![]() |
|
ФЕНИКСОТ ПОВТОРНО СЕ РАЃА |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 719720721722723 915> |
Автор | |||
|^-_-^| ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 21.Септември.2006 Статус: Офлајн Поени: 115 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
Site se tuka samo Pitu fali i toj deckoto so slikite marko mislam deka beshe
![]() |
|||
![]() |
|||
Valerija ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 105588 |
||
Marko,go napusti sajtot,znakce
|
|||
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!
|
|||
![]() |
|||
|^-_-^| ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 21.Септември.2006 Статус: Офлајн Поени: 115 |
||
Zashto?? Od so maka si sjojde?? ![]() ![]() ![]() Shteta ![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
Valerija ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 105588 |
||
Neznam...od sto maka....mu se izgustira sajtov ocigledno
|
|||
|
|||
![]() |
|||
kasper ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 24.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1899 |
||
...LILI.....Kaj si drugarcino moja????....vcera bev Kavadarci....pominav na vrakanje preku Negotino........ama ne te vidov
|||
da se gresi e covecki.....!!!!
|
|||
![]() |
|||
||
![]() |
|||
|
|||
![]() |
|||
||
A kolega ti pitu kaj e mi fali pesna
![]() Go pozdravi li devojceto od mene? |
|||
![]() |
|||
kasper ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 24.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1899 |
||
![]() ![]() ![]() |
|||
|
|||
![]() |
|||
Lilija7 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 31.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 8994 |
||
NEMOJ VAL TAKA, MARCO GO NAPUSTI SAJTOT....MOZEBI E SAMO MOMENTALNO, NE MU OSTAVAME VAKA PROSTOR DA SE PREDOMISLI......
MARCO, SEKOGAS SI DOBREDOJDEN NA SAJTOT, A ZNAM DEKA KJE SE VRATIS, TI SI GOLEM COVEK....
|
|||
ЧОВЕЧКИОТ МОЗОК Е КАКО ПАДОБРАН, ТРЕБА ДА БИДЕ ОТВОРЕН ЗА ДА МОЖЕ ДА ФУНКЦИОНИРА.
|
|||
![]() |
|||
Lilija7 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 31.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 8994 |
||
.........DRUGARCE!!!!!!........NE ME VIDE??? A BE VISAM JAS CELO VREME NA PLOSTADOT
![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
ЧОВЕЧКИОТ МОЗОК Е КАКО ПАДОБРАН, ТРЕБА ДА БИДЕ ОТВОРЕН ЗА ДА МОЖЕ ДА ФУНКЦИОНИРА.
|
|||
![]() |
|||
||
![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
|
|||
![]() |
|||
PITU GULI ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 13.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 11254 |
||
хммм
КОЈ МЕ СПОМНАЛ ? ДОБАНДЕЕЕР.... |
|||
POSAKAJ DA BIDES ZELBA KE TE POSAKAM
POSAKAJ DA BIDES LJUBOV KE TE ZASAKAM SAMO NE POSAKUVAJ DA SI BOLKA , OTI NIKOGAS NEMA DA TE PREBOLAM... |
|||
![]() |
|||
||
E PA OD "UBAINI" ME NEMAS VIDENO.....HEHE.....
|||
|
|||
![]() |
|||
DJAKONDO ![]() Сениор ![]() ![]() Султанот на Феникс Регистриран: 28.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 15052 |
||
eve me pak |
|||
Изјавувам дека ги прочитав условите за користење на форумот и со истите се согласувам и ги прифаќам
s.r. Dzaki |
|||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 719720721722723 915> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |