|
Мал пенис или вибратор? |
Внеси реплика | страница <1 45678 19> |
Автор | |||
bone
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор bone is not dead Регистриран: 23.Август.2006 Локација: Cuba Статус: Офлајн Поени: -13 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
нели големината не беше важна?????
|
|||
Tattoo Beauty
Сениор Tetovirana Sexy Ubavica Регистриран: 10.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 4549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
али вибратор сеа може и да заврси работа па сепак зависи ,значи до ситуацијава е
|
|||
bone
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор bone is not dead Регистриран: 23.Август.2006 Локација: Cuba Статус: Офлајн Поени: -13 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
...најубо е да имаш еден вибратор за резерва ако не сврши работа малото к*ре одма го вадиш и продолжваш и сите срекни и задоволни
|
|||
Tattoo Beauty
Сениор Tetovirana Sexy Ubavica Регистриран: 10.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 4549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
е сеа незнам дали ќе биде среќен типо ако оваа му се жали за тоа што неможе да ја задоволи
|
|||
bone
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
нема шо да биди срекен или несрекен...тој ке си сврши таја ке си го извај ке си продолжи и таја ке си сврши и сите срекни и задоволни
|
|||
Tattoo Beauty
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
сепак филиг е двајцата да свршат! али не ти е лоша идејава ако сепак дое до оваа ситуација
ахам значи треба да си го земам роденденскиот подарок ( па ако не валја вака )
|
|||
Mumu
Сениор Регистриран: 01.Декември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 172 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
ako on nema.......... |
|||
Tattoo Beauty
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
па со ќе му е на него бе??
евентуано ако си го мава од задња
|
|||
ultra
Сениор Регистриран: 17.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 2616 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
... де бре секси ептен себичен некој ... ем мало к*ре ем вибраторот за него
ама мислам дека Муму сакаше друго да каже |
|||
Mumu
Сениор Регистриран: 01.Декември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 172 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
ti pa odma........ ali mene n.pr. ponekad i me pali koga samo gledam............. |
|||
Tattoo Beauty
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
аха ок во таква ситуација ок се слагам
|
|||
bone
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
абе....ако му се умори к*рето со него ке продолжи да те
|
|||
Tattoo Beauty
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
hehe pa on ako se umori vajda i ja bi so znam...
|
|||
Mumu
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
e druze zenskata anatomija e cudna, a ne sekoj ja vladee.......... taka da za ednite za da fati vozduh, a za drugiot pruzenje stimulacija...... |
|||
Внеси реплика | страница <1 45678 19> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |