|
Проблем со пенис! |
Внеси реплика | страница <1 34567> |
Автор | ||
Messenger
Администратор Vo ovoj svet, no ne od ovoj svet Регистриран: 21.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 18208 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Не го плаши детево со канцери без да се знае што има навистина ... уплав ќе добие. Можеби не е ништо сериозно. Нека појде на лекар наместо да си губи драгоцено време со разглабање претпоставки по форуми.
|
||
Truth needs no laws to support it. Throughout history only lies and liars have resorted to the courts to enforce adherence to dogma.
|
||
decko901
Нов член Регистриран: 05.Ноември.2013 Статус: Офлајн Поени: 11 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
auu kakov kancer bre :D nekoj imase kazano kondilomi sto se tie?
|
||
evangeline
Модератор Регистриран: 22.Август.2011 Локација: Naxos Статус: Офлајн Поени: 6758 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Абе дете, до сега ќе се излечеше.
Знаеш колку алати виделе тие докторките? Почнувајќи од тој на маж им по дома, на син им и на уште илјадници пациенти во нивната кариера. Ту па и ти, си се потресол за еден поглед што ќе мавне. И моли се да не се кондиломи оти си наебал народски речено. Некои од нашиве доктори се многу вешти па место со медикаменти одма ќе те пратат хируршки да се решиш од нив. Ова го знам скоро речи од прва рака, така да пази кај кој доктор/докторка ќе паднеш во раце.
|
||
decko901
Нов член Регистриран: 05.Ноември.2013 Статус: Офлајн Поени: 11 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
a ako se...se lecat nekako so lekarstva ili direktno noz :D
|
||
evangeline
Модератор Регистриран: 22.Август.2011 Локација: Naxos Статус: Офлајн Поени: 6758 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
evangeline
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Се лечат со медикаменти. Не е толку страшно тоа, колку што се непрофесионални и нестрпливи докторите наши. Еден начин е криотерапијата, што ми се чини дека почнаа многу да ја форсираат кај нас. И требало и не требало. А многу често не треба! Инаку, во било кој случај не се плаши. НЕ БОЛИ!
Изменето од evangeline - 06.Ноември.2013 во 18:18 |
||
dejanpp
Сениор Регистриран: 30.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 893 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Бемки се појавуваат и по целото тело и не се отстрануваат хирушки него со нив се живее
|
||
evangeline
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Не сум 100% сигурна, но мислам дека бемки и брадавици се различни!
|
||
BIBI_G_3
Модератор СТАРОСЕДЕЛЕЦ Регистриран: 21.Август.2013 Статус: Офлајн Поени: 2372 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
различно е...100% сигурна |
||
НЕПОПРАВЛИВ ОПТИМИСТ
|
||
dejanpp
Сениор Регистриран: 30.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 893 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Бемката кога ќе се прошири на поголема површина се отстранува хирушки.
|
||
BIBI_G_3
Модератор СТАРОСЕДЕЛЕЦ Регистриран: 21.Август.2013 Статус: Офлајн Поени: 2372 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
во секое стадо има по некоја залутана црна овца,така во здравството , така секаде,во секоја професија... можеби мал процент се такви,не велам не,но барем 90 % се одговорни , стручни и на место доктори... како и да е, наместо да губиш време по форуми,појди си прво на матичниот доктор,кажи си што ти е маката па од таму ќе знаат каде точно да те упатат... сепак,Google не знае баш секогаш се" |
||
НЕПОПРАВЛИВ ОПТИМИСТ
|
||
evangeline
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Миличка За жал едно добри 30% се такви, во мојата фамилија имам неколку случаи во кои се покажа дека само сакаат под нож да те фрлат. На пример, за екстремно мало камче во бубрег што може да се среди нехируршки, препорака беше во рок од 7 дена операција да се закаже. Ама среќа се заврши без нож. Друга препотентна докторка на клиника му закажа операција на татко ми демек уште за наредниот ден (што тој ја одби), за во Филип Втори по два дена да кажат дека операција смее да се изведе само во краен случај ама овој не е таков. И да не набројувам затоа што не е тема на муабет тука. Ете дечково доби совети и ако најде слика на интернет со состојба слична на неговата ќе му кажеме што да прави и што му е, но тоа НИКАКО не исклучува посета на доктор!
|
||
Kastro
Сениор Регистриран: 17.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 11937 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Da , vo nasive stada ima poveke zalutani ovcichki ..ama ete po nekoj notar ke se najde da gi zabelezi na sam pocetok .......
|
||
Vistinskiot maz ima edna Lavica …a ne, stado od ovci…(ovcite na ovcharite)
|
||
ИКО123
Нов член Регистриран: 12.Ноември.2013 Статус: Офлајн Поени: 1 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Pocituvani, pred 2-3 dena pri mastrubiranje nemozam da ejakuliram(nemozam da ja isfrlam spermata nadvor neznam dali se vraka nazad) a poradi toa sto me faka panika nemozam ni da postignam maksimalna erekcija. Seto toa pocna edna vecer mastrubirav mn vreme dodeka da ja isfrlam spermata i od togas da pati po red ne isfrlam sperma. da ne doslo do nekoe preopteretuvanje, ili se doaga od gornata glava, neznam dali e nesto seriozno ve molam za sovet
|
||
Внеси реплика | страница <1 34567> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |