|
Одите ли на планина? |
Внеси реплика | страница <1 141516 |
Автор | |
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(1)
|
Речено -сторено Само неколку за денеска, да не ја спамирам темава |
|
pajser
Сениор kloshar Регистриран: 04.Март.2011 Локација: Lao People's Dem. Rep. Статус: Офлајн Поени: 13921 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
,,,ooo kako ne ,,,:),simplon onaka go šetame,,,a do materhorn,,,dzhogirame,,,
|
|
nesluchajno ne veruvam vo sluchajnosti<>sekoja sluchajnost e kontrolirana
|
|
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Поздрав за Пајсер од Малешевијата. Одмаралиштето Суви Лаки, многу убаво место за џогирање. |
|
Орка
Сениор Регистриран: 30.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 44580 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Пред некој ден имав обид да се качам до Богословец.
Кога приметија дека сум отишол,телефонов ме растури од ѕвонење да сум се врател сам не се одело...Пијана им работа.Ќе отидев да не викаа идеме и ние сега. А таман почна да иде угоре работата.Иначе се што гледате е на Субрата Рој. |
|
Анастеа
Опции за коментарот
Благодарам(1)
|
Од пред десетина дена, едно убаво планинско местенце. Убав сончев ден, не беше баш топло за бањање, ама имаше луди скокачи од мостот. Млади деца, а таму имаше девојки, па да импресионираат се изнаскокаа во ладната река. А јас ко по обичај, пак си паднав. Многу лизгави тие камењата. |
|
д4б3
Сениор Lord OFF the topic Регистриран: 31.Јули.2013 Статус: Офлајн Поени: 2580 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
jас чекам некоjа планина да доjде каj мене
|
|
емил
Сениор зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Дошол си ти кај една од најубавите планини ама не можеш да и ги искористиш привилегиите што ти нуди . Нормално за човек што е роден во рамнина . Туку кажи нешто за море 2014 ] Изменето од емил - 11.Јуни.2014 во 15:55 |
|
Орка
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Вредеше за сите пари качувањето пред некоја недела на Магаро.
Со пречек од пеперутките... |
|
lotus flower
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 08.Септември.2008 Статус: Офлајн Поени: 6937 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Mnogu ubav saatot:))
|
|
lotus flower
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 08.Септември.2008 Статус: Офлајн Поени: 6937 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ne ne odam ali mi treba mnogu,treba da odam
|
|
Renatax
Сениор Регистриран: 27.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 11613 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Си направив рефреш со неколку дневен престој на Тара и Златибор,сега сум препородена.
|
|
Мирно движи се низ галамата и хаосот, секогаш имајќи на ум каков мир постои во тишината.
|
|
Орка
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Годинава највисоко шо
сум се качил е на вториот спрат од двокатниве ни автобуси. Иако веслам пешки до подножјето од Водно на два-три дена,не би го рачунал тоа. |
|
Орка
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Да ми рече човек сега пак би му ја летнал на некоја планина.
Ама слики да вадам од телефон у компјутер,па да намалувам резолуција. Неее,една че ви клам за мака да ви биди! Некаде на половина пат од крајната дестинација во Мариово. Кој бил знаи оти тука има едно чешит чешмиче,со многу уба вода. Селото во долот е Штавица. |
|
Внеси реплика | страница <1 141516 |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |