IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Интима > Секс
  Активни теми Активни теми RSS - Нимфоманка
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Нимфоманка

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 56789 22>
Автор
Порака
nindza Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 10.Април.2006
Статус: Офлајн
Поени: 2457
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај nindza Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Октомври.2006 во 00:17
Originally posted by delfince delfince напиша:

a ti zdrven nindza zemi zivej malku a ne samo da si fantazirash

Dobro..batali me ti mene nego daj poentata na pricava da ja vidime ...!

ja nikade ne napishav deka mene toa mi bilo profesija, neli, ili se lazam, ili ti stvarno nisto ne razbiras, i se sfakas bukvlno, drugo ne ni znaes,

JA citam kako pishuva licen psihijatar e licen psihijatar... a soslusuvac e soslusuvac sto sum ja kriv sto si ti polupismena pa ne znaes da se izrazis ... moze ne si ama mene taka mi deluvash sorry!

nisto cudno sto ne si znael da zapalish devojche pa posle site ti bile frigidni

Sto se fakas pak za mene... ne me znaesh ne znaes dal se frigidni... a posto moram da ti crtam aludirav deka TI SI FRIGIDNA !

a devojcinjata sakaat vnimanie, ljubov, a ne samo seks,ups, toa nemoze da go svari tvojot mozok, a niedna ne bi se otpushtila znaejki deka deckoto e so nea samo zaradi seks, devojcinjata imaat cuvstva, ne pishuvaat recki na sid, pa makar i 40 godini da imaat. si chul sto e toa psiha?odi baraj u rechnik, da ti pomogne da sfatish nekoi raboti, aja ako sum se druzela so taa devojka, i ona kriela puno raboti od mene, sepak eden den si gi kazala, na kraj se se doznava

- I sto dozna deka se ebela so bivshiot ti decko toa li e poentata , zatoa si tolku ogorchena na niv ????

Odgovori iskreno na ova prasanje i nikad veke nema da ti kazam deka si polupismena eve obecavam Wink

OBAVESTUVANJE: gorenavedeniot tekst ne e za ogranicheni - od upravata
Кон врв
xaxaxa Кликни и види ги опциите
Група
Група
Лик (аватар)

Регистриран: 05.Октомври.2006
Локација: United States
Поени: 37
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај xaxaxa Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Октомври.2006 во 00:57
Originally posted by nindza nindza напиша:

Originally posted by delfince delfince напиша:

a ti zdrven nindza zemi zivej malku a ne samo da si fantazirashDobro..batali me ti mene nego daj poentata na pricava da ja vidime ...!ja nikade ne napishav deka mene toa mi bilo profesija, neli, ili se lazam, ili ti stvarno nisto ne razbiras, i se sfakas bukvlno, drugo ne ni znaes,JA citam kako pishuva licen psihijatar e licen psihijatar... a soslusuvac e soslusuvac sto sum ja kriv sto si ti polupismena pa ne znaes da se izrazis ... moze ne si ama mene taka mi deluvash sorry! nisto cudno sto ne si znael da zapalish devojche pa posle site ti bile frigidniSto se fakas pak za mene... ne me znaesh ne znaes dal se frigidni... a posto moram da ti crtam aludirav deka TI SI FRIGIDNA !a devojcinjata sakaat vnimanie, ljubov, a ne samo seks,ups, toa nemoze da go svari tvojot mozok, a niedna ne bi se otpushtila znaejki deka deckoto e so nea samo zaradi seks, devojcinjata imaat cuvstva, ne pishuvaat recki na sid, pa makar i 40 godini da imaat. si chul sto e toa psiha?odi baraj u rechnik, da ti pomogne da sfatish nekoi raboti, aja ako sum se druzela so taa devojka, i ona kriela puno raboti od mene, sepak eden den si gi kazala, na kraj se se doznava- I sto dozna deka se ebela so bivshiot ti decko toa li e poentata , zatoa si tolku ogorchena na niv ????Odgovori iskreno na ova prasanje i nikad veke nema da ti kazam deka si polupismena eve obecavam [IMG]smileys/smiley2.gif" align="absmiddle" alt="Wink" />

Ne deka sakam da se mesam...ama vaka sega...
"a niedna ne bi se otpushtila znaejki deka deckoto e so nea samo zaradi seks" e mentalno zdrava devojka koja si gi ima sredeno prioritetite neli?
"nimfomanka" e mentalno rastroena osoba koja e zavisna od seks...koja poprvo bi izbrala denonokie ispolneto se seks otkolku milion evra...
pak ke recam, ne ja opravduvam nimfomanijata...ama ne mozam jas vaka nekompetenta i so nedovolno poznavanje na oblasta da odam protiv cel tim na psiholozi koi ja klasificirale kako bolest...
Nimfomankata ne sekogas se "ebava" so koj ke stigni...mozi i da ima edne partner i do nekade normalna vrska...jaka mu dusa na toj so ke izdrzi takva vrska...
na kraj veke i jas pocnav da go mislam istoto, deka drigarka ti se ebela so bivshiot pa tolku si ogorcena...
mnogu emocii vnesvas vo branenjeto na mislenjeto
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај nindza Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Октомври.2006 во 01:02
Originally posted by xaxaxa xaxaxa напиша:

nimfomanijata e potvrdena bolest...sekoj psihijatar bi trebalo da go znaj to a ne da gi im pozeluva da gorat vo pekolot...ne ja opravduvam nimfomanijata, ama ne im pozeluvam da gorat vo pekolot...neli sekoj si ima pravo na svoe mislenje...a ustvari koja e poentata na vasata kavga?...odamna veke ja izgubi smislata...

