|
Одите ли на планина? |
Внеси реплика | страница <1 13141516> |
Автор | ||
fiks
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Администратор ПРАВДОЉУБЕЦ Регистриран: 18.Април.2005 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 24000 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Не бе Шапка,не го знам теренот тамо. Ја сум ти за југо-западна Македонија планинар
|
||
Само шлаг пена ќе бидеме.
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена, само шлаг пена ќе бидеме и можеби неколку жолти ракии. |
||
evangeline
Модератор Регистриран: 22.Август.2011 Локација: Naxos Статус: Офлајн Поени: 6758 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Да не правеше ангелчиња во снегот?
Мераци, ај чекај не со фикс, ќе ти дојдеме на гости. Ама на истава планина да не носиш
|
||
Внимавај кому му веруваш.
И ѓаволот еднаш беше ангел. Being RICH is not about how much you have, BUT about how much you GIVE |
||
fiks
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Администратор ПРАВДОЉУБЕЦ Регистриран: 18.Април.2005 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 24000 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Не е онаа планина за планинарење,кратка е многу и неинтересна,ама погледот е фантастичен
|
||
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена, само шлаг пена ќе бидеме и можеби неколку жолти ракии. |
||
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Фикс, ако оваа ти е кратка, ќе те однесам на Matterhorn , тука ми е блиску. Само ти дојди, па да те видам колку ќе пропешачиш. Изменето од Анастеа - 02.Март.2014 во 23:27 |
||
fiks
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Е фал за Метерхорн,прво ми требаат паричиња за опремата а второ една година и пол подготовки најмалку.
Али предизвик е голем тоа парче Камен
|
||
||
evangeline
Модератор Регистриран: 22.Август.2011 Локација: Naxos Статус: Офлајн Поени: 6758 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ајде бе фикс, што се 4478 метри. Во еден здив ќе ги искачиме
|
||
Внимавај кому му веруваш.
И ѓаволот еднаш беше ангел. Being RICH is not about how much you have, BUT about how much you GIVE |
||
fiks
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Е уште така да беше Највисок врв на кој сум се качил е Бабин Срт-Стогово 2242 мнв |
||
||
zagor
Сениор Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
...po grafitite na toa kameno..izgleda tesko osvoiv vrv.
|
||
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
||
fiks
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Лесен е за освојување.
Ја сум одел од Врбјани за 6 часа до тамо,онака натенане,без многу јако темпо ради некој други што иделе со мене. Иначе сам или со мое темпо на движење за 4 часа сум горе.
|
||
||
Орка
Сениор Регистриран: 30.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 44580 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Чудна земља нека ова Швицарска
Од ист ден другарка што ставила слики чиниш пролет... Зеленило,сонце,коњи растрчани...Овде планини,сонце,снегови. Кај нејзе лике,кај тебе шефке благодарам за убавите пејсажи. |
||
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ќе седнам некој ден ден да извадам од старите слики. Штом некому му се допаѓаат, нема да ми е тешко да ставам пак. |
||
dimce_apo
Група Регистриран: 10.Септември.2013 Статус: Офлајн Поени: 58 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Само на рамнини....... одам.....
|
||
Орка
Сениор Регистриран: 30.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 44580 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Една колешка велеше... "Да не ти биде заповедано,ако сакаш..." Иако по опцииве на телефонов најверојатно нема да можам да се логирам но ќе ѕиркам |
||
емил
Сениор зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Опции за коментарот
Благодарам(1)
|
|
Не . Се симнувам од планината за да видам цивилизација .
|
||
Внеси реплика | страница <1 13141516> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |