|
SUPERHIX |
Внеси реплика | страница <1234> |
Автор | |
marinka
Сениор Регистриран: 29.Септември.2006 Локација: Jamaica Статус: Офлајн Поени: 432 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
zasto?
|
|
Denot mi e mal za moite cekori,nokta e premala za moite misli...
|
|
Dogi
Сениор Регистриран: 19.Април.2005 Статус: Офлајн Поени: 3168 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
стварно се добри, ама не знам на кого му се јавува за да добие свирки?
|
|
Јас сум мајстор!
Кликни овде за комуникација со мене (потоа кликнете во полето 'Edit nickname' и впишете го вашето име) |
|
marinka
Сениор Регистриран: 29.Септември.2006 Локација: Jamaica Статус: Офлајн Поени: 432 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Fala ti najmnogu...Da ne imas od boris???... |
|
|
|
marinka
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
|
|
Dogi
Сениор Регистриран: 19.Април.2005 Статус: Офлајн Поени: 3168 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
а кој од нив е Борис? |
|
Јас сум мајстор!
Кликни овде за комуникација со мене (потоа кликнете во полето 'Edit nickname' и впишете го вашето име) |
|
raging bull 1
Сениор Регистриран: 29.Ноември.2006 Статус: Офлајн Поени: 57 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ne ne ne ...ne mislam deka se dobri...slushani se zs od toj pravec se edinstveni ovde,barem promovirani.....Zemjak zaboraj da i gi kazesh arhangel i area...a ne nekoj pederi i shminkeri....Dosta vreme bev vo toj "biznis" i stvarno ushte od ko izlegoa ne me bendisaa......Abe ajde onaj na kavalon demek furat ska a rashtastyle smeshki
Prati go tekston od pesnite ili delovite-se se plagijat ,a tekston nemat vrska.....
|
|
marinka
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
a kade go gleas ti kvalitetot u arhangel?sakas da mi kazes deka tekstovite imaat nekakva smisla?za nivniot kvalitet i kreativnost,nema zbor,bidejki i mnogu postrucni lica od tebe gi ocenuvaat kako edni od najdobrite grupi vo mACIDonija koi ikad postoele
|
|
|
|
marinka
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Eve go Boris
|
|
|
|
raging bull 1
Сениор Регистриран: 29.Ноември.2006 Статус: Офлајн Поени: 57 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
sakash da kazish deka ovie trubadurive se podobri od R.Vrtev ???
a okolu tekstojte ic da ne se sekorash mozda ko ke porasnish ke gi svatish...a mozda i ne...ke ti ostanit percepcijata na sekojdnevni ,lesni,bezsodrzinski tekstoj sho od turbo-folkot gi delit zelbata i furanjeto na nositelite.....
A struchni vikash lica vo makedonija okolu muzika ...molim te nabroj nekoj...
|
|
marinka
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
nemam namera na tebe da ti gi praam soodvetnite muabeti poso si mnogu "STRUCEN" i ocigledno dobrite stvari gi dozivuvas "SEKOJDNEVNO"...mozebi koa ke ti tekne na tvojata "MLADOST" ke ti tekne i na dobra muzika a mozebi sekogas ke ostanes taka povrsno oduseven od Vrtev.
|
|
|
|
Carnation
Сениор Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 3499 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
hehehehehehe,te molam razmisli dobor pred da pisis neso,nemoj da vregjas so e i so ne e za vregjanjeako arhangel ne se dobri togas super hiks se fikcija,izmislena rabota,ali kako so ednas mi kaza,se e to rabota na vkus
|
|
Понекогаш дури и за Фројд бананата е само банана
|
|
Cvekence
Сениор Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 2509 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
nedelno popladne vo dnevnata soba
lacio liverpul vardar i roma... gooool za sekogo od nas goool i toa ni e spas... u pravo si marinka...kaj moze pogorenavedenata "TESKA" filozofija so nesto kako: KRST
Zbori{
za Pravda bez ~uvstvo na
sram Izmij
ja krvta Voskresni,
qubov, voskresni mislev
na zakon Kobno
vreme |
|
respect my authoritaaa
|
|
Alekta
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 30.Август.2005 Статус: Офлајн Поени: 8670 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
abe cekaj....bez navreda ama so koj mozok mozes da kazes deka superhiks se podobri od arhangel?
covece aman utre na bracedami od vtoro odd. kje i recam da napise nekolku stroficki i ti nema da mozes da prepoznaes dali se od ena ili od superhiks ne velam deka se losi, naprotiv....ama daj aj molim te SPOREDUVAS KVALITET? |
|
and you run and you run to catch up with the sun but it's sinking....
|
|
majakovski
Нов член Регистриран: 10.Ноември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 3 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ti devojce ne razbiras nisto, ednostavno nekoi luge neznaat da izvrsuvaat slozeni procesi kako mislenje. Risto Vrtev e najgolem rok poet vo makedonija a superhiks zaludni trubaci. pozdrav
|
|
Внеси реплика | страница <1234> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |