|
Дали сте неверни? |
Внеси реплика | страница <1 910111213 39> |
Автор | |
Tattoo Beauty
Сениор Tetovirana Sexy Ubavica Регистриран: 10.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 4549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Daaaaaa ali koga ke dozaes e frkata pa zatoa ako se znae covekot mozda ke bides somnitelen pa ke ti prostat koga ke dozanaat deka soi bil prevarant
|
|
EVGENIJA
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Група Регистриран: 29.Септември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 42 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
GREV E DA SI NEVEREN I FIZICKI I PSIHICKI.
|
|
ZDRAVO
|
|
LouWeed
Сениор I AM THE KING OF ROCK&ROLL Регистриран: 28.Мај.2005 Статус: Офлајн Поени: 13012 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
kandid
Сениор Регистриран: 26.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 664 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Definitivno se soglasuvam so tebe...Mozda sum staromodna i konzervativna,ali varanjeto go smetam za neso mnogu podlo i nefer...Sea onoj sto e so mene ne mozam da go sprecam da me vara,ali jas sum skoro sigurna deka ne bi napravila takvo neso Изменето од kandid - 29.Септември.2006 во 17:05 |
|
I posle mene-POTOP!!!
|
|
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
dosega,...DA,,.....a ponataka,.......?!
|
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
|
plamenko
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Регистриран: 07.Август.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2159 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
pa se slucuva priznavam imame drug mozok nie mazite:)
|
|
LouWeed
Сениор I AM THE KING OF ROCK&ROLL Регистриран: 28.Мај.2005 Статус: Офлајн Поени: 13012 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
e nemame!!! |
|
plamenko
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Регистриран: 07.Август.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2159 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
eh si se ozenil ti pa otisol maliot:) ili greska sum:)
|
|
LouWeed
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
e greska si....ti ako nemas karakter TVOJ problem, a ne da globaliziras ........ |
|
plamenko
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
hehe abe sega karakter poslem 25 uste sum na granica sefe a i tebe elektra da ti tropne na vrata ce go prasam maliot dali nema ili pak zenami a?
|
|
LouWeed
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
druze ne e poentata da tropne elektra kaj mene...TUKA JA NEJZE KE JA TROPAM!!!! |
|
plamenko
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
hehe pa taka e :) sakav da me svatis ne deka karatterot mi e zaeban e*am kogo stignam amam enkad mora i za maliot mozok muski da mislis :) me svacas ti doaga na kefe bozem ski drugaraka poznanicka ne si ja visol kuznae od koga znaes zenite znaat deka ce imaat sex uste pred da go imaat uste pred denot da pocne :)
|
|
LouWeed
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
epa ako si u vrska ke pokazez KARAKTER!!!
|
|
nindza
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Регистриран: 10.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 2457 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
KARAKTER ?
Imashe edna legendarna recenica od filmot mirisot na zenata When you are in doubth ...f**k KOLKU DLABOKA MISLA ako bolje razmislish kolku vistina ima a ? |
|
OBAVESTUVANJE: gorenavedeniot tekst ne e za ogranicheni - od upravata
|
|
Внеси реплика | страница <1 910111213 39> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |