|
Охрид или некоја дестинација во странство?? |
Внеси реплика | страница <123 |
Автор | |
којсумјас
Сениор Регистриран: 22.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4543 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
(ФОТО) Охриѓани и туристите мора да плаќаат и за несоодветно уреден паркингАј сега... а сакав за викенд да одам во Охрид... и ќе одам бе... јер се они многу фини... а и ние од СК сме фини... сите сме фини... се е фино... и финото е фино... и слонот скока... и слонот скока од гранче на гранче... и башка... и слонот скока од гранче на гранче и пее... и пусто турско... и орелски крилја как да си метнам... и денови ли се денови... и Ленка се повеќе ја гледам... и Очи на Шопов се помалку ја паметам... и Лихнида не ја гледам... а кајчиња има... |
|
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Орка
Сениор Регистриран: 30.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 44580 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Освен паркингот,кој верувам дека исто така ќе го потсредат мора
да признаам дека одлично го средиле Свети Наум. Да не расправам една две случки,колку и да се бесмислени рекламите за ендемските видови сепак ги има. |
|
evangeline
Модератор Регистриран: 22.Август.2011 Локација: Naxos Статус: Офлајн Поени: 6758 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ако продолжат со ваков маркетинг морам да признаам дека не само скопјаните туку и холанѓаните ќе одат само за да им се измочаат во езерото!
|
|
Внимавај кому му веруваш.
И ѓаволот еднаш беше ангел. Being RICH is not about how much you have, BUT about how much you GIVE |
|
Внеси реплика | страница <123 |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |