IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Интима > Секс
  Активни теми Активни теми RSS - што ќе направите ако го фатите партнерот на дело?
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

што ќе направите ако го фатите партнерот на дело?

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 34567 29>
Автор
Порака
nindza Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 10.Април.2006
Статус: Офлајн
Поени: 2457
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај nindza Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Август.2006 во 20:37
toa i ja i go zboram celo vreme , ne i mislam loso 
OBAVESTUVANJE: gorenavedeniot tekst ne e za ogranicheni - od upravata
Кон врв
oblachinja Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 12.Март.2006
Локација: United Kingdom
Поени: 4990
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај oblachinja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Август.2006 во 20:50
So vrela glava-vednash ke go otkacham...so ladna-ke prostam
Кон врв
luj6 Кликни и види ги опциите
Група
Група
Лик (аватар)

Регистриран: 10.Јуни.2006
Локација: United States
Поени: 53
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај luj6 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Август.2006 во 20:55
Jas sum dosledna ama vas ne vi odgovara. Kolku sto znam deca ne se pravat od udiranje popreku tuku od drugo. I ako veke si zel obvrska sprema nekoj, ke bides covek i ke si ja ispolnis. Ako ne sakas da bides so taa osoba, nema potreba da ostanuvas i da ja izneveruvas. Odi si, nikoj ne ti brani. Bidi sam i e.. sve sto ke stignes. Nikoj nema da se luti. Ama zosto da zemas nekogo na dusa. Vidis, jas nikogas ne bi mu go napravila toa, pa go ocekuvam istoto i od nego. E sega toj sakal da e.., a vamu mene mi vetil deka samo mene me saka, ne si go ispolnil toa, e togas brale secam. Neka mi kaze, ne te sakam i neka odi. Togas nikoj nisto nema da seci.
Ubavata strana e sto ova e moe mislenje. Moze vie gresni dusicki imate sreka pa ke najdete druga da vi prosti za taa rabota, ama jas ete takva sum i kaj mene toa ne pominuva.
Asto se odnesuva ako bev masko, togas ke i ja sosiev. So pegla ne se zavrsuva rabotata.
I am nobody; nobody is perfect, therefore I'm perfect
Кон врв
babuska Кликни и види ги опциите
Група
Група
Лик (аватар)

Регистриран: 12.Август.2006
Поени: 58
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај babuska Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Август.2006 во 21:10

luj6, mazite, koga ebat na strana, ne ebat so srceto, tuku ebat to toa sto sakas da im go seces. Razmisli malku okolu ova.

Кон врв
Група
Група
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај luj6 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Август.2006 во 21:39
E pa mene mi e zdomaceno da se mislam sto so e.... oni. Vidis ima povazni raboti vo zivotot od sto da se mislam so sto ke e.... oni. Oti jas da se sekiram za toa. Imaat dve glavi na kraj kraeva. Ako ne znaat da mislat so ednata ke ja izgubat i drugata.
A ne sum sadist i ne secam bez potreba. Samo koga treba. Treba da si covek za da bides so edna zena. Site mozeme da bideme neverni. Fintata e da imas eden ama vreden, edna ama vredna, partner za cel zivot, a ne da gi menuvas ko corapi. Ako ne ti e takov parnerot znaci uste ne si go/ja nasol.
Кон врв
nindza Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 10.Април.2006
Поени: 2457
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај nindza Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Август.2006 во 22:41
Normalno se zezam 
OBAVESTUVANJE: gorenavedeniot tekst ne e za ogranicheni - od upravata
Кон врв
UK25 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 29.Август.2006
Локација: Vatican City State
Поени: 102
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај UK25 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Август.2006 во 03:27
Originally posted by luj6 luj6 напиша:

Tocno, sekoj zbor moze da se skrsi. Ama dali ke se skrsi ili ne zavisi od covekot.Toa e razlika megju dobri lugje i neverni lugje.

Koj te ubedil vo ova medalja da mu dades - razlikata pomegju neverni i cesni (i verni pretpostavuvam) lugje e shto prvite gi fakjaat, vtorite ne ... i toa e toa vo realniot svet - za onoj drugiot vo necii glavi nema da navleguvam:)

Nego ona shto mene me interesira e - so shto ke seces? posto celo vreme cekav da kazesh deka izjavata ti e "metaforicna" ama gledam deka si ozbilna... nejse i ko ke go roknes, ko ke se rasprskaat na site strani krvista u koja klapa ke pripadnesh ti, vo dobri ili neverni ? - posto mene ko shto mi kazale, znam deka ko se dava zavet, se dava toj za verstvo(koj go spomenuvash nekolku pati) do grob, a zacinet e i so ona "i vo dobro i vo zlo ." ma do grob - a ti od prvoto "zlo" na nozot? I?
 p.s.1 jas mislam deka volku ubedena zena vo vernosta na svojot soprug e son na sekoj muzjak koj hoda po planetata, sledstveno stvarno  za luj6 i nozot :) 

Изменето од UK25 - 30.Август.2006 во 03:44
Кон врв
максимус Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 29.Јули.2006
Локација: Macedonia
Поени: 153
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај максимус Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Август.2006 во 14:44
si nemame taka jas mislam deka sekoj razlicno bi postapil dali e spremen ili ne sumnjal ili ne , e sega 100da klec,,, ednas da ti kl... zijan si ali za tie 100ne se kazuva .i obratno.odime ponatamu
Кон врв
kokomoko81 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 03.Јануари.2006
Поени: 1363
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај kokomoko81 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Август.2006 во 21:14
bravo za partnerot ....losho za suparnikot
......
Кон врв
brmm Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 05.Октомври.2005
Поени: 1437
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај brmm Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Август.2006 во 21:20
Ako ja fatam partnerkata, pa i imam kazano sto ke napravam....

1. Ne sum nasilen tip, znaci nema fizicki presmetki.
2. Ama znam da bidam gaden ako mi se zgresi vrakam 3 pati poveke, inace sum ok.

znaci vaka ke bide...

1. Ke ja slikam u tie pozi, ke istampam 2000 flaera taka malku pogolemki, i ke gi iznalepam niz cel grad....
2. Ke gi pratam slikite do nejzinite doma i site bliski rodnini...adresirani do domovite.
3. Kade i da odi nadvor od gradov, ke odam i jas za da i go pravam mizeren zivotot so razno razni raboti.
Za ova treba malku pari, znaci ne mnogu, i trud...toa mozam da si go dozvolam , mojata partnerka si go znae ova... i najverovatno nema da imam problemi, no oci otvoreni normalno....
Кон врв
G e G o Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член
Лик (аватар)

Регистриран: 31.Август.2006
Поени: 6
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај G e G o Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 31.Август.2006 во 00:54
Ne ke znajt koj kraj da go fatit !!!
Go zaginav potpisot !
Кон врв
bone Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
bone is not dead

Регистриран: 23.Август.2006
Локација: Cuba
Поени: -13
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај bone Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 31.Август.2006 во 03:56
 хе хе
Кон врв
Група
Група
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај luj6 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 31.Август.2006 во 20:59
Koj te ubedil vo ova medalja da mu dades - razlikata pomegju neverni i cesni (i verni pretpostavuvam) lugje e shto prvite gi fakjaat, vtorite ne ... i toa e toa vo realniot svet - za onoj drugiot vo necii glavi nema da navleguvam:)

Nego ona shto mene me interesira e - so shto ke seces? posto celo vreme cekav da kazesh deka izjavata ti e "metaforicna" ama gledam deka si ozbilna... nejse i ko ke go roknes, ko ke se rasprskaat na site strani krvista u koja klapa ke pripadnesh ti, vo dobri ili neverni ? - posto mene ko shto mi kazale, znam deka ko se dava zavet, se dava toj za verstvo(koj go spomenuvash nekolku pati) do grob, a zacinet e i so ona "i vo dobro i vo zlo ." ma do grob - a ti od prvoto "zlo" na nozot? I?
p.s.1 jas mislam deka volku ubedena zena vo vernosta na svojot soprug e son na sekoj muzjak koj hoda po planetata, sledstveno stvarno za luj6 i nozot :)
-----------------------------------------------------------------
E arno mu tekna na nekoj sto kazuvam jas celo vreme. nie zboruvame tuka sto ako go fatis partnerot na delo. Jas secam togas. Sega ako e toj tolku fraer neka rizikuva pa ke vidime koj e veren a koj neveren.
A inace secam so ubav ostar noz ili ako nema noz duri i so viljuska, t.e se sto imam vo kujna. Ako nekoj dovolno me isprovocira ne razmisluvam i ne zboruvam togas sum cela vo akcija. A za krv i koza i muskuli i meso, duri i koski ne se sekiraj znam jas kako. Imam iskustvo za toa.
Кон врв
максимус Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 29.Јули.2006
Поени: 153
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај максимус Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Септември.2006 во 15:35
bez krv ako moze ,osveta mislam po arno ako nema deca, vo vreskata ke bide loso za niv,i mislam deka treba da se pisuva domasno ,ne da se prepisuva 
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 34567 29>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,250 секунди.