![]() |
|
ФЕНИКСОТ ПОВТОРНО СЕ РАЃА |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 710711712713714 915> |
Автор | |
Valerija 2 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 09.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 9044 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
La fille..e vekje bez longeta...od vcera na fizikalna terapija...podobra e
|
|
Jakiot covek ima samo edna slaba strana-zenata sto ja saka
|
|
![]() |
|
Teta ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 19.Декември.2006 Локација: Malaysia Статус: Офлајн Поени: 3503 |
milo mi e..da ja pozdravis Val...brzo ke i mine..mladosta e na nejzina strana
![]() |
|
A creative mind will always survive bad advice
|
|
![]() |
|
Valerija 2 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 09.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 9044 |
Ke ja pozdravam....obavezno..skoro sekoj den se sl
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Teta ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 19.Декември.2006 Локација: Malaysia Статус: Офлајн Поени: 3503 |
ok..mislam deka vreme e za povlekuvanje...te pozdravuvam Val...mislam deka samo uste ti si tuka...a ako i drugi se uste se online...gi pozdravuvam..se citame utre,zdravje
![]() |
|
A creative mind will always survive bad advice
|
|
![]() |
|
DJAKONDO ![]() Сениор ![]() ![]() Султанот на Феникс Регистриран: 28.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 15052 |
pozdrav do site, so malo zakasnuvanje
|
|
Изјавувам дека ги прочитав условите за користење на форумот и со истите се согласувам и ги прифаќам
s.r. Dzaki |
|
![]() |
|
DOBRO UTRICKO...NA SITE MOI FRIENDS
![]() |
|
|
|
![]() |
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
PITU GULI ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 13.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 11254 |
ДОБРО УТРООООО...
НЕКА ДЕНОТ ВИ БИДЕ УБАВ,ВЕСЕЛ,ИСПОЛНЕТ СО ДРАГИ ЛИЧНОСТИ И НЕШТА... НО НЕМОЈТЕ ДА ОЧЕКУВАТЕ ТОА САМО ПО СЕБЕ ДА СЕ СЛУЧИ... ПОТРУДЕТЕ СЕ ВИЕ ДА СИ ГО РАЗУБАВИТЕ КАКО ЗА ВАС САМИ ТАКА И ЗА ОСТАНАТИТЕ ШТО ВИ ЗНАЧАТ... ![]() ![]() |
|
POSAKAJ DA BIDES ZELBA KE TE POSAKAM
POSAKAJ DA BIDES LJUBOV KE TE ZASAKAM SAMO NE POSAKUVAJ DA SI BOLKA , OTI NIKOGAS NEMA DA TE PREBOLAM... |
|
![]() |
|
marijana ![]() Сениор ![]() Регистриран: 26.Јули.2006 Статус: Офлајн Поени: 8066 |
dobro utro
![]() |
|
![]() |
|
PITU GULI ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 13.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 11254 |
НЕКА БИДЕ ТАКА... |
|
POSAKAJ DA BIDES ZELBA KE TE POSAKAM
POSAKAJ DA BIDES LJUBOV KE TE ZASAKAM SAMO NE POSAKUVAJ DA SI BOLKA , OTI NIKOGAS NEMA DA TE PREBOLAM... |
|
![]() |
|
![]() Ve gushkam za DOBRO UTRO
![]() |
|
|
|
![]() |
|
marijana ![]() Сениор ![]() Регистриран: 26.Јули.2006 Статус: Офлајн Поени: 8066 |
Cucino ne me gushkaj...ke se zarazish..malku sum nastinata..
![]() |
|
![]() |
|
Nastinata??
Kaj nastina,Cucicko....???
Ama ova sonce vo januari...samo bolesti ni donese...nisto drugo....i virusi,,koi mutiraat
|
|
|
|
![]() |
|
pa doma izigravam bolnicarka,,site mi se zarazeni,,nemam vreme jas da legnam bolna:)))..e da lici li vo januari temp. od 16?..
![]() |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 710711712713714 915> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |