|
Сон |
Внеси реплика | страница <1 2021222324 55> |
Автор | ||
natalija
Сениор Министерка за гушкање Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 13319 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Обавезно и ке частам ако треба
Ти благодарам |
||
|
||
spring
Група Регистриран: 05.Декември.2006 Статус: Офлајн Поени: 34 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Јас си ги запишувам соновите. После некое време се навракам наназад и читам се од почеток. И не ми се верува! Скоро секогаш наоѓам некаква поврзаност меѓу тоа што ми се случува и тоа што го сонувам! Потсвеста е мноу моќна работа! |
||
Antoaneta
Сениор Регистриран: 06.Јуни.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 292 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ne samo ti poznavam mnogumina koi si gi zapisuvaat sonovite,a potoa gi analizirat.Interesno e kolku e toa vistinito!
Nokva sonuvav mnogu ubav son!Ureduvav stan na moi prijateli.Stan so mnogu dobro arhitetsko resenie.Sobite bea golemi prostrani tokmu kako jas sto sakam.Go uediv i postaviv masa so golmi crveni carsavi koja bese spremna za docek na gosti!Detalite se prekrasni ,no nema efekt ovde da gi izlozuvam.Prekrasno e cuvstvoto posle eden ubav son,koj voopsto ne e povrzan so javeto! |
||
natalija
Сениор Министерка за гушкање Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 13319 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Кај ми е психологот
Ми се случи нешто што никогаш не би го направила на јаве... Имав кутија полни пајаци, но неколку избегаа и настана сопшта паника и убив 3 пајака.. страшно |
||
|
||
Antoaneta
Сениор Регистриран: 06.Јуни.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 292 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Toa znaci deka si imala kutija polno radosni vesti ili nekoe nasledstvo ,e sega ne si mozela bas site da gi prifatis pa tri si otfrlila e nisto strasno vazno e sto gi imas cel kup...Koga grofot bil cicija |
||
natalija
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Никогаш, фала срцка... Сега се сетив колку многу пајачиња имав
|
||
|
||
Emus
Сениор Регистриран: 03.Октомври.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1997 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
se oslobodiv od onie koi me nerviraa, mi zabivaa noz vo grbot i pak go sonuvam sonot samo so dve razliki, imam pistol i lak i strela so mene
|
||
It's funny how someone can break your heart in a tousands of litle pieces, and you'll still be able to love him with those broken pieces.
|
||
BiG_kIsS
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Крајно сериозна во с'e Регистриран: 01.Ноември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 8373 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Леле колку глуп а и лош сон сум сањала.....
Како влагам во кола со 3 машки (крупни, големи) од кои едниот го знам (не лично, у исто школо сме)и он вози, а другите не (не им ги видов фаците) и они седат позади а ја на сувозачкото место. Колата стои на удолница и крената е рачната и има снег. И у моментот кога едниот ја спушта рачната, ја здогледувам баба ми како да се спрема да мења гума, клекнува покрај колата и колата оди надоле. Му викам на типот што вози да се врати и се враќа ама ја некако ја прегазува баба ми и следна слика ја гледам баба ми како лежи со скршена нога ама и фали еден дел од ногата..... Гадно! И му се дерам на типот нешто како у стил Што напраи? и почнувам да се нервирам и да плачам..... И се разбудив.... Некој да ми каже што значи??? |
||
Never be afraid to Dream... Live... Love and Laugh. Be afraid not to!!!
|
||
Antoaneta
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
oruzje-neprijatnost,kavga temno-cuvaj se od zlobni luge noz-neprijatnosti pistol-bidejki e kaj tebe sigurnost vo sebe Ima nekoi zlobni luge koi se obiduvaat da ti nastetat,treba da se cuvas od niv,so samoto toa sto si zemala kaj sebe pistol si ja vrakas sigurnosta.Nozot na son ukazuva na nekoi neprijatnosti,no se ke pobedis potrebno e samo da se vrati samodoverbata! Изменето од Antoaneta - 12.Декември.2006 во 16:29 |
||
Antoaneta
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ke ti bide prekinat nekoj plan,mozebi patuvanje...se na se te ocekuva sreka vo domot i nekoja radost koja e povrzana so tebe! P.s. Interesno kolku dolgi i sodrzinski sonovi ... |
||
KaLiNa
Сениор Регистриран: 25.Јули.2006 Статус: Офлајн Поени: 8416 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
a jas luge.......pred nekoi 9 godini,sonuvam kako so moite i sestra mi odime na pat.....se vozime u kola,se super i odednas kolava paga u bezdna...se tumbame,se prevrtuvame i se e haos.....sledna scena-ja u bolnica,cela u gipsovi,so povredi,katastrofa....doaga bolnicarka i mi nosi vesnik,a u nego pisuva-teska soobrakajka vamu i vamu,na toa i toa semejstvo....site se povredeni,a kerkata kalina(se ezam.......)e mrtva.........nikogas nema da zaboravam kolku bev uspanicena i kolku ne mozev da se oporavam otkako se razbudiv.......
Antoaneta?
Изменето од KaLiNa - 12.Декември.2006 во 20:47 |
||
kuliraj
|
||
Antoaneta
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ova e son koj odamna si go sonuvala ,a bidejki te vovel vo stresna sostojba normalno e i da se sekavas na nego.Vo sekoj sonovnik pisuva deka dokolku sonuvate smrt na bliska osoba ili licno svoja znaci prodolzuvanje na zivotot.Kaj tebe moze da e i nekoe simbolicno znacenje treba samo da se potsetis sto e toa na koe si mu stavila kraj a si go prodolzila po izvesno vreme! |
||
KaLiNa
Сениор Регистриран: 25.Јули.2006 Статус: Офлајн Поени: 8416 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ova e son koj odamna si go sonuvala ,a bidejki te vovel vo stresna sostojba normalno e i da se sekavas na nego.Vo sekoj sonovnik pisuva deka dokolku sonuvate smrt na bliska osoba ili licno svoja znaci prodolzuvanje na zivotot.Kaj tebe moze da e i nekoe simbolicno znacenje treba samo da se potsetis sto e toa na koe si mu stavila kraj a si go prodolzila po izvesno vreme! [/QUOTE] blagodaram Antoaneta
|
||
kuliraj
|
||
Lili.mk
Група Регистриран: 29.Септември.2006 Статус: Офлајн Поени: 44 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ja sonuvav kako se pomiriv so bivsiot od pred 2 godini,a do mene lezese segasniot decko...
|
||
Внеси реплика | страница <1 2021222324 55> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |