IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Интима > Секс
  Активни теми Активни теми RSS - Во кревет со....
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Во кревет со....

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1234 6>
Автор
Порака
LouWeed Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
I AM THE KING OF ROCK&ROLL

Регистриран: 28.Мај.2005
Статус: Офлајн
Поени: 13012
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај LouWeed Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Ноември.2006 во 15:40
more qurov ke mu go iskorneme pa da vidime posle....koj e podlabok na glas......
Кон врв
raging bull Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 02.Ноември.2006
Локација: Afghanistan
Поени: 145
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај raging bull Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Ноември.2006 во 15:44
imat mnogu metodi ...LOLLOLLOL ne se za ovde za kazvenje...LOLLOLLOL
Кон врв
Delfin Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 29.Јуни.2005
Поени: 15178
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Delfin Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Ноември.2006 во 15:50
Originally posted by raging bull raging bull напиша:

OK dosta glumite evropjani ,ne sve LOLLOLLOL
I'm a' keep it real      ako ja nachekam taka ja ubivam na lice mesto zaedno so shvalerot....ili vo najblag sluchaj ke pominet samo so invalidska kolichka...AngryAngryAngryLOLLOLLOL
Ipak jas sum si BalkanBoy i taka sum vospitan----ne se trudam da sum toa shto ne sum.....DeadDeadDead

а ако е појак ? Big%20smile
Кон врв
maja Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Убавицата и ѕверот

Локација: Italy
Поени: 13127
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај maja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Ноември.2006 во 15:56
Zarem ke se tepate ??
[IMG]http://img140.imageshack.us/img140/2444/2csa0.gif">[IMG]http://img20.imageshack.us/img20/3669/zt6uzj6n8sin4.gif">
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај raging bull Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Ноември.2006 во 16:11
а ако е појак ? Big%20smile
ko prezivi prichacheLOLLOLLOL

ama prochitaj mi go potpisotLOLLOLLOL
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај raging bull Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Ноември.2006 во 16:11
Originally posted by maja maja напиша:

Zarem ke se tepate ??
nema da se tepame go ubivam na lice mesto....LOLLOLLOL
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Убавицата и ѕверот

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај maja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Ноември.2006 во 16:31
Ok, nego go ubivash na lice mesto:))A na nea, sto ke i priredish, kakvo "iznenaduvanje" :))
[IMG]http://img140.imageshack.us/img140/2444/2csa0.gif">[IMG]http://img20.imageshack.us/img20/3669/zt6uzj6n8sin4.gif">
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Убавицата и ѕверот

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај maja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Ноември.2006 во 16:57
Zarem bi padnal tolku nisko poradi nekoe GJUBRE koe si go imal
Кон врв
oblachinja Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 12.Март.2006
Локација: United Kingdom
Поени: 4990
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај oblachinja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Ноември.2006 во 18:09
Dobar odgovorThumbs%20Upne e tolku krvavLOL
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Убавицата и ѕверот

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај maja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Ноември.2006 во 18:30
Odliven e odgovorot na amstel.. toj DOSTOINSTVENO ke zamine, ostavajki go gjubreto zad sebe nekoj drug da go "isfrli".Bravo..zosto ne e nikoja vredna za nea da si go upropastish zivotot, a najmalce da vlezish vo verbalen duel so tipot ili so nea, zatoa sto taa ne mozela da ne ja digne opashkata kako sekoja kuchka sekomu.
Кон врв
Ghost Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Universe is my limit

Регистриран: 30.Септември.2005
Поени: 6109
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Ghost Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 29.Ноември.2006 во 00:23
Originally posted by BiG_kIsS BiG_kIsS напиша:

Хмммм, интересна тема.... Прво да кажам дека мразам варање (изневерување) и никад не би напраила такво нешо. А ако ме фати у кревет со некој друг (што реков не би можело да се деси, али добро) нормално дека ја би била крива, и да направил он нешто пред тоа што ме изнервирало или наљутило пак ја сум крива ако го изневерам, зашто сепак сум можела да праам муабет со него и да расчистиме а не понесена од нервозата и љутината да напраам глупост т.е. да го изневерам.
Иначе има такви машки (кои се многу малку, али сепак ги има) што не би ти направиле ништо али после да те заборават и да нејќат очи да ти видат. И ја мислам дека жената би се осеќала многу поглупо и попонижено така.
И мислам дека воопшто не е фер што и во двата случаеви се обвинува жената пошто ако машкото ја изневери она не е крива воошто! Што ако некоја му дигнала сукња? Тоа не му дава право да си ја изневери жената и тој е голем идиот и не заслужува да биде со неа (жена му/девојка му). И повторно важи истото за ако се скараат..
Иначе кој и да изневери е ненормален и глуп, било машко, било женско пошто за глупост може да изгуби нешто што му било мило.
Неверството може да е момент на слабост. Некои изневеруваат зашто дечкото/девојката го изнервирал/а па мислат дека со тоа ќе му/и вратат. Ама многу се лажат зашто после ќе биде уште полошо и јас мислам дека тој човек што изневерил заради такво нешто би се чуствувал многу лошо (барем би требало)....

а да те прашам јас вака, колку госини имаш ти мило???? Big%20smileBig%20smileBig%20smile Зашо според твоите размислувања, сеуште си малолетна Big%20smileBig%20smileBig%20smileBig%20smile А доколку е така, ондак темата секс за тебе не би требало да биде преокупација, затоа што сеуште малолетниците не се печени за тука, без никаква навреда се разбира Big%20smileBig%20smileBig%20smileBig%20smile
    MACEDONIA - LAND OF SUPERIOR NATION          
Кон врв
brza Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 06.Февруари.2006
Локација: vidiFOTOupotpis
Поени: 34534
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај brza Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 29.Ноември.2006 во 00:30
jas veke sto pati sum ja prashal,..................koga ja chita chovek,si misli deka e nekoja iskusna sexualka,koja so godini upraznjava sex,.........ama,valjda samo si razmisluva......
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај raging bull Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 29.Ноември.2006 во 08:58

Zarem bi padnal tolku nisko poradi nekoe GJUBRE koe si go imal

pa ne si znael deka e gjubre i so to ti go krshi cel son...za sho bilo... i za to da ne snosit odgovornost??? da si zaminam "dostoinstveno"????Koe dostoinstveno bre svinjata ti nabila rogoj od 2 m  jas dostoinstveno ke si zaminam....ke morat za se da platit....nisho nemat kelepur....DeadDeadDead
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Убавицата и ѕверот

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај maja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 29.Ноември.2006 во 13:59

Originally posted by raging bull raging bull напиша:

Zarem bi padnal tolku nisko poradi nekoe GJUBRE koe si go imal [IMG]smileys/smiley5.gif" align="middle" />

pa ne si znael deka e gjubre i so to ti go krshi cel son...za sho bilo... i za to da ne snosit odgovornost??? da si zaminam "dostoinstveno"????Koe dostoinstveno bre svinjata ti nabila rogoj od 2 m  jas dostoinstveno ke si zaminam....ke morat za se da platit....nisho nemat kelepur....]
plakanjeto so danok vo krv ne e taka ednostavno ako veke odish na se ili nisto :))Ti ke ja pretepash modrinkite ke ostanat nekoe vreme i ke gi snema, taa za ova nema ni da i chue , ke ostane ista kuchka....zatoa ne vredi , zosto napadot ne e najdobra odbrana za toa sto taa te podgazila, EDNOSTAVNO FRLIJA NA BUNISHTE
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1234 6>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,156 секунди.