IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > АРХИВА > Забава, разно, игри, интима
  Активни теми Активни теми RSS - ЗДРАВО-------------ЧАО
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

ЗДРАВО-------------ЧАО

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 250251252253254 533>
Автор
Порака
Delfin Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 29.Јуни.2005
Статус: Офлајн
Поени: 15178
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Delfin Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 18.Септември.2006 во 08:31
благодарам на убавите зборови ...убав ден ти посакуван и тебеSmile
Кон врв
Синдарела Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Бањана Пепелашка

Регистриран: 06.Ноември.2005
Поени: 2604
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Синдарела Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 18.Септември.2006 во 08:36
ke pijame li kafe drustvo?
sto mislite?
Кон врв
natalija Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Министерка за гушкање

Регистриран: 26.Јули.2005
Поени: 13319
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај natalija Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 18.Септември.2006 во 08:36
Добро утро Синди Одлична сум благодарам на прашање, стандард одлична..
Наспана, одморна изрелаксирана прекрасен викенд..
како си ми ти Синди?
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Delfin Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 18.Септември.2006 во 08:37

одиме во бар?

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Министерка за гушкање

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај natalija Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 18.Септември.2006 во 08:37
Јас сум за
Кафето ми е секогаш слатко со вас
Кон врв
Valerija Кликни и види ги опциите
Модератор
Модератор
Лик (аватар)

Регистриран: 07.Ноември.2005
Поени: 105588
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Valerija Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 18.Септември.2006 во 08:44

Nate..Delfinco

ZDRAVO,UBAV DEN

Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Министерка за гушкање

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај natalija Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 18.Септември.2006 во 08:45
Вал мила добро утро имај прекрасен ден
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Delfin Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 18.Септември.2006 во 08:50

ајде дечки тогаш на кафе .....ВАл поздравчеSmile

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Бањана Пепелашка

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Синдарела Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 18.Септември.2006 во 08:52
Originally posted by natalija natalija напиша:

Добро утро Синди Одлична сум благодарам на прашање, стандард одлична..
Наспана, одморна изрелаксирана прекрасен викенд..
како си ми ти Синди?

HAOS...CUTI,NE PRASUVAJ Z'S ZA SRAMOTA E...OVA MOE PRIVIKNUVAWE NA RABOTA MI TRAE VEKE SKORO 4 MESECI....STANUVANJETO MI E NAJTESKO...
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Министерка за гушкање

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај natalija Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 18.Септември.2006 во 08:54
Уф тоа е најтешко..
Но без гајле јас станувам со години во 06.00, па имам понекогаш проблем да станам, не па да се навикнам LOLLOLLOLLOL
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Бањана Пепелашка

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Синдарела Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 18.Септември.2006 во 09:09
LOLLOLLOLабе ај некако ке станам ама пак кога ке почнат кон еден и пол да ме фаќаат кризи за спиење...лелеле.а и дома кон пет и пол...туф туф,а малата тогаш е нај активна само и се шета само и се игра...Smile
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Министерка за гушкање

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај natalija Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 18.Септември.2006 во 09:11
Мила мила, ме фака исто време криза..Но, само што ќе стигнам дома се рашетувам или пагам право во кревет LOLLOLLOLLOL
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Бањана Пепелашка

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Синдарела Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 18.Септември.2006 во 09:25
ако јас паднам у кревет кога ќе се вратам од работа некој дел од станот кога ќе станам нема да можам да го препознаам!WinkLOLLOLLOL
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Министерка за гушкање

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај natalija Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 18.Септември.2006 во 10:05
LOL Верувам LOLLOLLOLLOL
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 250251252253254 533>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,363 секунди.