|
ДАЛИ АЛЛАХ (Бог) Е СЕМОЌЕН? |
Внеси реплика | страница <1 45678 17> |
Автор | ||
Islam-HAK
Сениор Регистриран: 11.Јули.2006 Статус: Офлајн Поени: 57 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
abe cicko dali ti voopsto gi citas negovite pratki ? nema ni malce respekt vo pisuvanjeto !
|
||
Allah je doista i moj i vaš Gospodar, pa se Njemu klanjajte; to je Pravi put!
|
||
Islam-HAK
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
e sega orto ti pogodi po sto nemas popametna rabota !
|
||
|
||
orto
Сениор Регистриран: 13.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 916 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
имал или немал респект ,аџија ,ти сепак треба да го почитуваш (иако почитувањето за тебе е фактор-Х),јас знам дека ви е мака за братот harburg што така лесно се откажа од форумов ама тоа ти е си се фати човекот во замка -го уништи незнаењето,заради тоа немора да сте против аџија ЈАСНО Е!
|
||
(kоран 10, 94)
(аллах рече моамеду) Ako сумљаш у oно што ти oбљављујемо, упитај oне (Жидове и Кршчане) koji Читају Kњигу (БИБЛИЈУ), прије тебе објављену |
||
orto
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
имам ВИСТИНАТА за мене е најважна работа
|
||
(kоран 10, 94)
(аллах рече моамеду) Ako сумљаш у oно што ти oбљављујемо, упитај oне (Жидове и Кршчане) koji Читају Kњигу (БИБЛИЈУ), прије тебе објављену |
||
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
cicino toa sto nema respekt mozebi nema nesakam da ocenuvam no prasav kje se obracunate fizicki kako sto vi e i obicaj? |
||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
||
orto
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Зошто чекаш одговор кога веќе го знаеш?
|
||
(kоран 10, 94)
||
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
pa go znam
go zapalivte paris poradi edna karikatura sakavte da go ubiete Ruzdi poradi edna zbirka pesni ........ ima mnogu primeri mozebi nedaj boze i adzija da odi k*rban Изменето од anakin - 18.Декември.2006 во 01:38 |
||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
||
orto
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ЕХ да е само тоа
|
||
(kоран 10, 94)
||
Islam-HAK
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
opaa sega fizicki kako sto vi e obicaj HEHEHEHEHEHE
Da go znam odgovorot:
ALLAH E SEMOCEN, NITU E RODEN NITU RODIL, I NIKOJ NE MU E RAMEN !!!
dovolno ?
|
||
|
||
vd
Сениор Регистриран: 13.Јануари.2006 Статус: Офлајн Поени: 1539 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
анакин пошто викаш дека ни било обичај, БУЈРУМ , може , Нема проблем!
имал или немал респект ,аџија ,ти сепак треба да го почитуваш Орто, глупаво од твоја страна. ТИ би ме почитувал ако јас не те почитувам? |
||
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
pa znaev deka nema problem
fizicko nasilstvo nemoze so nisto da se opravda jas ne bi se falel so toa |
||
|
||
orto
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ШО ТРЕСИ БЕ ОВОЈ?
|
||
(kоран 10, 94)
||
vd
Сениор Регистриран: 13.Јануари.2006 Статус: Офлајн Поени: 1539 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ете орто, јас не те почитувам, Почитувај ме ти и не постирај такви слики, не лажи за исламот, не се глупирај . МОЖЕ ВАКА? покажија христијанската љубов да ја видиме |
||
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
da be duri adzo treba da klekne da se isti |
||
|
||
Внеси реплика | страница <1 45678 17> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |