|
Секс и менструација |
Внеси реплика | страница <1 23456 19> |
Автор | |
Tattoo Beauty
Сениор Tetovirana Sexy Ubavica Регистриран: 10.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 4549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ama se desi seks ili ne?? Hhaha nindza ako ne me nasmee nema koj
|
|
plamenko
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 07.Август.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2159 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
pa ima povece stani na muabetov kako prvo na sekoja ne isto im tece sakam da kazam nekoja i tece mnogu i smrdi mnogu kako prvo a nekoja edna kapka i tolku e kako da nema zasto da ne bi imala sex taa ne razbiram amam sega nekoj vodopad da nacekas pa i da e moralno ne bi go napravil mislma sakam da vi kazam GADNO e !!
i za dvajcata a da ne zborime carsavi ova ona kape toa ebago !!!!
inace kolku za informacija sum imal malce pogolema temperatura imaat devojkite a i plus pogolemi gradi za igranje:) stiskanje:)
|
|
Tattoo Beauty
Сениор Tetovirana Sexy Ubavica Регистриран: 10.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 4549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
delumno se sl*gam a za toa poslednoto si tocen!
no so eden tus moze se!
|
|
bone
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор bone is not dead Регистриран: 23.Август.2006 Локација: Cuba Статус: Офлајн Поени: -13 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
и со и без туш нејкам ке почекам неколку дена па на рает да си се плескаме
|
|
perinosi
Сениор Регистриран: 15.Мај.2006 Статус: Офлајн Поени: 406 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Еееееееееее колку пати сум работел на добиено. Што има врска глупости имала добиено. Ако нејзе не и смета мене ич. |
|
bone
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор bone is not dead Регистриран: 23.Август.2006 Локација: Cuba Статус: Офлајн Поени: -13 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ne ti prei miirizbata???ne ti preci so lom ke se naprajs???
bravo
|
|
perinosi
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Јас не се дружам со секакви девојки, такви на кои хигиената не им е на потребното ниво. И покрај тоа што има добиено ако е чиста ништо не мириса. Ако е нормален циклусот не тече туку капка периодично што значи нема да се направам лом. Е сега можно е да ја пече ама и тоа не се случува често. |
|
bone
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
абе шо ??? не мириса???незнам шо е затебе мирисање и за какво мирисање ми збораш самата крв мириса гнаснои да е пресно капена пак ке му теци и пак лом ке се напрајш...сум пробал знам е сега..незнам тебе од шо ти е гнас а од со не???мене ми е многу
|
|
perinosi
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Имам безброј пати сексано на добиено имногу добро знам. Еве нека кажат девојкиве од форумот, сепак женски се повеќе знаат за таа работа. Изменето од perinosi - 02.Декември.2006 во 16:22 |
|
plamenko
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Регистриран: 07.Август.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2159 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
heheh i jas sum imal i gadno e e !!!:)
toa smrdeata zavisi sepak od esencijata na devojkata kako sto rekov na druga tema nekoi edna kapka nekoi virovi imaat
sepak belja ce se napravi a da ne zborime deka sekoja krv pogotovo na zenskite deka eve da pojasnam oni samo preku tamu mozat da ja isfrlat taa krv nie na drug nacin dobivame:)
a toa jas mislam 90 posto od zenite praktikuvaat sex
dobivaat potreba od drustvo i taka natamu:)
|
|
La Ninja
Сениор She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
DEFINITIVNO NE. Pa 2 dena vo mesecot mozam da izdrzam bez sex...
|
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
BiG_kIsS
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Крајно сериозна во с'e Регистриран: 01.Ноември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 8373 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Не.... И дечко ми нејќе а и мене ми е глупо.... Друго е чувството, не е толку убаво....
|
|
Never be afraid to Dream... Live... Love and Laugh. Be afraid not to!!!
|
|
La Ninja
Сениор She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
jas mislam deka custvoto e preruzno...pa ljuge ne mora da se brzame....za nekolku dena ke mozes na raat da si se...
|
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
Tattoo Beauty
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
pa ne tece toa ko reka lelelele so napraivte a i higieneta da e na prvo mesto (znaci ako tipkata e istusirana) e ok
|
|
Внеси реплика | страница <1 23456 19> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |