|
СКОПЈЕ 2014 или ЛУНА ПАРК '14 |
Внеси реплика | страница <1 221222223224225 229> |
Автор | ||
Mazak
Сениор Регистриран: 24.Мај.2015 Локација: YesImSupercool Статус: Офлајн Поени: 629 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Јас потполно ја разбирам фрустрацијата на опозицијата кога се работи за визуелниот ефект од тоа што е изградено од страна на оваа влада.
Тука не се работи за архитектонски стилови и за вкусовите затоа што за вкусовите не се расправа. Туку се работи за тоа што опозицијата нема таков стил како што има позицијата... Замислете каква дрскост, тие од опозицијата растураа, продаваа и отугуваа а овие бе од позицијата градат ствараат и придобиваат. Верувам не им е лесно...љубоморни се ке пукнат веке. |
||
“Be content with what you have. You have enough to live a happy life.”
|
||
Andjelina
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Блазеси им на Скопјани,сега ќе имаат најчисти стапала :)
|
||
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
||
novace
Сениор Регистриран: 06.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 3067 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Аааа... за (на) скопјанките , не кажуеш |
||
Не сум доктор , ама стално сум опкружен со пациенти
|
||
Ninja 35
Модератор Регистриран: 24.Февруари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 17840 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Абе еден стил што има позицијата, што да ти кажам.... Малку од Вашингтон, малку Виена, Рим, Брисел, Лондон и Париз.... " Ало Миле, многу си глуп...тоа со стубовите е класицизам а не барок, ти се измешало од Судот во Вашингтон и Виена" ..... |
||
Ако ти изгледа премногу лесно , имаш некаде згрешено !!!
|
||
novace
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Очебијно е голема штетата по Македонија , што недостасува ете и стило(т) Муртински..... покрај споменатите Рим Брисел Лондон и Париз!?. Како на тоа ....со време не се мислело де !? |
||
|
||
Andjelina
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ооооо па вие уште расправате за стилови а повеќе од пола од народов одвај врзува крај со крај...сите експерти сте станале и тоа во сите полиња...стилови и правци од пред два века во 21 век...
|
||
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
||
Орка
Сениор Регистриран: 30.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 44580 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ама ете они сакаат да ни помогнат,одма дијагноза ни даваат.
А на ваквите ко мене и етикета,само каде да одам да си ја подигнам. Туку...Бог да си го прости многу го сакав и имав чест лично да го познавам дедо Митко Анастасовски велеше "Смејте се ама еден ден че плачите..." |
||
novace
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Сепак ...гледам дека не си го разбрал арно ... Учителот се-народен и пратеник ...другарот потоа и господин Митко Анастасовски. Тој тоа и тогаш...само му ја „објасни„ ситуацијата на еден претходник на ...како што велат овде (некои) „црпнатиот„ ут Муртино. Јас пак појке (си) љубам да напишам како шаш`рдисаниот и несуден прајминистер на FYROM...со кичма која (му) се витка ....пред секого. Или еве и да бидам колку-толку правичен...пред секој кој може да го збрише. Пораката на другарот Митко (му) беше ДОСТА (не се мисли на Димовска).... повеќе нема да победувате на лажни и наместени Избори , какви што беа (сите) оние кога го „избраа„ првиот прецедник на подоцнежната FYROM-ска република. Такаречи плебисцитарно...ако ме пратиш и разбираш што се сакам да (ти) кажам. |
||
|
||
Орка
Сениор Регистриран: 30.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 44580 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Иначе за твоја информација....Дедо Митко си отиде од ДПМНЕ разочаран...
Еве да те удостојам со едно И да ти кажам додека он беше таму Орка лепеше плакати верувајќи дека тоа е ВМРО. |
||
Mazak
Сениор Регистриран: 24.Мај.2015 Локација: YesImSupercool Статус: Офлајн Поени: 629 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Битно се гледа каде одат дел од парите од народот, за разлика од поранешниот стил "абракадабра".
Изменето од Mazak - 17.Јуни.2015 во 03:22 |
||
“Be content with what you have. You have enough to live a happy life.”
|
||
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Таман ќе речев дека ми се допаѓа фонтаната, веќе ја расипале. Ако не возрасните, барем децата ќе и се радуваа. Ама ова, споменикот на Мајка Тереза, не да не ми се допаѓа, не да ми е одвратно кичесто, ми боде очи дури и на слика. 5 милиони евра за Мајка Тереза од буџетот. Споменикот го вети Субрата го плаќа владата |
||
д4 б3
Сениор Регистриран: 17.Јули.2014 Статус: Офлајн Поени: 1206 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
е па за 5 000 000 евра толку
ако сакате по убаво - 50 000 000 па за 500 000 000 може и уште по убаво |
||
old d4b3
|
||
Ninja 35
Модератор Регистриран: 24.Февруари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 17840 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Нели тоа ќе беше донација од оној црномурестиот брко што се гушкаше со Грујота и Ставре
Оној што ги опраи Свети Николе и изгради монденско одморалиште за џет сетот во Охрид....и донесе 100000 крави...за македонските волови де... Или и таа ќе се плати од парите на даночните обврзници... |
||
Ако ти изгледа премногу лесно , имаш некаде згрешено !!!
|
||
laki_bu
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Лидер Регистриран: 30.Ноември.2008 Локација: Germanija Статус: Офлајн Поени: 32100 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
Без разлика колку страници прочитал учениот човек, никогаш не треба да заборави дека се уште не ни стигнал до првата страна....
|
||
Внеси реплика | страница <1 221222223224225 229> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |