IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Македонија и Свет > Политика и вести
  Активни теми Активни теми RSS - СКОПЈЕ 2014 или ЛУНА ПАРК '14
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

СКОПЈЕ 2014 или ЛУНА ПАРК '14

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 221222223224225 229>
Автор
Порака
Mazak Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 24.Мај.2015
Локација: YesImSupercool
Статус: Офлајн
Поени: 629
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Mazak Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 16.Јуни.2015 во 01:19
Јас потполно ја разбирам фрустрацијата на опозицијата кога се работи за визуелниот ефект од тоа што е изградено од страна на оваа влада.

Тука не се работи за архитектонски стилови и за вкусовите затоа што за вкусовите не се расправа.

Туку се работи за тоа што опозицијата нема таков стил како што има позицијата...

Замислете каква дрскост, тие од опозицијата растураа, продаваа и отугуваа а овие бе од позицијата градат ствараат и придобиваат.

Верувам не им е лесно...љубоморни се ке пукнат веке.
“Be content with what you have. You have enough to live a happy life.”
Кон врв
Andjelina Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Miss High Hill’s

Регистриран: 07.Ноември.2007
Поени: 14129
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Andjelina Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 16.Јуни.2015 во 10:27
Блазеси им на Скопјани,сега ќе имаат најчисти стапала :)
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува

Кон врв
novace Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 06.Август.2007
Поени: 3067
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај novace Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 16.Јуни.2015 во 13:14
Originally posted by Andjelina Andjelina напиша:

Блазеси им на Скопјани,сега ќе имаат најчисти стапала :)

Аааа...  за (на)  скопјанките , не кажуештрепкање
намигнување
Не сум доктор , ама стално сум опкружен со пациенти
Кон врв
Ninja 35 Кликни и види ги опциите
Модератор
Модератор
Лик (аватар)

Регистриран: 24.Февруари.2009
Локација: Macedonia
Поени: 17840
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Ninja 35 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 16.Јуни.2015 во 15:37
Originally posted by Mazak Mazak напиша:

Тука не се работи за архитектонски стилови и за вкусовите затоа што за вкусовите не се расправа.

Туку се работи за тоа што опозицијата нема таков стил како што има позицијата...

Абе еден стил што има позицијата, што да ти кажам....
Малку од Вашингтон, малку Виена, Рим, Брисел, Лондон и Париз....
" Ало Миле, многу си глуп...тоа со стубовите е класицизам а не барок, ти се измешало од Судот во Вашингтон и Виена"   .....
Ако ти изгледа премногу лесно , имаш некаде згрешено !!!
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај novace Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 16.Јуни.2015 во 15:59
Originally posted by Ninja 35 Ninja 35 напиша:

Originally posted by Mazak Mazak напиша:

Абе еден стил што има позицијата, што да ти кажам....
Малку од Вашингтон, малку Виена, Рим, Брисел, Лондон и Париз....
" Ало Миле, многу си глуп...тоа со стубовите е класицизам а не барок, ти се измешало од Судот во Вашингтон и Виена"   .....

Очебијно е голема штетата по Македонија , што недостасува ете и стило(т) Муртински..... покрај  споменатите Рим Брисел Лондон и Париз!?.
Како на тоа ....со време не се мислело де !?
намигнување
Кон врв
Andjelina Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Miss High Hill’s

Регистриран: 07.Ноември.2007
Поени: 14129
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Andjelina Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 16.Јуни.2015 во 17:13
Ооооо па вие уште расправате за стилови а повеќе од пола од народов одвај врзува крај со крај...сите експерти сте станале и тоа во сите полиња...стилови и правци од пред два века во 21 век...
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува

Кон врв
Орка Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 30.Август.2008
Поени: 44580
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Орка Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 16.Јуни.2015 во 17:34
Ама ете они сакаат да ни помогнат,одма дијагноза ни даваат.
А на ваквите ко мене и етикета,само каде да одам да си ја подигнам.
Туку...Бог да си го прости многу го сакав и имав
чест лично да го познавам дедо Митко Анастасовски
велеше "Смејте се ама еден ден че плачите..."
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај novace Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 16.Јуни.2015 во 22:23
Originally posted by Орка Орка напиша:

Ама ете они сакаат да ни помогнат,одма дијагноза ни даваат.
А на ваквите ко мене и етикета,само каде да одам да си ја подигнам.
Туку...Бог да си го прости многу го сакав и имав
чест лично да го познавам дедо Митко Анастасовски
велеше "Смејте се ама еден ден че плачите..."

Сепак ...гледам дека не си го разбрал арно ...
Учителот се-народен и пратеник ...другарот потоа и господин Митко Анастасовски.
Тој тоа и тогаш...само му ја „објасни„ ситуацијата на еден претходник на ...како што велат овде (некои) „црпнатиот„ ут Муртино.голема насмевка
Јас пак појке (си) љубам да напишам како шаш`рдисаниот и несуден прајминистер на FYROM...со кичма која (му) се витка ....пред секого.
Или еве и да бидам колку-толку правичен...пред секој кој може да го збрише.
Пораката на другарот Митко (му) беше ДОСТА (не се мисли на Димовска).... повеќе нема да победувате на лажни и наместени Избори , какви што беа (сите) оние кога го „избраа„ првиот прецедник на подоцнежната FYROM-ска република.
Такаречи плебисцитарно...ако ме пратиш и разбираш што се сакам да (ти) кажам.
намигнување
Кон врв
Орка Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 30.Август.2008
Поени: 44580
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Орка Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Јуни.2015 во 00:31
Иначе за твоја информација....Дедо Митко си отиде од ДПМНЕ разочаран...
Еве да те удостојам со едно
И да ти кажам додека он беше таму Орка лепеше плакати верувајќи дека тоа е ВМРО.
Кон врв
Mazak Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 24.Мај.2015
Локација: YesImSupercool
Поени: 629
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Mazak Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Јуни.2015 во 03:20
Битно се гледа каде одат дел од парите од народот, за разлика од поранешниот стил "абракадабра".

Изменето од Mazak - 17.Јуни.2015 во 03:22
“Be content with what you have. You have enough to live a happy life.”
Кон врв
Анастеа Кликни и види ги опциите
Администратор
Администратор
Лик (аватар)
ПИПИ долгиот чорап

Регистриран: 07.Април.2008
Поени: 35441
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Анастеа Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 18.Јуни.2015 во 09:55

Таман ќе речев дека ми се допаѓа фонтаната, веќе ја расипале. изненадување
Ако не возрасните, барем децата ќе и се радуваа.

Ама ова, споменикот на Мајка Тереза, не да не ми се допаѓа, не да ми е одвратно кичесто, ми боде очи дури и на слика.

5 милиони евра за Мајка Тереза од буџетот. Споменикот го вети Субрата го плаќа владата

Кон врв
д4 б3 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 17.Јули.2014
Поени: 1206
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај д4  б3 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 18.Јуни.2015 во 13:44
е па за 5 000 000 евра толку

ако сакате по убаво - 50 000 000

па за 500 000 000 може и уште по убаво
old d4b3
Кон врв
Ninja 35 Кликни и види ги опциите
Модератор
Модератор
Лик (аватар)

Регистриран: 24.Февруари.2009
Локација: Macedonia
Поени: 17840
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Ninja 35 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 18.Јуни.2015 во 17:37
Нели тоа ќе беше донација од оној црномурестиот брко што се гушкаше со Грујота и Ставре
Оној што ги опраи Свети Николе и изгради монденско одморалиште за џет сетот во Охрид....и донесе 100000 крави...за македонските волови де...
Или и таа ќе се плати од парите на даночните обврзници...
Ако ти изгледа премногу лесно , имаш некаде згрешено !!!
Кон врв
laki_bu Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Лидер

Регистриран: 30.Ноември.2008
Локација: Germanija
Поени: 32100
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај laki_bu Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Јуни.2015 во 23:35

Без разлика колку страници прочитал учениот човек, никогаш не треба да заборави дека се уште не ни стигнал до првата страна....
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 221222223224225 229>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,250 секунди.