Sea gledash koja e poentata ?

Zal mi e stavrno sto morase vaak da iznasam na videlina ali beshe ocigledno od avion bar za mene ...nindza sesto culo...ako ne e taka do sega bi me demantirala...a bas sakav da ni raskaze od iskustvo kakvi se toa nimfomankite ..da spoznaeme poveke i od toj svet ..no nisto nemame kvalitetna diskusija na temava za zal seuste... Wink
Кон врв
kandid Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 26.Август.2006
Поени: 664
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај kandid Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Октомври.2006 во 01:15
Luge nimfomanijata e oficijalno klasificiranma kako psiholoska bolest.Se raboti za zenski osobi koi osekaat kompulzivna i preterana potreba za seks,a pritoa ne dozivuvaat zadovolostvo.
Daj prvo malku obrazuvajte se pa posle komentirajte.
I posle mene-POTOP!!!
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај nindza Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Октомври.2006 во 01:17
Originally posted by kandid kandid напиша:

Luge nimfomanijata e oficijalno klasificiranma kako psiholoska bolest.Se raboti za zenski osobi koi osekaat kompulzivna i preterana potreba za seks,a pritoa ne dozivuvaat zadovolostvo.
Daj prvo malku obrazuvajte se pa posle komentirajte.

Na kogo ma ti da se obrazuva LOL LOL LOL

Ih bre ne dozivuvaat site li ne dozivuvaat ??? Ic ne dozivuvaat ?? aj ti kazi od toa spisite ...pastiraj
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај kandid Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Октомври.2006 во 01:19
Nemam potreba da pastiram zatoa sto znam...NE DOZIVUVAAT VOOPSTO.
Toa se psihicki poremeteni licnosti na koi im treba strucna pomos i razbiranje...Samo maliciozni i nepismeni kreteni moze da im se potsmevaat i da gi okrivuvaat zenite so takov problem!
I posle mene-POTOP!!!
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај nindza Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Октомври.2006 во 01:22
E mene stvarno ne mi se veruva deka uopste uopste ne dozivuvaat orgazam i zadovolstvo ...sigurna si Wacko ???
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај kandid Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Октомври.2006 во 01:27

E mene stvarno ne mi se veruva deka uopste uopste ne dozivuvaat orgazam i zadovolstvo ...sigurna si Wacko ???

Verojatno ne bi napisala da ne bev sigurna...Kako sto rekov osekaat kompulzivna potreba...I toa e najgolemata ironija na nivnata bolest...Od edna strana gi "goni" nekoe vnatresno custvo da imaat postojano seks,and on the other hand ne dozivuvaat orgazam.
Btw ne gledam zosto imase potreba od "Wacko"
I posle mene-POTOP!!!
Кон врв
bone Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
bone is not dead

Регистриран: 23.Август.2006
Локација: Cuba
Поени: -13
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај bone Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Октомври.2006 во 01:30

LOL LOL LOL а пак ние...сите машки сме нимфоманкoj Tongue Tongue Tongue

леле тропнав глупост Embarrassed LOL 

Изменето од bone - 26.Октомври.2006 во 01:33
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај nindza Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Октомври.2006 во 01:33
Toa "Wacko" e kao zbunet sum zatoa ... Wink

Mada ja pak mislam deka dozivuvaat orgazam ...sum gledal ja na filmovi... toa nimfomankite koa ke se grabnat... orgazmiraat ...

Sala na strana , ne sum znael deka ne mozat bash site da osetat orgazam... cudno... stvarno cudno !

Sepak skepticki ke go zemam ova kao mozebi se dodeka ne zapoznaam nekoja nimfomanka da mi kaze realno dali e taka ili ne e .........

Kaj se sea nimfomankite koa ti trebaat nigde gi nema da dadat odgovor Wink
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај nindza Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Октомври.2006 во 01:42
Originally posted by bone bone напиша:

LOL LOL LOL а пак ние...сите машки сме нимфоманкoj Tongue Tongue Tongue

леле тропнав глупост Embarrassed LOL 

------------

Bone ti si legenda koja se retko radja ednas na dvesta godini LOL LOL LOLnimfomankoj si ti u glavata LOL LOL LOL
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај kandid Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Октомври.2006 во 01:45

Sepak skepticki ke go zemam ova kao mozebi se dodeka ne zapoznaam nekoja nimfomanka da mi kaze realno dali e taka ili ne e .........

Kaj se sea nimfomankite koa ti trebaat nigde gi nema da dadat odgovor Wink
Covece se raboti za naucni dokazi...NE DOZIVUVAAT ORGAZAM I TOA E FAKT...
I sfatete deka promiskuitetnost i nifmonajia ne e isto!

Изменето од kandid - 26.Октомври.2006 во 01:45
I posle mene-POTOP!!!
Кон врв
mikus Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 05.Јули.2005
Поени: 49802
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mikus Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Октомври.2006 во 01:47
so da vi kazam
pojma nemam
svrsuvat nesvrsuvat kje im go berite gajleto sega?
a bas me briga
no mi e cudno ako nesfrsuvat so tolku manijacki go pravat
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај nindza Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Октомври.2006 во 01:50
Ej baby ne se zesti ...meshash bukvi toash... nimfonaijia

Cool

Abe sepak ne mi se veruva ... a tie sto se malce nimfomanki ?

polunimfomanki...ne u napredna faza ??

Ili samo tie sto se eptem navlezeni u bolesta nimfomanija ne osecaat orgazam ???

Nema logika Wink
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 56789 22>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,234 секунди.