![]() |
|
Која мисла ви се врти... |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 258259260261262 1093> |
Автор | |
Cvekence ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 2509 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
prost internet
|
|
respect my authoritaaa
|
|
![]() |
|
plavu$a ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 15.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 4016 |
glup virus
![]() |
|
In my field of paper flowers, and candy clowds of lullaby, i lie inside myself for hours, and watch my purple sky fly over me...
|
|
![]() |
|
Mindy ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Искрена, поискрена здравје Регистриран: 14.Ноември.2005 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 14598 |
sto sum propustila na forumot
|
|
![]() |
|
![]() |
|
plavu$a ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 15.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 4016 |
i jas imam mnogu raboti propusteno...
![]() |
|
In my field of paper flowers, and candy clowds of lullaby, i lie inside myself for hours, and watch my purple sky fly over me...
|
|
![]() |
|
Queen Bitch ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Април.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1041 |
bas sakam vecer so taa flamata da go vidam i da se izmuvam so nekoj pred nego... |
|
Don't wory be happy :)
|
|
![]() |
|
cecka ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Февруари.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 4011 |
bas nisto... |
|
![]() |
|
angelce ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 12.Октомври.2005 Локација: Germany Статус: Офлајн Поени: 316 |
koga ke se slusnam so edna osoba sto mi e draga edvaj cekam da mi se javi
|
|
was ist los?
|
|
![]() |
|
mikus ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 49802 |
i se vrti dali drugarkami polozi?
|
|
![]() |
|
angelce ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 12.Октомври.2005 Локација: Germany Статус: Офлајн Поени: 316 |
rezultati u sreda
|
|
was ist los?
|
|
![]() |
|
nedopirliv ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Ноември.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1334 |
glupava vecer...nemoze da bide pogliupavo
![]() |
|
![]() |
|
KaLiNa ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 25.Јули.2006 Статус: Офлајн Поени: 8416 |
zasto?
me boli glava i mi se vrti......
|
|
![]() |
|
snegulka ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 3201 |
леле како ќе станам утре порано
|
|
![]() |
|
KaLiNa ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 25.Јули.2006 Статус: Офлајн Поени: 8416 |
porano...? kade porano? ja utre ke spijam do 4,5 porucek....mora da se nadoknadi cela nedela.....plus vecerta sum na skazi...... |
|
![]() |
|
snegulka ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 3201 |
еј па убаво да се ижуркаш утре,а прво да се изнаспиеш,јас морам некои ствари да средам сабајлечки,па да се видам со другарките...и тоа ти е затоа мора порано да се стане само колку ќе успеам да станам |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 258259260261262 1093> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |