IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Интима > Секс
  Активни теми Активни теми RSS - Зошто веднаш туш после сексот
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Зошто веднаш туш после сексот

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 34567 11>
Автор
Порака
plamenko Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 07.Август.2006
Локација: Macedonia
Статус: Офлајн
Поени: 2159
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај plamenko Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Октомври.2006 во 17:43
ti si zanes:()
golem si si:) jas barem taka mislam mi mirisa gadno mi e
Кон врв
Dana Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 21.Март.2006
Поени: 3018
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Dana Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Октомври.2006 во 23:17
Aman be ti, ama se gadis.. Confused
Love like an angel, make love like a devil. [IMG]http://i73.photobucket.com/albums/i215/enatara/eyer.gif" />
Кон врв
buceslatko Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 29.Јули.2006
Поени: 602
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај buceslatko Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Октомври.2006 во 23:47
PA HIGIENSKI E TAKA...
KAKO DRUGO...
GADNO E AKO NE SE ISTUSIRAS...Tongue
Read an cry!!!!!
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Dana Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Октомври.2006 во 23:48
Da, ama ovoj samo za belo pranje zbori LOL
Love like an angel, make love like a devil. [IMG]http://i73.photobucket.com/albums/i215/enatara/eyer.gif" />
Кон врв
buceslatko Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 29.Јули.2006
Поени: 602
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај buceslatko Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Октомври.2006 во 23:55
PA MOZE IMA GAAADNO ISKUSTVO COVEKOT SO TOA...
SE IMA PO SVETOT...LOLLOLLOL
Read an cry!!!!!
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Dana Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Октомври.2006 во 23:56
Dead Dead Dead
Кон врв
bojan81 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 16.Ноември.2005
Поени: 531
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај bojan81 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Октомври.2006 во 02:00
Мое мислење е дека правила во сексот нема. Секој си прави она во кое ужив ако некој сака да се истушира па после да се тушира тоа е негов проблем ако некој тоа не го сака пак е негов проблем, важно е двајцата партнери да уживаат јас мислам дека проблемот не е до туширањето туку до други работи. Јас на пример сакам да се истуширам но девојками несака па останувам лежам со нејзе,  а не верувам дека би имало проблем и ако станам. Што е важно тоа кога имаме прекрасен секс. Wink
Кон врв
Betty Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 04.Октомври.2006
Поени: 613
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Betty Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Октомври.2006 во 14:11
mene ne mi izgleda bas taka moze i cigara posle sex i dr da ne komentiram mnogu LOL
Vistinskiot prijatel e onoj koj te drzi za raka a ti go dopira srceto
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај plamenko Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Октомври.2006 во 14:23

abe sekoj si imas svoja kiselina mojava sperma leci bubulici ako e za toa:)

a zboram za belo pranje zasto ne zanm mnogu mi mirise ne deka se gadam ne mi e ubavo sakam cist da bidam barem toa mesto treba povece higiena da se odrzaqva

Кон врв
Drlja Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 24.Октомври.2006
Поени: 3373
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Drlja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Октомври.2006 во 19:16
ne znam za drugite forumdjii, ali za ovaa tema ima pravila: ako se e..s konstantno so razlicni ili si imas f**k baddyTongue togas tusot posle sex e neophoden t.e. toa e cista psihologija, gledas da go izmies so h2o toa sto ne go cuvstvuvas del od tebe, a inaku dokolku se raboti za nekoj sto ti e stvarno blizok i kon koj gais nekakvi cuvstvaEmbarrassed togas after the sex nezamenlivi se pregratkite,baknezite, sekoj nezen dopir i sepot,blablabla itn. Taka da vatrena sea ti vidi, postoi i edna parnica koja se vika RAZVODCryLOL
Кон врв
ddddd10 Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член
Лик (аватар)

Регистриран: 26.Септември.2005
Поени: 11
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ddddd10 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Октомври.2006 во 22:32
Originally posted by vatrena vatrena напиша:

Sto mislite za ova, seks, ludilo, svrsuva toj,ja normalno...sea sakam onaka posle seksot da se mazam, da sum vo negova pregratka..togas toj ima navika i odma ide pod tus kako da sme nekoj smrdlivci.Vo brak sum...ova mi smeta...sme razgovarale za ova..no toj vednas pod tus.Zosto odma ide pod tus..koga ja sakam onaka nekoje vreme da se izlezavam so nego vo krevet....

Kako e kaj vas?Vednas idete pod tus ili ostavate za podocna...nemojte samo kako imate seks po nekolku pati ...takvi nesta.... kazete..

toa e najgolema glupost
pred i posle sex ne treba da se odi pod tus
sexualen miris ovozmozuva prava erotika i vrvno sladostrastie
ama koga ima glupaci,sto da pravis
xyz
Кон врв
kokolo Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 03.Февруари.2006
Поени: 2960
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај kokolo Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Октомври.2006 во 22:40

znaci ebesh pa spiesh

pa se razbudish

pa se tushirash, pa se meshash so lugje be. kako ke se meshash so narod ako ne si tushiran breeeeeeeeeeeeeeeeeeeeej Angry
ONLY GOD CAN JUDGE ME NOW
Кон врв
pasko Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член

Регистриран: 01.Март.2006
Поени: 4
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај pasko Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Октомври.2006 во 10:37

Pa nemora odma tus posle seksot.Jas posle seksot sakam da se  mazam i da se guskam so sakanata osoba,a ako se brzam nekade toa e druga rabota.Wink

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај plamenko Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Октомври.2006 во 12:27
Originally posted by Drlja Drlja напиша:

ne znam za drugite forumdjii, ali za ovaa tema ima pravila: ako se e..s konstantno so razlicni ili si imas f**k baddyTongue togas tusot posle sex e neophoden t.e. toa e cista psihologija, gledas da go izmies so h2o toa sto ne go cuvstvuvas del od tebe, a inaku dokolku se raboti za nekoj sto ti e stvarno blizok i kon koj gais nekakvi cuvstvaEmbarrassed togas after the sex nezamenlivi se pregratkite,baknezite, sekoj nezen dopir i sepot,blablabla itn. Taka da vatrena sea ti vidi, postoi i edna parnica koja se vika RAZVODCryLOL

potpino se sl*gam:)Clap
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 34567 11>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,180 секунди.