зестане комотно и слон ке се лизне и ќе шизне надвор кога роси кај да најде еден билдер за да му ја носи. |
|
SURFAC
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Регистриран: 09.Декември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 350 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
jas od sea sum senior
|
|
Михаил Мојата чанта
чантата ми тежи точно еден тон на неа ке зестане комотно и слон ке се лизне и ќе шизне надвор кога роси кај да најде еден билдер за да му ја носи. |
|
Cao_Sk
Сениор Регистриран: 02.Септември.2006 Статус: Офлајн Поени: 91 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
supeer se
|
|
aleksandar oh
Сениор Регистриран: 01.Декември.2006 Статус: Офлајн Поени: 0 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Едноставно нели закон се.
Само повеќе кажуваат.Сите гледаме СИРОМАШТИЈА,во државичкава ни. Изменето од aleksandar oh - 22.Декември.2006 во 17:47 |
|
So ljubov
|
|
ZIKS
Група Регистриран: 01.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 43 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
на почетокот беа вистина ЗАКОН, ама сега не знаат што да кажуваат повеќе, и почнуваат глупости да тресат.
|
|
Battle Control - Terminated
|
|
angelina
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Регистриран: 21.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 117 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
pocnaa accent reklami da pravat. mnoguuuu se smesni. porano podbri bea nesto |
|
Freya
Сениор Регистриран: 29.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 491 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Кога ќе ги споредам со к15 се една голема нула.
|
|
Во мене се борат две личности,идиот и гение, се плашам да не попушти попаметниот.
|
|
zenmaster
Сениор Interceptor Регистриран: 05.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 4262 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
mnogu e prozorno scenarioto se gleda deka velija ja rezira serijata
|
|
ASTRIX
Сениор OBSESSIVE DREAMS Регистриран: 18.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 763 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
не му успеа со партијата па сеа ремети од инат
|
|
Tattoo Beauty
Сениор Tetovirana Sexy Ubavica Регистриран: 10.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 4549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Jas gi gledam i ekstra se, ironicno opisana situacijava vo drzavava super
|
|
plamenko
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Регистриран: 07.Август.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2159 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ne nemam vreme
|
|
Liberatio boy
Нов член Регистриран: 17.Јануари.2007 Локација: Iraq Статус: Офлајн Поени: 10 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
,,Па добро бе, Астрикс Панча, до коа ќе тресеш глупости, ај збирај народ и право у Парламент. Овој народ мора со нешто да се занимава додека сам ја Прецедник на Влада.,, Ха ха ха ха ...!
Абе страшни се, едноставно оригинални.
Особено некои реплики, како на пример:
Киро: И тогаш Лазар му рече на Клинтон, донеси ја Моника кај нас, и ние да ја... Ах не...И тогаш Лазар му рече на Мицотакис: Ајде да се пипкаме на Ибица...
Циле: Под притисок на кинескиот комунизам и кинеските хомосексу.... хм...хомосапиенси, се двоумам дали да ја признаеме цивилизацијата на Тупак Шак*р...ова... Тупакаману и нашите стратешки Зулу партнери.
Доста: Прави што сакаш, јас сум задолжена само до Групчин. Арбен е задолжен за остатокот на светот.
Или: Полиција тренира строгочу, мм мм мм мм, за да буде све како јааа хочу!
|
|
Liberatio boy
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Или:
Режисјор: Изберете ме за Претседател. Ќе добиете најдобар педикир од Берово до Драч!
Особено уживам на песната од Шота Фест и рекламата:
(на мелодија од Македонско девојче) -Калашњиков, шкорпион и мини нагазни, бомба, зоља, динамит, за УЧКи немиррни. Дали има на овој белли свеееет, поубаво оружје од илегалнотооооо? Нема!
И сеа улетуваат оние шо улетуваат у Универзална:
-Ми ќе го певаме ип-оп ип-оп за награда, еве вака:
Ми се јави вчера Али, ме нервира, ми се жали, бомба тој ќе купи да го урне цело Шкупи.
Извади гоооо осигурачот, се наљутивме, бомби ќе фрламе.
ШОТА ФЕСТ. НЕКА ЗАПЕЕ ОРУЖЈЕТО. ПРИЈАВЕТЕ СЕ! Изменето од Liberatio boy - 19.Јануари.2007 во 17:17 |
|
Liberatio boy
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Али Прецедникот е најдобар. Оригинал он на мајка... -Ја... уше као мал, сам сањал и дању и ночу, да изградам споменик на Јосип Броз Тито Петковски....ууууууууа....у сред центар. И еве го тој момент кога пред неколку стотина иљади луѓе тоа се обзнанува (три-четворица пензионери у позадина извикуваат Тито, Тито)
Лево- Леб и Фол;
-Влатко: Драги гости, другови и другарице. Иако се мрзиме, ние ипак се собравме само за пари... Мислам, само за публика. Еве сеа една стара македонска етно-џез ствар.
На мелодија од Хеј Словени:
Хеј Јованке, бистра водо
чукни у дрво
Скопје има микро клима
кандилце и зима...
|
|
Внеси реплика | страница <1234 13> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |