|
Најдобрите суперглупави вицови!!! |
Внеси реплика | страница <1 28293031> |
Автор | |
емил
Сениор зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Прашуе келнер Авганистанку у кафиќ :
|
|
емил
Сениор зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
- Зошто сте толку загрижени, соседу? - го запрашал келнерот својот редовен гостин.
|
|
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Влага самоубиец во кафана и му вика на келнерот:
- Дај ми чаша млеко! |
|
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Итар Пејо сонувал многу пари и бројот 6.
Сабајлето станал во 6 часот и 6 минути, повикал такси со регистрација 666 му платил 66 денари. Отишол на хиподром на каса број 6 и на коњот број 6 ставил 66.666 денари.
- И? |
|
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Дечко се пушта на девојка во диско и девојката му вика:
- Ти знаеш ли јас чива сестра сум? А дечкото збунето прашува: - Чива? - На брат ми! |
|
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Од кој дел на Центар доаѓате?
- Од Ресен. - А зошто гласате во Скопје? - Бев болен. |
|
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Малиот Трпе го прашува татко му: |
|
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Што прави Кико на скапа струја?
- Ебе пари. |
|
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Момчето и вели на девојката:
- Ти имаш нешто возбудливо, нешто единствено, нешто што другите девојки го немаат. Девојката: - А што е тоа? Момчето: - Ме имаш мене. |
|
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Два часот после полноќ. Во станот пука гласна музика. Соседот ѕвони на вратата и љубезно вели:
- Комшии, дали ќе сакате да ми го позајмите системот ?? - Што е комшија, и ти сакаш да слушаш музика ?? - Не, туку сакам да спијам! |
|
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Мујо му вика на Хасо:
- Хасо многу сум тажен. - Зошто? - Пред две недели умре баба ми и ми остави 20000 денари. Пред три недели ми умре дeдо ми и ми остави 30000 денари. Пред една недела умре тетка ми и ми остави 40000 денари. Хасо му вика: - Ти си бил стварно многу тажен. Три умирачки во еден месец. А Мујо му вика: - Не е тоа. - Епа кое? - Па како не можеа повеќe да ми остават?! |
|
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Како се дере зајац?
- Фатиш га за јајца и он се дере. |
|
janevzoran1
Сениор Регистриран: 21.Јануари.2014 Статус: Офлајн Поени: 129 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Оди некој човек по улица.
(толку); |
|
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Или вицовите се суперглупави, или јас сум суперглупава, што не ме засмејува ова... А и насловот ми е малку оксиморонски. |
|
Внеси реплика | страница <1 28293031> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |