|
Бегај од Македонци кога си во странство |
Внеси реплика | страница <1 456 |
Автор | ||
Polar Bear
Сениор Регистриран: 04.Декември.2007 Локација: Канада Статус: Офлајн Поени: 1152 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Aaaaa, taka li e? A ja mislev tamam dobar izgovor da se ot-kacam od mojava mecka, i da si najdam nekoja crna foka ili bengalska tigrica. Forumov ne bil kako Ilustrovana, pa se sto ke procitas da e vistina. |
||
Jа сам за демократију и слободу на говор, сакам песну, пиво, вино, ракију и жене!
|
||
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Таман работа ако се' што прочитаме го сфаќаме буквално или како вистина. Јас многу несериозно ја сфаќам темава затоа и си пишувам несериозни коментари. Несериозно, затоа што сум видела секакви примери и знам дека има секакви луѓе и по светот и во Македонија, за да може вака да се генерализира. Има луѓе кои помагаат дури и на непознати, ги прибираат дома, ги помагаат со пари, со документи, со информации... на било кој начин. Има и такви пак, кои сопствениот брат ќе си го пријават во полиција или ќе го зафркнат, кога најмногу му треба помош. Секакви не има, насекаде... |
||
Polar Bear
Сениор Регистриран: 04.Декември.2007 Локација: Канада Статус: Офлајн Поени: 1152 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Toa potvrduva deka ne moze covek veke da pronajde serizna informacija, kao sto je to nekad bilo u Ilustrovanoj Politici |
||
Jа сам за демократију и слободу на говор, сакам песну, пиво, вино, ракију и жене!
|
||
Орка
Сениор Регистриран: 30.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 44580 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Lele lele sto biseri za tuka imam makedonski sekako...
No nejse sme si najpametni sto ja imam da gi kazuvam site si gi znaeme.
|
||
Внеси реплика | страница <1 456 |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |