|
Кога ќе видите девојка како си ја чеша... |
Внеси реплика | страница <1 34567 12> |
Автор | |||
bone
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор bone is not dead Регистриран: 23.Август.2006 Локација: Cuba Статус: Офлајн Поени: -13 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
me a subo gifce imav staveno
|
|||
kolenas
Група Регистриран: 08.Декември.2006 Локација: Isle Of Man Статус: Офлајн Поени: 34 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
mu rastat vlakna i ubo mu e
|
|||
KOLE NAS ,e*ac VAS
|
|||
perinosi
Сениор Регистриран: 15.Мај.2006 Статус: Офлајн Поени: 406 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Да видам некоја да си ја чеша одма и идам и ја лижам а после тешко нејзе.
Изменето од perinosi - 04.Јануари.2007 во 22:06 |
|||
bone
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор bone is not dead Регистриран: 23.Август.2006 Локација: Cuba Статус: Офлајн Поени: -13 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
ами ако е подмочната ??? изаради то да ја печи ида ја чеша ???
|
|||
rover
Нов член Регистриран: 04.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 5 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
ODVRATNO.MOZE DA SE PODZAVRTI KOGA SE CESA PA KOJA I DA E PRICINATA ZA CESANJETO.DA SUM MASKO BI JA MNOZEL SO NULA |
|||
Mindy
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Искрена, поискрена здравје Регистриран: 14.Ноември.2005 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 14598 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
lele bone na se mislis ti sekoja opcija ti e u glava |
|||
|
|||
bone
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
па мора да се кажат сите можни опции
|
|||
marco_antony
Сениор Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
ova poveke vazi za maskite... zatoa zenite koga ke stanat nautro si gi trijat ochite... oti nemaat m*di**a da si gi pocesaat.... inaku toa moze diskretno da go napravi ... ako e na rabota ... na koseto od biroto... i plus muabet da ti pravi... i da ne se seti rabotata... |
|||
PARADISE MACEDONIA
|
|||
bone
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
... мислам убав муабет ке падни ако не и нешто друго
|
|||
marco_antony
Сениор Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
zdravo bone... da ... se moze da bide.... cesanjeto ne znachi deka toa e nesto zaradi nemienje i slichni negativni asocijacii... toa e isto kako koga covek ne znae sto da pravi so racete i samo mafta.... eve italijancite nemoze do zenska da dojdat zatoa sto koga zboruvaat samo maftaat so racete.... a treba so ednata da raka da mafta ... demek nesto kazuva... a so drugata... "cap"... a ne so dvete.... taka moze zenskata da se uplasi... |
|||
PARADISE MACEDONIA
|
|||
bone
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
се можи да е .... заради то секогаш ко ке видиш некоја кај шо си ја чеша ...ОДМА ТРЕБА ДА ПРОВЕРИШ пошто можи му е дојдено и до па можи и ке кариш нешто а можи и ке н.а.е.б.и.ш.
|
|||
marco_antony
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
mene sepak na ubavo me asocira... pa i nie nekogas da naebeme bone... ne samo zenskite... |
|||
PARADISE MACEDONIA
|
|||
bone
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
а има и ваква варијанта... можи да си ја чешка онака по навика како некој шо си ја чешкат косата
|
|||
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
pa,ako e nekoja k"o "slika",...si vikam ,...eee,koga jas bi te pocheshal!
|
|||
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
|||
Внеси реплика | страница <1 34567 12> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |