|
SEX СО КОЛЕШКА/КОЛЕГА ИЛИ ПРИЈАТЕЛКА/ПРИЈАТЕЛ?? |
Внеси реплика | страница <1 23456 16> |
Автор | ||
BiG_kIsS
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Крајно сериозна во с'e Регистриран: 01.Ноември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 8373 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Па лошо е заради сексот да расипуваш другарство, а уште полошо ако тоа порасне во љубов... Според мене барем...
|
||
Never be afraid to Dream... Live... Love and Laugh. Be afraid not to!!!
|
||
plamenko
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Регистриран: 07.Август.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2159 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
pa sega i ti ljubov =pa i da prerasne ako taa e vistinskata ili on e ili ednostavno vidat deka si odgovaaraat zasto da ne a zaradi sex ne mora nisto da rasipes
ako si prepazliv i ako gi otvoris kartite mislam dvajcata inace ne bidue so zatvoreni karti zasto nedorazbiranje se javuvaat i taka
a ako ti e drugar uvek ce ti bide ne se gubat drugari vo zivotot mislam jas kolku sum go svatil toa a imam 24 ne sum kopil
|
||
bone
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор bone is not dead Регистриран: 23.Август.2006 Локација: Cuba Статус: Офлајн Поени: -13 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
не мора да се расипи другарството....јас сум имал секс со другарки и пак си сме другарчина како ништо да не се случило...пак на кафе ова - она...то шо беше беше онака се погодило момент и јас сакав и таја си поминавме убо... и сите срекни и задоволни ПА ТО Е ДРУГАРСТВО да го усрејкиш другарчето
|
||
Tattoo Beauty
Сениор Tetovirana Sexy Ubavica Регистриран: 10.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 4549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Со другар ми ДАААААААА!!Ма то ми е најбољи секс бе
Коа ми го нема дечкото еве ми дго другарчето да ми помогне. па затоа се другарите за у критицни ситуации, ако загусти
|
||
Dana
Сениор Регистриран: 21.Март.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 3018 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Kako be taka, sex so drugari??
|
||
Love like an angel, make love like a devil. [IMG]http://i73.photobucket.com/albums/i215/enatara/eyer.gif" />
|
||
Tattoo Beauty
Сениор Tetovirana Sexy Ubavica Регистриран: 10.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 4549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
само со еден тој ми е 5 год другар а и плус си се свиѓаме па ако загусти може
|
||
kolenas
Група Регистриран: 08.Декември.2006 Локација: Isle Of Man Статус: Офлајн Поени: 34 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Kaj so se vadat pari ,k*ro ne se vadi!!!!!!!!!!!!!!
|
||
DARKDOG
Сениор Регистриран: 25.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 218 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ni so ednoto ni so drugoto
|
||
Album
Сениор Регистриран: 14.Ноември.2006 Статус: Офлајн Поени: 195 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
NI POD RAZNO
|
||
Onamu kade sto imas obvrska ne baraj kreacija,taa doaga otposle!!!
|
||
acek
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Нов член Регистриран: 31.Јануари.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 4 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
maze i seks so komsija pa i so drugarka
|
||
A.Kalendaroski
|
||
perinosi
Сениор Регистриран: 15.Мај.2006 Статус: Офлајн Поени: 406 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Кокешки не, другарки исто така, а за пријателки може. |
||
Bugi lav
Сениор Регистриран: 11.Јануари.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2002 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
So koleski da imam takvo iskustvo
|
||
NE DIRAJ LAVA DOK SPAVA
|
||
perinosi
Сениор Регистриран: 15.Мај.2006 Статус: Офлајн Поени: 406 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Срамота!!!!!
|
||
Bugi lav
Сениор Регистриран: 11.Јануари.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2002 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Sramota e da izlazes ili da ukrades a nee e sramota da si gi ispolnite seksualnite potrebi
|
||
NE DIRAJ LAVA DOK SPAVA
|
||
Внеси реплика | страница <1 23456 16> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |