![]() |
|
ФЕНИКСОТ ПОВТОРНО СЕ РАЃА |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 522523524525526 915> |
Автор | |||
kasper ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 24.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1899 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
da se gresi e covecki.....!!!!
|
|||
![]() |
|||
marijana ![]() Сениор ![]() Регистриран: 26.Јули.2006 Статус: Офлајн Поени: 8066 |
||
E DA..PA NA NEGO I NA ACIKA MI TEKNA I NEMOZAM DA SE SOBERAM OD SMEENJE:))),,EHHEEH DA NE BEA MOI ZABITE DOSEGA KE GI BARAV PO POD:))))
![]() ![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
Valerija 2 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 09.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 9044 |
||
ETE CUCO,TI REKOV....
SI SAKA IGRA
![]() ![]() |
|||
Jakiot covek ima samo edna slaba strana-zenata sto ja saka
|
|||
![]() |
|||
Valerija 2 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 09.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 9044 |
||
ETE GO ANGEL CUVAROT NA CUCICKA...
![]() |
|||
|
|||
![]() |
|||
kasper ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 24.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1899 |
||
![]() ![]() |
|||
|
|||
![]() |
|||
marijana ![]() Сениор ![]() Регистриран: 26.Јули.2006 Статус: Офлајн Поени: 8066 |
||
ETE ZLATO VIDISH KAKVI ZBUNKI PRAVI OVAA DADATA?..
![]() |
|||
![]() |
|||
|^-_-^| ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 21.Септември.2006 Статус: Офлајн Поени: 115 |
||
RAZBIRAM GOSPODINE!!! ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
DJAKONDO ![]() Сениор ![]() ![]() Султанот на Феникс Регистриран: 28.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 15052 |
||
Bas ubavo, novata godina ni pocna so soblekuvanje
|
|||
Изјавувам дека ги прочитав условите за користење на форумот и со истите се согласувам и ги прифаќам
s.r. Dzaki |
|||
![]() |
|||
||
Od sybersko soblekuvanje ,nema zijan...sto se uplasivte
![]() |
|||
|
|||
![]() |
|||
||
![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
|
|||
![]() |
|||
||
Sega imam konk*rencija vo avatarceto....
![]() Mojot cvet....-orhidejata i cvetot na Djaki....
Sto cvet e ovoj...Djakondo
![]() |
|||
|
|||
![]() |
|||
||
Obicno maska osoba,ne bira cvet za avatar..ama kaj Djako nastanala nekoja evolutivna promenaaaaaaaa
![]() |
|||
|
|||
![]() |
|||
||
CUCINO...AJ ZA DRUG PAT KE ZNAM KE SI STAVAM SALFETKA NEMA SOBLEKUVANJE...MRSOTIJATA TESKO SE PERE:))
|
|||
![]() |
|||
DJAKONDO ![]() Сениор ![]() ![]() Султанот на Феникс Регистриран: 28.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 15052 |
||
kineska pogovorka... ako sakas da bides sreken eden den - napijse, ako sakas da bides sreken eden mesec - ozeni se, ako sakas da bides sreken cel zivot - odgleduvaj cveke |
|||
Изјавувам дека ги прочитав условите за користење на форумот и со истите се согласувам и ги прифаќам
s.r. Dzaki |
|||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 522523524525526 915> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |