IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Стил на живот > Филозофија и психологиjа
  Активни теми Активни теми RSS - Самоубиство
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Самоубиство

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 7778798081 84>
Автор
Порака
outlook123 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Maya

Регистриран: 16.Октомври.2014
Статус: Офлајн
Поени: 1633
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај outlook123 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Декември.2014 во 22:10
е токму затоа не ги сакам паметните.. )))

ниту во мојата глава ))

Изменето од outlook123 - 14.Декември.2014 во 22:11
едно е - не се две
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Maya

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај outlook123 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Декември.2014 во 22:15
и да сумирам од мој аутлук..

самоубиството е глупост, не е никакво решение...

енергијата останува на иста фреквенција..

Изменето од outlook123 - 14.Декември.2014 во 22:18
едно е - не се две
Кон врв
lotus flower Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 08.Септември.2008
Поени: 6937
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај lotus flower Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Декември.2014 во 22:50
Originally posted by zagor zagor напиша:

Originally posted by lotus flower lotus flower напиша:

jas mnogu sakam pametni luge (pameten ne znaci obrazovan)megutoa dokolku samo se slusa pametot,a ne se slusa i srceto podednakvo,doaga do potiskuvanje na zelbite i samo tie ljuge se skloni kon samoubistvo. 

...jas sum takov,i samo za tebe ke se samoubijamда
:))
~Live the life you love, love the life you live~
Кон врв
Martin87 Кликни и види ги опциите
Група
Група

Регистриран: 05.Јули.2012
Поени: 68
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Martin87 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Декември.2014 во 02:45
Бидејќи знам дека самоубиството е грев, поише би сакал наскоро во наредниве 1-2 години да си умрам од природни причини. Од моето постоење никој нема фајде, туку само зијан. Веке неколку години немам пријатели а во врска не сум бил 12 години. Надвор се шетам како зомби и доста ми е веќе.
Ах, Смрт..... каде си? Со години те викам ама изгледа и ти ме избегаваш како и сите други
Кон врв
Messenger Кликни и види ги опциите
Администратор
Администратор

Vo ovoj svet, no ne od ovoj svet

Регистриран: 21.Април.2006
Поени: 18208
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Messenger Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Декември.2014 во 04:19
Старата вистина вели - светот е како огледало, тој е нашата рефлексија во него. Затоа, смени се себе си за да го смениш светот.

Truth needs no laws to support it. Throughout history only lies and liars have resorted to the courts to enforce adherence to dogma.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Maya

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај outlook123 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Декември.2014 во 16:37
Originally posted by Martin87 Martin87 напиша:

Бидејќи знам дека самоубиството е грев, поише би сакал наскоро во наредниве 1-2 години да си умрам од природни причини. Од моето постоење никој нема фајде, туку само зијан. Веке неколку години немам пријатели а во врска не сум бил 12 години. Надвор се шетам како зомби и доста ми е веќе.
Ах, Смрт..... каде си? Со години те викам ама изгледа и ти ме избегаваш како и сите други

Од каде? -

Потребата да пишуваш овде?

Не е грев!... - Глупост е!

пс. хаику коментар

Изменето од outlook123 - 15.Декември.2014 во 16:38
едно е - не се две
Кон врв
Alekxandar Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 10.Јули.2012
Поени: 1029
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Alekxandar Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Декември.2014 во 21:38
Абе Мартин ти не зезаш овде а...па како сакаш да си умриш природно кога не си во врска али брак ??
Кон врв
Група
Група

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Martin87 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Декември.2014 во 22:32
Originally posted by Alekxandar Alekxandar напиша:

Абе Мартин ти не зезаш овде а...па како сакаш да си умриш природно кога не си во врска али брак ??
Камо да се зезав ама не е зезанција. Охооо јас сум далеку од брак, јас 12 години неможам една мочана врска да остварам а камо ли брак.
Кон врв
zagor Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Уникатен песимист

Регистриран: 27.Септември.2007
Локација: Congo
Поени: 12850
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zagor Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Декември.2014 во 23:00
...ako ostanes ovde sam ke si presudis.
...zagor e ziv,se drugo e laga.
Кон врв
Група
Група

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Martin87 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Декември.2014 во 23:14
Originally posted by zagor zagor напиша:

...ako ostanes ovde sam ke si presudis.
Сепак тука не е како на кајгана форумот. Колку толку луѓето се пофини овдека. Таму на кајгана одвај чекаа да се самоубијам, дури и двајца се нудеа да ми подарат јаже, замислете колку бесчуствители луѓе има на тој форум. Затоа и си заминав од таму и повеќе не се вратив. Тука имаше едно фино девојче со кое си муабетев ама како што можам да видам одамна не е активна Ekszi88 мислам и беше никот.
Кон врв
Blue Scarlet Кликни и види ги опциите
Модератор
Модератор
Лик (аватар)
Амазонка

Регистриран: 03.Ноември.2009
Поени: 9011
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Blue Scarlet Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Декември.2014 во 23:28
И  таа минуваше низ некој сличен период како тебе ...
Само една работа можам да ти кажам а тоа е дека е потребна храброст за да живееш, најди ја!
Lupus non mordet lupum.

Vulneratus non victus!

Кон врв
zagor Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Уникатен песимист

Регистриран: 27.Септември.2007
Локација: Congo
Поени: 12850
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zagor Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Декември.2014 во 23:34
dzabe,ne e za nego...намигнување
a za drugoto i ovde nanazad nekoja strana kolku me drzi pamet imav napisano edno upatstvo....kolku za informacija.
..i ne da odis od forumov....begaj od drzavava.site krizasi taka pravat....ako ne ke se macis kako mene so godini...рамнодушност
...zagor e ziv,se drugo e laga.
Кон врв
Messenger Кликни и види ги опциите
Администратор
Администратор

Vo ovoj svet, no ne od ovoj svet

Регистриран: 21.Април.2006
Поени: 18208
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Messenger Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Декември.2014 во 23:57
Тревата во сеседниот двор секогаш е позелена од онаа сопствената. голема насмевка
Truth needs no laws to support it. Throughout history only lies and liars have resorted to the courts to enforce adherence to dogma.
Кон врв
ZeZnAtA Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Power

Регистриран: 26.Мај.2007
Поени: 19172
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ZeZnAtA Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 16.Декември.2014 во 01:27
среќа
Љубовта владее без меч и врзува без јаже!
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 7778798081 84>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,188 секунди.