IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Интима > Секс
  Активни теми Активни теми RSS - Дали сте неверни?
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Дали сте неверни?

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 910111213 39>
Автор
Порака
Tattoo Beauty Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Tetovirana Sexy Ubavica

Регистриран: 10.Август.2006
Статус: Офлајн
Поени: 4549
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Tattoo Beauty Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 29.Септември.2006 во 16:09
Daaaaaa ali koga ke dozaes e frkata pa zatoa ako se znae covekot mozda ke bides somnitelen pa ke ti prostat koga ke dozanaat deka soi bil prevarantLOLLOLLOL
Кон врв
EVGENIJA Кликни и види ги опциите
Група
Група
Лик (аватар)

Регистриран: 29.Септември.2006
Локација: Macedonia
Поени: 42
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај EVGENIJA Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 29.Септември.2006 во 16:26
GREV E DA SI NEVEREN I FIZICKI I PSIHICKI.
ZDRAVO
Кон врв
LouWeed Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
I AM THE KING OF ROCK&ROLL

Регистриран: 28.Мај.2005
Поени: 13012
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај LouWeed Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 29.Септември.2006 во 16:26
Originally posted by EVGENIJA EVGENIJA напиша:

Кон врв
kandid Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 26.Август.2006
Поени: 664
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај kandid Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 29.Септември.2006 во 16:44
Originally posted by EVGENIJA EVGENIJA напиша:

Definitivno se soglasuvam so tebe...Mozda sum staromodna i konzervativna,ali varanjeto go smetam za neso mnogu podlo i nefer...Sea onoj sto e so mene ne mozam da go sprecam da me vara,ali jas sum skoro sigurna deka ne bi napravila takvo neso

Изменето од kandid - 29.Септември.2006 во 17:05
I posle mene-POTOP!!!
Кон врв
brza Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 06.Февруари.2006
Локација: vidiFOTOupotpis
Поени: 34534
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај brza Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Септември.2006 во 01:18
dosega,...DA,,.....a ponataka,.......?!LOL
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein
Кон врв
plamenko Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 07.Август.2006
Поени: 2159
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај plamenko Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Октомври.2006 во 10:49
pa se slucuva priznavam imame drug mozok nie mazite:)
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај LouWeed Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Октомври.2006 во 10:49
Originally posted by plamenko plamenko напиша:

imame drug mozok nie mazite:)

e nemame!!!
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај plamenko Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Октомври.2006 во 10:50
eh si se ozenil ti pa otisol maliot:) ili greska sum:)
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај LouWeed Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Октомври.2006 во 10:51

eh si se ozenil ti pa otisol maliot:) ili greska sum:)

e greska si....ti ako nemas karakter TVOJ problem, a ne da globaliziras ........
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај plamenko Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Октомври.2006 во 10:54
hehe abe sega karakter poslem 25 uste sum na granica sefe a i tebe elektra da ti tropne na vrata ce go prasam maliot dali nema ili pak zenami a?Shocked
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај LouWeed Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Октомври.2006 во 10:59

hehe abe sega karakter poslem 25 uste sum na granica sefe a i tebe elektra da ti tropne na vrata ce go prasam maliot dali nema ili pak zenami a?[IMG]http://forum.idividi.com.mk/smileys/smiley3.gif" height="17" width="17" align="absmiddle" alt="Shocked" />

druze ne e poentata da tropne elektra kaj mene...TUKA JA NEJZE KE JA TROPAM!!!!
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај plamenko Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Октомври.2006 во 11:05
hehe pa taka e :) sakav da me svatis ne deka karatterot mi e zaeban e*am kogo stignam amam enkad mora i za maliot mozok muski da mislis :) me svacas ti doaga na kefe bozem ski drugaraka poznanicka ne si ja visol kuznae od koga znaes zenite znaat deka ce imaat sex uste pred da go imaat uste pred denot da pocne :)
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај LouWeed Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Октомври.2006 во 11:09
epa ako si u vrska ke pokazez KARAKTER!!!
Кон врв
nindza Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 10.Април.2006
Поени: 2457
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај nindza Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Октомври.2006 во 11:14
KARAKTER ?

Imashe edna legendarna recenica od filmot mirisot na zenata

When you are in doubth ...f**k

KOLKU DLABOKA MISLA ako bolje razmislish kolku vistina ima a ?

OBAVESTUVANJE: gorenavedeniot tekst ne e za ogranicheni - od upravata
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 910111213 39>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,453 секунди.