IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Интима > Секс
  Активни теми Активни теми RSS - Секс и менструација
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Секс и менструација

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 23456 19>
Прашање: Дали практикувате секс за време на менструација?
Одговор Гласови Статистика
30 [20,00%]
120 [80,00%]
Не може да гласате на оваа анкета

Автор
Порака
Tattoo Beauty Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Tetovirana Sexy Ubavica

Регистриран: 10.Август.2006
Статус: Офлајн
Поени: 4549
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Tattoo Beauty Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Декември.2006 во 02:23
ama se desi seks ili ne??LOLLOL Hhaha nindza ako ne me nasmee nema kojClapWink
Кон врв
plamenko Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 07.Август.2006
Локација: Macedonia
Поени: 2159
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај plamenko Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Декември.2006 во 07:59
pa ima povece stani na muabetov kako prvo na sekoja ne isto im tece sakam da kazam nekoja i tece mnogu i smrdi mnogu kako prvo a nekoja edna kapka i tolku e kako da nema zasto da ne bi imala sex taa ne razbiram amam sega nekoj vodopad da nacekas pa i da e moralno ne bi go napravil mislma sakam da vi kazam GADNO e !!
i za dvajcata a da ne zborime carsavi ova ona kape toa ebago !!!!
inace kolku za informacija sum imal malce pogolema temperatura imaat devojkite a i plus pogolemi gradi za igranje:) stiskanjeConfusedLOLBig%20smileWink:)
Кон врв
Сениор
Сениор

Tetovirana Sexy Ubavica

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Tattoo Beauty Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Декември.2006 во 11:47
delumno se sl*gam a za toa poslednoto si tocen! LOLLOLLOLWink

no so eden tus moze se!Wink 
Кон врв
bone Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
bone is not dead

Регистриран: 23.Август.2006
Локација: Cuba
Поени: -13
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај bone Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Декември.2006 во 12:00
Tongueи со и без туш нејкам ке почекам неколку дена Tongue па на рает да си се плескаме Wink
Кон врв
perinosi Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 15.Мај.2006
Поени: 406
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај perinosi Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Декември.2006 во 16:05

Еееееееееее колку пати сум работел на добиено. Што има врска глупости имала добиено. Ако нејзе не и смета мене ич.

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
bone is not dead

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај bone Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Декември.2006 во 16:08
ne ti prei miirizbata???Deadne ti preci so lom ke se naprajs???Dead
bravo Clap
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај perinosi Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Декември.2006 во 16:13

Јас не се дружам со секакви девојки, такви на кои хигиената не им е на потребното ниво. И покрај тоа што има добиено ако е чиста ништо не мириса. Ако е нормален циклусот не тече туку капка периодично што значи нема да се направам лом. Е сега можно е да ја пече ама и тоа не се случува често.Wink

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
bone is not dead

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај bone Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Декември.2006 во 16:16
абе шо ???LOL LOL LOLне мириса???незнам шо е затебе мирисање и за какво мирисање ми збораш самата крв мириса гнасноConfusedи да е пресно капена пак ке му теци и пак лом ке се напрајш...сум пробал знам Confused е сега..незнам тебе од шо ти е гнас а од со не???мене ми е Confused Dead многу Big%20smile
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај perinosi Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Декември.2006 во 16:22

Имам безброј пати сексано на добиено имногу добро знам. Еве нека кажат девојкиве од форумот, сепак женски се повеќе знаат за таа работа.

Изменето од perinosi - 02.Декември.2006 во 16:22
Кон врв
plamenko Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 07.Август.2006
Поени: 2159
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај plamenko Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Декември.2006 во 18:17
heheh i jas sum imal i gadno e e !!!:)
toa smrdeata zavisi sepak od esencijata na devojkata kako sto rekov na druga tema nekoi edna kapka nekoi virovi imaat
sepak belja ce se napravi a da ne zborime deka sekoja krv pogotovo na zenskite deka eve da pojasnam oni samo preku tamu mozat da ja isfrlat taa krv nie na drug nacin dobivame:)
a toa jas mislam 90 posto od zenite praktikuvaat sex
dobivaat potreba od drustvo i taka natamu:)

Кон врв
La Ninja Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
She Hulk

Регистриран: 13.Јуни.2006
Поени: 1605
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај La Ninja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Декември.2006 во 19:29
DEFINITIVNO NE. Pa 2 dena vo mesecot mozam da izdrzam bez sex...
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
Кон врв
BiG_kIsS Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Крајно сериозна во с'e

Регистриран: 01.Ноември.2006
Поени: 8373
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај BiG_kIsS Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Декември.2006 во 19:40
Не.... И дечко ми нејќе а и мене ми е глупо.... Друго е чувството, не е толку убаво....
Never be afraid to Dream... Live... Love and Laugh. Be afraid not to!!!
Кон врв
La Ninja Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
She Hulk

Регистриран: 13.Јуни.2006
Поени: 1605
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај La Ninja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Декември.2006 во 19:44
jas mislam deka custvoto e preruzno...pa ljuge ne mora da se brzame....za nekolku dena ke mozes na raat da si se...Big%20smile
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
Кон врв
Сениор
Сениор

Tetovirana Sexy Ubavica

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Tattoo Beauty Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Декември.2006 во 19:45
pa ne tece toa ko reka lelelele so napraivte Deada i higieneta da e na prvo mesto (znaci ako tipkata e istusirana) e okSmile
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 23456 19>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,188 секунди.